Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Windows 8 od jeseni 2012. godine
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Windows 8 od jeseni 2012. godine

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Windows 8 od jeseni 2012. godine
    Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2010 u 12:47

"Majkrosoft" (Microsoft) je objavio da će se Windows 8 naći na tržištu od jeseni 2012. godine.

To znači da bi "vek" prethodne verzije tog programa trebalo da bude tri godine, što je kratko za jedan operativni sistem, smatraju stručnjaci.

Uprkos velikom uspehu programa Windows 7, "Majkrosoft" mora brže da pravi pomake naspram konkurencije koja sve više pritiska.

Windows 8 će iako je namenjen, pre svega, stonim i prenosivim personalnim kompjuterima, biti optimizovan i za tablet (mini prenosive) PC.

(Tanjug)
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
crnibaron View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj crnibaron Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2010 u 20:15
Ne znam na koju konkurenciju misle?

Windows ima potpunu dominaciju na tržištu sa čak preko 80% i ne vidim ko ga to ugrožava, ali ajde neka bude tako kako kažu  Smile
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2010 u 20:17
A ja jos uvek furam XP...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2010 u 20:25
Sređivao danas drugaru kompjuter, formatirao disk, instalirao XP... Neverovatna je razlika. Mislim da bi mi bila kazna da se sad vratim na XP.
Na vrh
crnibaron View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj crnibaron Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2010 u 20:26
Originalno postovano od strane Dee_Monk Dee_Monk piše:

Nisi jedini Smile

Ažurirao crnibaron - 27.Listopad/Oct.2010 u 20:27
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2010 u 20:30
pa, kad više od pola (od tih 50%) i nema mašine za sedmicu 

Ažurirao AcaNDr - 27.Listopad/Oct.2010 u 20:32
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2010 u 20:34
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Mislim da bi mi bila kazna da se sad vratim na XP.
odem kod druga ima 7icu....decko ne moze da se snadje LOL a ni ja LOL mada sve je isto samo previse (po meni nepotrebnih opcija)...Xp je jednostavan i po meni najbolji.Sto jednostavnije to bolje!Verujem da cu jos sigurno 2-3 godine koristiti XP
Mada o ukusima ne raspravlja.
Originalno postovano od strane crnibaron crnibaron piše:

Nisi jedini Smile

ClapThumbs Up
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2010 u 20:35
Originalno postovano od strane AcaNDr AcaNDr piše:

Po tebi ko koristi XP ima neki Krsh..... a ko koristi 7icu ima extra masinu...gresis Acane Wink
Na vrh
crnibaron View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj crnibaron Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2010 u 20:39

Može da bude ali ne mora da znači. A i ja bih pre rekoa da baš nije tako.

Ažurirao crnibaron - 27.Listopad/Oct.2010 u 20:40
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2010 u 20:40
pa da ne uvredim nekog sa tim, ali je tako. Koliko ja poznajem ljudi koji koriste Xp, jer imaju slabije mašine, a 7cu bi stavili istog momenta....., a ne mogu.... Tako da tih 50 i više procenata, okači mačku o rep. Nije merodavna cifra.

- Armin van Buuren

Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2010 u 20:45
Iskreno imam komp ima 10 godina!!!!! da se pohvalim( u yebenih 10 godina NIKAD nisam imao kvar niti nekakvih  problema sa njim-ovi danasnji-kupis ih pa za 2 meseca nesto ode) na njemu koristim XP.....Uzeo laptop pre 1-2 godine moze na njega 7ica ali NIKAD,znaci brate NIKAD ne bih ubacio 7icu i ostale "fensi" OS.
XP Rulz ROFL
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2010 u 20:50

Iskreno imam komp ima 10 godina!!!!! da se pohvalim( u yebenih 10 godina NIKAD nisam imao kvar niti nekakvih  problema sa njim-ovi danasnji-kupis ih pa za 2 meseca nesto ode) na njemu koristim XP.....Uzeo laptop pre 1-2 godine moze na njega 7ica ali NIKAD,znaci brate NIKAD ne bih ubacio 7icu i ostale "fensi" OS.
XP Rulz ROFL

Ovo je istina što si rekao, ovi novi kompovi su kratkoga vjeka, jer stalno nešto novo osmišljavaju, rade igre koje ne može pokrenuti prosječan komp itd,itd...a što se tiče xp, ja mogu imati i 7-icu i xp, jer imam solidan komp...ali bolji mi je xp, jer s njim imam rijetko probleme,...dok kad sam instalirao 7-icu imao sam više problema nego sa svim ovim godina sa xp-om...naravno što se tiče izgleda tu je 7-ica neopisivo bolja....ali fućka mi se za izgled....
Na vrh
taxidell View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj taxidell Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2010 u 21:04
XP-dosadan, spor, vidi premalo RAM memorije, svako malo mu treba reinstalacija jer se iz samo njemu poznatih razloga zaglupavi i rusi!Jedva sam docekao da se pojavi OS kao sto je WIN 7.Tako prost za rad, pregledan...jednom recju odlican.XP je stvar navike i proslosti...
live long and prosper
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2010 u 21:08
Originalno postovano od strane taxidell taxidell piše:

XP-dosadan, spor, vidi premalo RAM memorije, svako malo mu treba reinstalacija jer se iz samo njemu poznatih razloga zaglupavi i rusi!Jedva sam docekao da se pojavi OS kao sto je WIN 7.Tako prost za rad, pregledan...jednom recju odlican.XP je stvar navike i proslosti...

+1 Clap

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2010 u 21:09
Originalno postovano od strane taxidell taxidell piše:

.XP je stvar navike ...

A slažem se sa ovim...šta ćeš navika je navika...

Ali mene je kod 7-ice posebno iživciralo to što mi je stavio rezoluciju na najviše, a imam monitor od 22 inča...i poslije toga nisam mogao vratiti na rezoluciju koju imam na xp-u, a na najvišoj rezoluciju su prestina slova...a ono kad povećavaš ikone i ostalo, ne izgleda baš dobro....to me najviše naživciralo..da sam to nekako uspio popraviti, vjerojatno bi mu dao još šanse..

Ažurirao outside - 27.Listopad/Oct.2010 u 21:09
Na vrh
jafforidza View Drop Down
Moderator
Moderator
YT insider

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jafforidza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2010 u 23:44

To je samo nagađanje. Evo na primer ja imam solidan kompjuter, ali i dalje koristim XP. Statistika je neumoljiva. LOL

Nije da hvalim XP, niti da kudim 7-cu. Win 7 je definitivno dobar OS (osim nekih sitnica), a verovatno će biti još bolji sa nekim budućim SP-om. Long live the King što se tiče procenata.
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2010 u 06:55
Ljudi, za*ebite to kome se koji Win više sviđa, i ko je navikao na koji. To nije stvar ukusa, nego potrebe. Zamislite HAJ END računar i na njemu XP (jeste da je donedavno tako i bilo, do pojave 7ce), ma to neće biti ni H od HAJ END računara. Svidelo se to vama ili ne, ako hoćete da isterate maximum iz vašeg kompjutera, morate imati 7cu. E, sad je jedino pitanje, da li vam tako nešto treba tj. da li raditi takav posao gde terate računar da se "znoji"?

Imajte vi i dalje kompjuter od hiljadu evra i na njemu Xp, samo zbog toga što vam je Xp ostao u lepom sećanju ili vam se više sviđa, a to što ne "izvlačite" svak dati evro iz njega, manje više nebitno...

- Armin van Buuren

Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2010 u 12:00
Win7 je bolji, definitivno i provereno, iako ima svojih mana i nedostatke pri maximalan rad. Ali ljudima oko tog izvlacenja maximuma od mesingere, web listanje i youtube clipove je valjda preko glave, i da ne zaboravimo da jos je tu vecina ljudi na planeti koji placaju za novi OS pa im ne treba dodatni trosak za skype-a i msn-a.

Evo ti licno za cega maximalno cedis tvoji komp. Sta to radis da ti je win7 nuzna potreba ako bi trebao platiti 200$ za nju i dali bi platio?
Razloga sto jos navjeci procenat upotrebuje XP ima puno.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2010 u 12:38
Prije 8-9 godina se vodila potpuno ista rasprava.
Windows 98 je bio sjajan, Windows 2000 (ME) je poput Viste ostao u procjepu, a nova zvijerka je došla - Windows XP.
I tako su ljudi govorili "Što će meni taj XP, 98-ica mi je sasvim dostatna, ne dam ja njima novce (kao da netko plaća licencu za operativni sustav)".
Vidimo se za 8-9 godina,
Na vrh
Coolrunner View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Coolrunner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2010 u 13:31

Vi koji to kazete, recite da se salite, kolim vas?

Razlika u fensi izgledu?

Sustina je da su nebo i zemlja, i u brzini rada i u opterecennju kompa. Pa bas mene ne zanima izgled, samo funkcionalnost i Win7 mi je definitivno najbolji OS za sada.

P.S. Nikada nisam probao nista od Linux-a, oni koji su mu vicni i znaju sa njim kazu da nema boljeg. Da li je i to stvar ukusa ili performansi, ko ce ga znati. Tongue

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.