| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ludi Milojko i Stojadinka na slobodi |
Odgovori
|
Stranica 123 25> |
| Korisnik | |
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ludi Milojko i Stojadinka na slobodiObjavljeno: 21.Listopad/Oct.2010 u 23:28 |
|
Baš sad nešto razmišljam kako svijet je pun luđaka. Ima ih svakakvih. Shizofreničnih, pomahnitalih, serijskih ubojica, ma svakojakih. I baš su se rasprostrli po Zemlji samo tako. Onda pomislim pa jbte život i ja sam luđak. Nisam neki opasan, al' svejedno luđak. Što je najzanimljivije, meni majka jednom pričala kad sam je pitao jeste vi sigurni da sam ja vaše dijete da nisu baš sigurni i misle da su me možda Cigani, pardon Romska zajednica, izbacili iz kola kad su prolazli pored naše kuće pa su mi se ovi moji sadašnji roditelji smilovali. Šta će s jadnim, malim, usranim bijeloputim cigančićem nego ga zadržati, a i bio sam neizmjerno sladak. Tako su oni mene sigurno othranili i podigli kao svojega, ali moja prava osobnost je uvijek bila tu. Naime, mislim da su moji roditelji pobjegli iz ludnice, zajedno sa mnom. Tamo su me sigurno napravili i dobili pa sam i ja bio sav onako luckast. Baš pravi luđak na slobodi. Zato večeras, kad je neka 3/7 mjeseca mene uhvatilo neko ludilo. Evo, ovo sranje pišem bez razloga, lupetam gluposti, baš sam sav neki luuuuuud! Zamislite kad ja na Skypeu pričam s čoekom i napišem mu ovo: "Šta ima kod tebe? Jel jebeš šta ovih dana?? Kako žena, djeca? Svekrva? Jel ide pos'o? Kako unučad? Šta ima? Kako pseto, ovaj, ćuko?" I čoek ostao zabezeknut mojim mnogobrojnim pitanjima, nije se mogao snaći. Izgubio se, totalno!!! Pa zar nije tako sa luđacima. Ne znaš šta bi im rekao. Mislim, ovo je vrlo važan problem našeg društva. Ako se želimo kulturološki i civilizacijski približiti europskim standardima civiliziranosti i modernizma moramo učiniti nešto po tom pitanju da luđaci šetaju bez problema. Ja mislim da bi ih trebalo sve počet tražiti i tjerat u ludnicu. Osigurat ludnice da ne mogu pobjeć i mir. Iskreno, ne znam sad zašto sam ovo sve napisao, jednostavno sam morao nekako olakšati misli i dušu i nekako se ispuhati, a ovo je bio savršen način da to učinim.
Pratili ste vijesti! Hvala na pažnji i doviđenja! Autor, urednik, neurednik, kreator, odgovorni koproducent i pisar uz pomoć istoimenog nadzornika, lektora, nadlektora i podrektora: nebojsa66 aka Ludi Milojko. Svaka sličnost sa ovim kretenima u priči je slučajno. P.S. Molim bez naglih pokreta, mogao bi krenuti na vas. Molim bez komentara, osim ako baš morate!
|
|
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
![]() |
|
buja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
12.11.1954. - 31.10.2011. Pridružen: 16.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Samobor Status: Offline Points: 511 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2010 u 23:32 |
|
Nemoj da ti odgovorim na tvoja pitanja!!!! ;-))) I to bez Skypea... ;-)))
|
|
|
buja
Da je život ozbiljna stvar, ne bi bio tako masovna pojava! |
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2010 u 23:33 |
![]() ![]() ![]() ![]() Nema potrebe za nasiljem, molim učesnike da se suzdrže od nasilja... ![]() ![]()
|
|
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72053 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2010 u 23:35 |
|
Nebojša, udahni duboko, broji do12837460 i sigurno će te proći.
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
|
Ne mogu, Gazda, naučio sam samo do 10...
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
|
Sve ovo vrijeme sam slutio, ali sada sam siguran...Ti si službeno lud.
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72053 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2010 u 23:39 |
Onda nemoj udahnuti tako duboko da ne počneš štucati. ![]() |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2010 u 23:40 |
|
Vanjski, dugo ti je trebalo... Ice je to shvatio ubrzo nakon mog dolaska... Čovjek dobro primjećuje karakterne osobine ljudi, iako sam ja to vješto skrivao svojim eksponiranjem...
![]() ![]() ![]() Gazda, pazit ću... ![]() ![]()
|
|
|
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2010 u 21:38 |
|
Na našem malom forumu,
Ima jedan ludak, Ime mu je Milojko, al' svi ga zovu Nešo! On lupeta, blebeta I Gazda šta još ono? Ne znam ni ja, Al' nek ide pjesma. Ako može Simonica, Što ne bih i ja, Stihove sklepao Pa bih bolje jedrio! Ne na valovima mora već na nečem drugom, sramota me je kazat! I tako sad se bliži kraj. Ova pjesma nema kraja, A baš ste se ponadal'. E pa još dva stiha i evo vam. Gledajte i čudite se šta mi je. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2010 u 21:46 |
|
Not again...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2010 u 21:47 |
|
Ne kao prije... Malo moćnije...
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2010 u 21:49 |
|
Čekaj možeš luđe od onoga?
|
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2010 u 21:53 |
|
Ofskroz... Hoćeš vidjeti? Dođi na Skype...
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2010 u 21:57 |
|
Razmisli malo i upitaj se zašto nisam na skypu
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2010 u 21:58 |
|
Bože dragi, sačuvaj nas
jer ludilo opet kreće, a taman se oporavismo od onoga neku večer. Što se zbiva sa tim likom, nekad normalan je bio, sad ga baca svakih malo, a kaže da nije pio. Dal' kriv je puni mjesec il' živa što Dunavom plovi, nešto mora se učinit jer ludilo ga sve češće lovi. |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2010 u 21:58 |
|
Ne boj se, neću te pojesti... Samo popričati... Poslati koju eksplicitnu slikicu i to je to...
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2010 u 21:59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Legendo!!!!! |
|
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2010 u 22:01 |
|
Samo ti nama ozdravi.
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2010 u 22:02 |
|
Nadam se, pijem lijekove i tako to...
![]() ![]() ![]() Ali ne pomažu ove tvoje izjave, znaš... ![]() ![]() ![]() Mnogo poludim od njih! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2010 u 22:06 |
|
Stvarnost i istina nekada znaju biti okrutni.
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 123 25> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |