| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
John Q (2002) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
BrackoNe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 12.Lipanj/Jun.2006 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 13 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: John Q (2002)Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2010 u 23:05 |
|
Naziv filma: John Q (2002) Poznat i kao: Džon Kju Žanr: Drama; Triler; Kriminalistički; Režiser: Nick Cassavetes Datum izdavanja: 15. februar 2002. (S.A.D.) Jezik filma: Engleski Trajanje: 116 min. Sinonopis Drama o neobičnom izboru koji čini jedan otac ne bi li spasao život svog sina, postavši u očima javnosti veliki heroj, a u očima zakona kriminalac. Džon je običan čovek koji radi u fabrici i brine o svojoj porodici. Njegova žena Deniz i sin Majk predstavljaju mu sve na svetu. Majk se ozbiljno razboleva i neophodna mu je transplantacija srca koju Džon ne može da plati, a osiguravajuće društvo odbija da pokrije troškove operacije. On se zaklinje da će po svaku cenu održati sina u životu. S obzirom na to da mu vremena ponestaje, odlučuje da zauzme sobu za hitne slučajeve. Zatvara se zajedno sa taocima kojima je potrebna lekarska nega, i suočava se sa policajcem i pregovaračem Frenkom i temperamentnim šefom policije Monrumom, koji želi da slučaj što pre privede kraju. |
|
![]() |
|
rade.c
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 29.Kolovoz/Aug.2009 Lokacija: italija Status: Offline Points: 364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2010 u 14:46 |
|
odličan svaka preporuka
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2011 u 22:15 |
|
Pregledavam sve teme trenutno zbog pravljenje novog podforuma pa naleteh na ovu.
Preporuka i od mene za ovaj film. Jos kad je izasao gledao sam ga, tako dobar film, dirljiv, realan natera te da zaplaces, jednostavno predobar film kojeg ne smete propustiti. 100000/10 |
|
![]() |
|
sasa-stipisic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2022 u 16:02 |
|
Odlična krimi drama sa big Denzelom. Film se sa motivom glavnog junaka moze usporediti sa Dog Day Afternoon, ali je ovdje osjetljiviji i plemenitiji povod datog "pasjeg posljepodneva". Sve u svemu film koji će vas emotivno aktivirati, ali na koji nacin i koliko ovisi o vasoj empatiji i vezanosti za likove i radnju.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2022 u 17:07 |
|
Pa da mnogi `njegovi` filmovi su dobri i ne moze pa da se pogresi, prvi koji sam gledao je Cry Freedom (1987) , s sledeci Malcolm X (1992) , pa Pakula i njegov `The Pelican Brief` Fallen (1998) me je prijatno iznenadio , zatim Man on Fire (2004) Inside Man (2006) ,Deja Vu (2006) su mi najvise prijali, mozda ovako na prvu, mada i posle kao americki gangster ili pilot, Demme-ovo i ekipino vidjenje romana od Condona mada tu je i stariji od Frankenheimer-a, ili pak u ovom ostvarenju nesto manje zbog nacina ponasanja lika koju su autori zamislili, a i ostali su mi fini, ali ovako na prvu kojih se prisecam, svi su mi dobri, svaki na svoj nacin, naravno.
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Svibanj/May.2024 u 16:47 |
|
Ponovo sam odgledao ovaj dobar film
|
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2373 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Svibanj/May.2024 u 19:28 |
|
To je kao kod nas Klopka sa Glogovcem, samo što su Ameri prvi snimili.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |