| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
13 (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
asvalttina
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Pridružen: 26.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 2743 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: 13 (2010)Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2010 u 22:17 |
|
13 (2010) REDATELJ: Géla Babluani SCENARIST: Géla Babluani, Greg Pruss ŽANR: Drama/Triler DRŽAVA: Amerika GLUMCI: Jason Statham Jasper Mickey Rourke Jefferson Alexander Skarsgård Jack Emmanuelle Chriqui Aileen Michael Shannon Henry David Zayas Detective Larry Mullane Ray Winstone Ronald Lynn 50 Cent Jimmy ...
SADRŽAJ: Film je remake francuskog filma 13 Tzameti iz 2005. čiji je redatelj i scenarist također Géla Babluani. TRAILER (moj savjet - ne gledajte*) :
|
|
|
|
|
![]() |
|
asvalttina
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 26.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 2743 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2010 u 22:17 |
|
* Tko misli gledati film bolje da ne gleda trailer jer je previse toga otkriveno. Ja sam gledala original bez gledanja trailera, ne znajuci sto decka ocekuje tamo i kad sam vidjela, samo sam se iz lezeceg polozaja prebacila u sjedeci s uzvikom "u jebote!":) Original je crno-bijeli i meni je extra - 10/10
Ažurirao asvalttina - 27.Listopad/Oct.2010 u 22:25 |
|
|
|
|
![]() |
|
Tommy0412
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 06.Kolovoz/Aug.2012 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Points: 49 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2020 u 00:34 |
|
18.) Piraterija je najstrože zabranjena.
Također je zabranjena i potražnja linkova za piratski sadržaj/download. Ovaj sajt i forum namjenjeni su isključivo divx i dvd titlovima te razgovoru o filmu i ostalim temama!!! ZABRANJENO JE TRAŽENJE PRILAGOĐAVANJA VEĆ POSTOJEĆIH TITLOVA ZA ODREĐENE VERZIJE. TO MOŽETE LAKO I SAMI PREMA UPUTSTVIMA OVDE Ažurirao kadetoni - 14.Sijecanj/Jan.2020 u 02:58 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |