Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Titlovski horor
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Titlovski horor

Odgovori Odgovori Stranica  123 6>
Korisnik
Poruka
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Titlovski horor
    Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2010 u 16:28
Eksperiment

Darije  se ustao ranije nego obično. Ogrne vestu te krene u podrum gdje su susjedi odlagali stare novine. Prošlo je pola godine od kako je ostao bez posla a novi nikako da pronađe. Napunio je 32 godine i za poslodavce postao nepoželjna radna snaga. Nestašica novca ga je ubijala. Ono malo što je uštedio istopilo se prije 3 mjeseca. Neplaćeni računi opasno su se počeli gomilati.  Jeo je koliko je imao, a o novim novinama mogao je samo sanjati.

Uzeo je novine, vratio se u stan, sjeo je i počeo tražiti kakav zanimljiv oglas za posao. Razočarano je križao oglas po oglas u kojem je jasno bilo naznačeno da u obzir dolaze samo ljudi do 25 godina starosti. Već je krenuo zatvoriti novine kad mu za oko zapne čudan oglas.

TRAŽE SE SNAŽNI MUŠKARCI RADI ISPITIVANJA NOVOG LIJEKA. DOBRO PLAĆAMO.

Darije  otrgne oglas, obuče vestu te žurnim korakom pojuri prema naznačenoj adresi.

-        Snažan sam i zdrav, zašto ne! – razmišljao je.

Bio je spreman pristati na sve za nešto novaca.

Uđe u veliku zgradu na naznačenoj adresi, te se obrati portiru pokazujući mu oglas. Portir mu bez riječi pokaže da pođe za njim. Spustili su se liftom u podrum. Odvede ga do ordinacije te ode.

-        Sjednite gospodine – naredi mu, neverovatno zgodna boličarka.

Darije sjedne bez riječi

-        Ime i prezime, starost i adesu molim

Darije da potrebne podatke.

-        Da li ste bolovali od kakvih bolesti – upita bolničarka

-        Ne, nikada!

-        Da li ste alergični na kakav lijek ?

-        Ne

-        Jeste li oženjeni – nastavi bolničarka

-        Nisam!

-        Imate li rodbine?

Dariju je bilo čudno ovo pitanje ali ipak odgovori.

-        Ne, nemam nikog

-        Prijetelja s kojim ste bliski?

-        Nemam.

-        Izvrsno ... dobili ste posao! – odgovori mu bolničarka.

Darije je bio presretan.

-        Dakle gospodine, na vama ćemo testirati novi lijek za gripu. Zanimaju nas eventualne nuspojave, tj. popratne pojave koje bi se mogle pojaviti uzimanjem tog lijeka. – pojasni mu bolničarka

-        Najprije ćemo vas zaraziti virusom gripe, potom ćemo vam dati lijek. Možete poči kući gdje ćete točno zapisivati kako se osjećate te dali imate kakvih problema i promjena.

-        Ako primjetite kakve probleme i komplikacije ne smijete se obratiti nikome nego isključivo nama, dakle ako vam ne bude dobro odmah dođite ovdje. Jeste li shvatili? – upita ozbiljno bolničarka

-        Jesam!

-        Da li se slažete s svime što sam vam rekla?

-        Slažem se!

-        Potpišite ovdje gospodine.

Darije bez riječi potpiše.

-        Oprostite ... – tiho upita -  Koliko ću novaca dobiti za ...

-        Sve piše u ugovoru koji ste potpisali. – hladno mu odgovori bolničarka

Brzo pogleda u ugovor. Bio je više nego zadovoljan iznosom koji je pisao u ugovoru. Moći će platiti zaostale račune i još preživjeti nekoliko mjeseci. - Konačno se i meni posrečilo – pomisli zadovoljno.

Službenica ga odvede u prostoriju gdje je radilo nekoliko osoba u zaštitinim odjelima s maskama na licu. Osjeti blagu nervozu. Nije volio doktore, no ipak, jedno lice mu se učinilo poznatim.

Priđe mu jedna od tih osoba te mu prema licu štrcne malo vodene maglice, te u roku gurne bočicu s lijekom.

-        Čim osjetite prve simptome počnite uzimati ovaj lijek. Jednu tabletu ujutro, drugu uvečer. Za dva dana trebalo bi vam biti bolje.

-        Čim prizdravite dođite k nama da vas pogledamo.

-        Ako bude kakvih problema nazovite nas! Ne obraćajte se nikome osim nama! To je jako bitno. Što god da se desi, nikome osim nama!

-        Jeste li razumjeli – hladno će doktor izuzetno poznatim glasom.

-        Jesam. – Odgovori Darije te krene kući razmišljajući od kud poznaje tog doktora i ko bi on mogao biti.

Treći dan od potpisivanja ugovora Darije osjeti kako ga savladava bolest.  Temperatura je brzo rasla. Groznica i slabost primorale su ga da legne u krevet. Boljelo ga je cijelo tijelo. Uzme lijek koji je dobio te legne. Lebdio je između jave i sna. Zaspao je tek kasno u noć. Kad se probudio osjećao se iznenađujuće dobro. Temperatura je spala. Prema doktorovom naputku uzme još jednu tabeltu . Ležao je i razmišljao kako će rasporediti novac koji će dobiti. Kad je dočekao poslijepodne bez temperature i groznice shvatio je da je ozdravio.

- Ovaj lijek stvarno djeluje – pomisli zadovoljno. Ustane se te krene nešto pojesti. Frižider je bio prazan. Dva dana nije jeo i želudac se opasno bunio. Pošto se osjećao dobro obuće se te krene u dućan preko puta ceste da kupi barem nešto da zavara glad. Kad je došao do izlaza iz zgrade ugleda kišu koja je dosadno padala nad gradom. Nije imao ni volje ni snage vraćati se u stan pa odluči pretrčati do dučana. Djelilo ga je svega nekoliko koraka do njega. Potrči. Bolno krikne.

Na svakom mjestu gdje je pala kap kiše stvorio se plik. Jureći utrča u zgradu. Pojuri stepenicama prema stanu. Ruke i lice su ga neopisivo pekli. Otključa vrata te pojuri u kupaonicu. Kad je ugledao svoj lik u ogledalu još jedan krik ote mu se iz usta. Plikovi su se pretvorili u krvave rane. Kroz glavu su mu prolazile svakojeke misli od kiselih kiša do terortističkih napada. Odjuri do prozora. S nevjericom ugleda ljude koji mirno šetaju gradom bez ikakvih problema. Počne grozničavo razmišljati.

-        Lijek! Bože ... lijek! Nije valjda ...

Pojuri u kupaonicu te otvori slavinu. Par kapi iz slavine kapne na ruku. Krikne. Gdje god je voda dotakla njegovu kožu stvorio se plik koji se vremenom počeo pretvarati u živu ranu.

Darije je bio prestravljen. Hodao je lijevo-desno poput životinje zatvorene u kavez. Nije znao što da radi.  Nije mogao nazvati laboratorij jer su mu telefon isključili zbog neplaćanja računa. Vrati se u kupaonicu te uspe u čašu malo vode. Uplašeno prinese čašu ustima te ispije par kapi. Očekivao je bol, ali ništa se nije desilo. Odahne, barem je mogao piti vodu. Shvatio je da je problem vezan samo uz kožu. Sjeo je uz prozor čekajući da prestane kiša. Čim se uvjerio da je kiša prestala padati brzo se obuče, stavi šešir na glavu da sakrije izranjavano lice od pogleda ljudi, te gotovo trčeći pojuri u laboratorij. Čim ga je portir ugledao samo mu je rukom pokazao da prođe. Darije utrča u ordinaciju te pokaza svoje krvave rane na rukama i licu.

Doktor samo razočarano odmahnu glavom.

-        Sestro! Dosje 225 ... još jedan neuspjeo eksperiment.

-        Doktore, što se dešava ... užasno me boli? Jeli to od lijeka? – nizao je pitanja

-        Vodite ga. – doktor će hladno.

Dvojica snažnih bolničara uhvate Darija pod ruku te ga počnu vuči.

-        Kuda me vodite? Što se dešava?

Nitko mu nije ništa odgovarao. Odvukli su ga dugim mračnim hodnikom do zadnjeg izlaza, strpali u blindirani kombi, a potom vozili satima. Darije osjeti kako mu se želudac steže od straha i neizvjesnosti. Kombi se konačno zaustavio. Kad su otvorili vrata video je da je već uveliko mrak. Jedan od onih sa maskama ga izvuče napolje i baci u prašinu. Dok je trepnuo bolnim okom, kombi je već nestajao u mraku. Darije je bio prestravljen. Odjednom ga zapahnu strašan smrad.

Kad su mu se oči privknule na tamu, podigne glavu i pogleda oko sebe. Oko njega su se skupili ljudi prepuni ožiljaka, plikova ... Među njima ugleda jedno jedva raspoznatljivo lice

- Bubba, brate...?    Što je ovo? Što se dešava?

-    Brate...Tko ovdje dođe taj je ugasio!

Za to vreme, nervozni dr Dragan i dr Luka su proveravali podatke poslednjeg pacijenta

-        Sutra ćemo ponovo objaviti oglas da tražimo snažnog muškarca radi ispitivanja novog lijeka. - reče nervozno luka

-        A možda bi mogli i da proverimo što opet nije u redu s tim lijekom! - predloži dragan...

Ažurirao bojanadj - 19.Listopad/Oct.2010 u 13:25
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2010 u 22:43

ŠUMA

10 km južno od kampa u kom je Darije, oslanjajući se na bubbu pokušavao da nađe mesto u kolibi na kom će moći da se odmori i informiše o svemu, u zabačenoj, lovačkoj kolibi 4 osobe su raspakivale stvari i uzbuđeno pričali o predstojećem godišnjem odmoru. 10 dana, daleko od civilizacije, boja, čudak, acan i ronna su došli da se odmore od kompjutera i forumaLOL.Dok je boja priprema ostalima večeru, u pozadini, na malom starinskom tranzistoru na baterije upravo su vijesti....javljaju kako je umni bolesnik (Ludi Milojko) pobjegao iz ludnice, da je vrlo opasan..poznat po nasilju, da policija traga za njim...i preporučuju svima da se zaključaju u kuću i ne izlaze....Naravno Bojana ne čuje vijesti,jer ona pjevuši kad radi večeru...svi sjede za stolom i pričaju....čudak govori kako ga je iznervirao novi spot NKOTB, a acan se počne svađati sa njim,govoreći kako može govoriti tako o tom spotu, no ronna ga smiriju i govori da preosobno to shvaća, da nema smisla se oko toga svađati....boja ih sve smiruje, i snižava tenzije....Taman kad su krenuli jesti neko kuca na vrata, čudo se diže i reče tko je, kad ono bagzi došao...pita čudo od kud ti, a na to će bagzi ma tražim nešu da mu pohvalim prijevod a nigdje ga nema...a u grmlju ludi milojko to čuo, i sav se razbjesni, jer ne voli baš kad ga se hvali..ali ostade u grmlju planirajući da malom debelo sve naplati....Videći da nema Ludog Milojka, Bagzi se okrenu i otrči u noć. Začu šuštanje lišća, pucketanje suvih grančica...par sekundi tišina...a onda se šumom prolomi kriiiiiiiikkkkkk (ludi Milojko je osvetio svoje prevode)
Bojana je pala u nesvest .
Acan otrči po vodu i pljusnu boju da se osvijesti...ronna povika, šta to bi? svi šute i nitko ništa ne progovori, na to će ronna kao hrabra buduća policajka, idem provjeriti...idem provjeriti....i ode u mračnu šumu, čudo viče nemoj ronna, nemoj....
Šta nemoj – viknu Ronna dok se probijala koroz šumu - Sebi ste ponijeli cugu, a što je samnom? Što je s mojom krvlju - ljutio će Ronna - Ako ste mislili da idem u šumu zbog vas, luđi ste nego što sam mislila....
Odjednom
svjetlo se ugasi... U sobi se čulo samo duboko disanje. Boja je bezupješno pokušavala pronači svijeće, ali ruke su joj toliko drhtale da je rušila sve sa polica. glas joj je drhtao više od ruku-  gdje su te proklete svijeće ...gde su...gde su...
Odjednom se sobom prolomi tup udarac. Čudak iz džepa izvuče zippo i osvetli prostoriju. Na podu je ležalo bezživotno tjelo prekriveno krvlju. Svi se nijemo pogledaše. Vrata kolibe bila su otvorena i videli su siluetu koja je nestajala u mraku šume...
AcaN se prvi pribere i pojuri zatvoriti vrata. Čudak priđe tjelu pokušavajući otkriti o kome se radi. Bojana je skamenjena stajala u kutu pitajući se kako se uopće dala nagovoriti na odlazak u šumu.
- Trebamo pozvati pomoć – AcaN će hvatajući se za mobitel - Dovraga ... nemamo signal ovdje . Hodao je od sobe do sobe pokašavajući dobiti barem jednu spasonosnu crtcu signala.
- Ništa – zarobljeni smo ovdje AcaN će
- Želim ići odavde - Bojana će histerično -Želim ići odavde! Nisam htela ni da dođem! Vi ste krivi!
Čudak joj opali dva šamara (živeo je za taj momenat) i prodrma je da se malo sabere.
-  Moramo zabarikadirati prozore – Acan će.
-  Ne, moramo što pre izaći odavde. Ovde nismo sigurni – prekide ga Čudak
-  Jesi li ti normalan...ko zna šta ima tamo.- zaječa Acan.
- Bolje da ja tražim njega, nego da sedim ovde i čekam da nas sve pobije. Uostalom, ona vampiruša je negde tamo... Ti bi je ostavio samu na milost i nemilost ovog ludaka?!

Dok su se njih dvojica svađali odjednom ponovo nestane svjetla. Sve umuknu. Jezivu tišinu prekidao je samo Bojino histerično grebanje noktima po podu...
---------------

Dr Dragan i dr Luka su u svojem labosu sedeli, pili kafu, rakijicu, grickali kokice i gledali u monitor. Na monitoru je išao snimak sa 6 kamera od kojih su tri pokazivale na kamp u šumi, dve jednu kuću usred šume, a poslednja je pokazivala na sobu u kojoj je bio nekakv dugačak stol na kom je ležalo polugolo telo nekog mladića. Čekali su buđenje poslednjeg pokusnog kunića, na čijem zglobu se nalazila bolnička narukvica sa natpisom ... Pacijent Ledeni
Dok je dr Luka pomno pratio pacijenta, zazvoni mu mobitel
- Dr Luka ti si? Gajtana ovdje. Sigurna sam da sam pronašla novu životinjsku vrstu
- Što to pričaš Gajtana?
- Ozbiljno ti kažem, pratim je već danima, no ne mogu ju sama nači i uhvatiti.
- Slušaj draga ...
- Nemoj ti meni slušaj draga ... Ako želiš da i tvoje ime bude zapisano u knjigama dovuci svoje dupe ovdje
- Kako ću te nači?
- U šumi sam kod Planine Orlova. Prati onu zagađenu riječicu prema sjeveru, ne možeš me promašiti.
- U redu doćiću čim dovršim posao ovdje - odgovori Dr Luka gledajući u pacijenta koji se
počeo buditi.

- Šta je sad?, upita Doca, iznerviran poslednjim neuspehom. U Darija je zaista polagao mnogo nade.
- Ma, Gajtana, čuvarka parka u "šumi" me zove- kaže podivljale neke životinje. Ne brini, ne zna ništa o našim eksperimentima, ali moram otići tamo, da ne zaluta u kamp i da proverim šta je sa životinjama inače ćemo ostati bez "sirovina" za lek.
- Dobro, ali pazi, nemoj da nam pobiješ pola "pacova" kao prošli put.
Iako je Luka mrzeo podsećanje na tu baksuznu situaciju kada je malo popio i pobio pola kampa ipak nije hteo da se svađa - Ne brini, poneću samo pištolj i jedan šaržer. Više se ne družim sa mitraljezima.
-----------------------------------------------------------------

- Prestani da grebeš tim noktima da ti ih ne bih sve počupao- režao je Čudak na Bojanu u mraku.
Vrata se naglo otvoriše i ulete Ronna. Krv se slivala niz njenu bradu. - Nećete mi verovati šta sam videla. Na 10tak km odavde ima neki kamp. Pravi švedski sto, ali sa pomalo buđavom hranom- kraste po licu i telu, prljavi, smrdljivi - ali za divno čudo ukusni.
- Ronna, ne interesuje me šta si imala na meniju - čudo je popreko pogleda- imaju li radio stanicu, prevoz, bilo šta što nam je od pomoći?
- Nemam pojma - reče brišući krv sa brade Acanovom jaknom - ali mislim da sam videla onog tvog školskog druga Darija među njima.
- Videla si Darija? - jeknu Čudo sa nadom. Znao je da je Darije čovek koji ih može izvući iz svakog sra*a.
- Darije?! - skoči Bojana na noge i pojuri ka Čudaku...

------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------ - Buki što si nervozan – upita ga Asfaltina dok je uživala u laganim gutljajima vruče kave u Barkavani.
- Ma Ronna je otišla na izlet bez mene. Imam neki čudan predosjećaj
-  He he da se taj predosjećaj ne zove ljubomora, ha frende – Chlink će suzdržavajući se da ne prasne u smijeh.
- Šalu na stranu stvarno imam neki loš predosjećaj. A što kažete da ih iznenadimo?  Ne mogu se samo tako zabavljati bez nas.
Asfaltina i Chlink se pogledaju
-  pa to i ne bi bila loša ideja. Viked je, a ja mrzim sjediti doma, osim ako nemam neki dobar film na repertoaru. - Asfaltina će
- Mislio sam danas malo napraviti reda na forumu ...
- Ma daj  Chlink ... može to čekati. Zamisli kako će se samo iznenaditi. A možemo ih malo i strašiti tamo u onoj tamo u onoj kolibi – Asfaltini su se počele motati razne ideje po glavi
- Idemo kući po stvari, nađemo se ovdje za sat vremena
- OK – Chlink će uz osmjeh, vidim da ste odlučili u moje ime
Uskoro se nađu pred kavanom te krenu Bukijevim novim autom. Uz šalu uskoro se nađu pred šumom.
- E, jel vrijedi ono da ih malo strašimo – Asvaltina će vragolasto
- Nije loša ideja, već čujem Boju kako urla od straha, no samo se nadam da neće opet kiša – Chlin će gledajući u nebo na kojem su se još uvijek valjali podivljali oblaci
Polagano su prolazili šumom jedva nazirući puteljak od oblaka trave koju su dimili, osvjetljavajući put lampom kojoj je baterija bila na izdisaju.
- Jao ... što ćemo ako nam se lampa ugasi? – Asvaltina će
-  Šuti ženo, ne copraj – Chlink joj dobaci
Kad su se približili kolibi, ugase lampu i došuljaju se do prozora. Buki počne grebati po prozoru, a Chlink ispuštati čudne zvukove dok se Asvaltina vragolasto smijuljila
Boja je opet dobila histerični napad od straha. Čudak joj ponovi zaljepi šamarčinu dok su se skupili u hrpicu pokušavajući se tako zaštiti.
- Ma koji je vama? Što se tako bojite? Eto što se događa s ljudima koji piju sok. Da uzmete malo krvi ne bi bili tako bežvotni – Ronna će.
- Ugasite svjetlo, ako nas ne vidi lakše ćemo se odbraniti
Dohvati dasku koja je otpala dok su ormarom zagrađivali prozor te stane iza vrata.
Buki se polako približio vratima. Okrenuo se prema Chlinku te mu dao znak rukom da ga prati. Naglo otvori vrata te uz zastrašujući urlik uleti u kuću.
Ronna podignu dasku te ga svom snagom udari. Buki pade kao pokošen.
-  Pali svijetlo, Pali svjetlo ... jesmo ga
Čudak upali svjetlo. Kolibom se prolomi očajni Ronnin vrisak dok je gledala u Bukojevo tijelo koje je ležalo na podu ...
-------------------------------------------------------
Dok je bubba vukao Darija kroz dvorište, pokušavajući se dograbiti kolibe pre nego kiša padne, začu se očajnički krik. U kamp ušlepa neki raskrvavljen lik, slomljene noge, razvaljene vilice sa nekom granom koja mu je virila iz desne plećke...
- Je li to onaj mali Bagzi, što godinama traži Ludog Milojka d amu ze zahvali za prevod?- Darije se pokuša osloniti na noge.
- Ma, ignoriši ga- bubba pridrža druga i nastavi svojim putem.
No, Bagzi odšlepa do creva sa vodom u nameri da sapere rane, no pošto mu je ruka bila slomljena, crevo mu se ote i pud pritiskom crevo polete dvorištem. Pre nego je uspeo da reaguje, mlaz preleti Darijevim stomakom i bubba oseti olakšanje na ramenima. Pogledao je na dole i video donji deo prijatelja kako leži na zemlji. Polako podiže pogled ka prijateljevom licu na kom se očitavao očaj:
- Bubba, brate, pa dokle više?!?!?!
- Lepo smo ti govorili da ga banuješ, a ti nisi hteo ...

---------------------------------------------------------------

Ažurirao bojanadj - 21.Listopad/Oct.2010 u 10:37
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2010 u 08:14
Originalno postovano od strane Gajtana Gajtana piše:

Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

I nije te bilo strah da budeš sama u šumi sa Benijem, iako znaš da ima puno divljih svinja? Shocked

Neću ti lagati, strah me je. Hrabrost mi baš i nije vrlina. Sve je OK dok nešto ne šušne ili urlikne, onda mi srce stane od straha ali se pokušam uvjeriti da još nitko nije nastradao u šumi pa neću ni ja.

Što se tiče divljih svinja, jako sam se bojala i samog spomena njihovog imena dok prije par godina nisam naletila na krdo i to na spavanju. Hebo te doslovno sam skoro stala na jednu. Ne zna se jer su se više uplašile one ili ja. One su trčale panično na jednu stranu a ja na drugu Confused Od tada sam oprezna, osjećam veliko strahopoštovanje ali ona panika od prije je nestala. Poslužim se trikom da se jače naparfemiram i šuštim lišćem dok hodam da me životnje mogu namiristati i otiči prije nego dođe do susreta.

Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Draga, mene neko da ostavi samu jednu noć u šumi ujutro bi me našli mrtvu od srčke LOL ili bi me morali vezati i doživotno zatvoriti u neku sobicu sa belim zidovima LOLLOLLOL (mislim da nikad više ne bih smela ni da trepnem LOLLOLLOL)

Hehe, kraljice dajsve
Da vidiš samo kako se oko 7 kad počne padati prvi mrak, kuća zatvara i zabarikadirava ( koja riječ ) hebate ni oni u horroru mi nisu ravni. Pokrijem se dekom do nosa i čekam jutro Stern Smile

Nego ... od tvog bi se zadnjeg posta mogao naprvaiti dobar horror. Zalutaš sa frendovima u šumi, uhvati vas noć. po noći vas nešto ganja i ubija jedno po jedno, ti uspjevaš pobjeći... i završiš u ludnici ... o da, bio bi to dobar horror

Ažurirao bojanadj - 19.Listopad/Oct.2010 u 13:24
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2010 u 09:12

Hehe, kraljice dajsve
Da vidiš samo kako se oko 7 kad počne padati prvi mrak, kuća zatvara i zabarikadirava ( koja riječ ) hebate ni oni u horroru mi nisu ravni. Pokrijem se dekom do nosa i čekam jutro Stern Smile

Ček sad ne kontam: jesi li ti bila u šatoru ili u kući? NE znam zašto sam ja povezala da si bila u šatoru (mada nema zdrave pameti po ovakvom vremenu biti u šatoru u šumi LOLLOLLOL )
Ako je kuća u pitanju onda bih i ja smela...doduše- 2 dana bih izdržala, a posle bih se onesvestila od nespavanja LOLLOLLOLLOL
Koliko si bila udaljena od najbliže kuće?

Nego ... od tvog bi se zadnjeg posta mogao naprvaiti dobar horror. Zalutaš sa frendovima u šumi, uhvati vas noć. po noći vas nešto ganja i ubija jedno po jedno, ti uspjevaš pobjeći... i završiš u ludnici ... o da, bio bi to dobar horror

Pazi, pošto ne smem da gledam horore, možda razbijem strah glumeći u jednom od njih LOLLOLLOL
(došla sam na ideju da prevedem neki horor- možda razbijem strah...ili završim "na kauču" da lečim traume LOL)
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2010 u 11:05
Bila u kući carice!
Noć, šuma, šator i ja sama bup ... no way

Vjerojatno ti je šator ostao u podsvjesti jer smo Outsidić i ja pričali da su nam takvi odmori najdraži ( šuma, potok, šator )

Ima kuća oko mene ali u njima nitko više ne živi ( pomrli ljudi ), najbliža živuća osoba mi je udaljena cca 400-500 m od mene.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2010 u 11:11

Bila u kući carice!
Noć, šuma, šator i ja sama bup ... no way

Vjerojatno ti je šator ostao u podsvjesti jer smo Outsidić i ja pričali da su nam takvi odmori najdraži ( šuma, potok, šator )

Ima kuća oko mene ali u njima nitko više ne živi ( pomrli ljudi ), najbliža živuća osoba mi je udaljena cca 400-500 m od mene.

E sad mi to zvuči primamljivo...leti, sa voljenom osobom pored mene...LOL

Sama?! Jedino kad bi drveće progovorilo LOL

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2010 u 11:19

Evo još jedne teme za horor, gajtana otišla u šumu sa svojim pesekom, a oko nje kuće u kojima su pomrli ljudi, no nitko ne zna kako su umrli, i sada noću njihove duše lebde šumom, i straše našu glavnu glumicu gajtanu...i tek na kraju filma saznamo zašto oni to rade, što hoće od naše gajtane....a gajtana i pesek se uspiju spasiti..ali na kraju naša gajtana završi u ludnici, a pesek dobije novog vlasnika... 

tužan hororLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2010 u 11:31
Originalno postovano od strane outside outside piše:

Evo još jedne teme za horor, gajtana otišla u šumu sa svojim pesekom, a oko nje kuće u kojima su pomrli ljudi, no nitko ne zna kako su umrli, i sada noću njihove duše lebde šumom, i straše našu glavnu glumicu gajtanu...

bup bup sreća da je godišnji iza mene, da smo o ovome pričali prije ... Confused

Ažurirao Gajtana - 19.Listopad/Oct.2010 u 11:32
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2010 u 11:37
Ajde, gajtanice ja se samo zezam...lijepo prije nego kreneš u šumu, samo gledaj komedije...horore ni slučajno...i tako će ti godišnji lijepše proći...

Eto gajtanice ti i ja bi mogli napraviti neki horor, bojana staviti kao glavnu glumicu, darija stavimo kao onog glumca koji će se boriti do zadnjeg trenutka,ali nažalost neće uspjeti, ronna i acan će biti prve žrtve, a nešu kao ubojicuLOL

Ažurirao outside - 19.Listopad/Oct.2010 u 11:42
Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2010 u 11:57
Bravo majstore. To bi bio horror desetljeća, kakav REC, kakav Descent. Boju staviš samu u mračnu šumu, netreba ništa glumiti ... samo se prirodno ponaša u toj strašnoj šumetini LOL

Honorar će biti pristojan, naravno Outsidićev i moj najveći ... tako to mora biti.

Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2010 u 11:59
Mali OT ( kao da ovih zadnjih par postova nije bilo LOL ) pisala sam ja par kratkih SF pričica, dotukla glavne glumce bez imalo milosti. Eh kad bi našla barem jednu da to vidite. Kakav King LOLLOL
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2010 u 12:06

Bravo majstore. To bi bio horror desetljeća, kakav REC, kakav Descent. Boju staviš samu u mračnu šumu, netreba ništa glumiti ... samo se prirodno ponaša u toj strašnoj šumetini LOL

Honorar će biti pristojan, naravno Outsidićev i moj najveći ... tako to mora biti.

Samo još moramo napraviti dobar marketing, i film će biti hit...

A ovo za bojanu imaš pravo...ostavit je u šumi i samo snimati, bio bi to najbolji horor, a i boja bi dobila nagradu za najuvjerljiviju uloguLOL

I da tako to mora biti, mi moramo dobiti najveć honorar..., ugovoro je potpisan...LOL
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2010 u 12:08

Ajde, gajtanice ja se samo zezam...lijepo prije nego kreneš u šumu, samo gledaj komedije...horore ni slučajno...i tako će ti godišnji lijepše proći...

Eto gajtanice ti i ja bi mogli napraviti neki horor, bojanu staviti kao glavnu glumicu, darija stavimo kao onog glumca koji će se boriti do zadnjeg trenutka,ali nažalost neće uspjeti, ronna i acan će biti prve žrtve, a nešu kao ubojicuLOL

Ček...šta se dešava sa glavnom glumicom aka sa mnom? Mislim, pošto se šef(inlove) i ja borimo rame uz rame do kraja filma (me like it Big smileEmbarrassedBig smile šef not like it, but nobody ask him LOLLOLLOL) Je l' mogu na kraju da ubijem Nešicu?! Mogu li?! vedder

Mogu li?! vedder Mogu li?! vedder Mogu li?! vedder Mogu li?! vedder Mogu li?! vedder Mogu li?! vedder Mogu li?! vedder Mogu li?! vedder Mogu li?! vedder Mogu li?! vedder Mogu li?! vedder Mogu li?! vedder Mogu li?! vedder Mogu li?! vedder Mogu li?! vedder Mogu li?! vedder

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2010 u 12:19
Vidiš gajtanice već imamo vlastitu temu, bravo boja, ovo se zove marketing..LOL

A boja ne smijemo otkrivati sve detalje, ali imam već pravi scenarij...moram vidjeti što gajtanica ima na umu..LOL
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2010 u 12:24
Ma samo vi pišite...imate svu slobodu...........................................
No, šta god da pišete ja sam u timu sa šefom inlove (davno sam mu obećala da ću ga braniti od svih napasnika koji u pričama/filmovima hoće da ga dezintegrišuLOL)...i Čudakom (umrla bih od straha samo da ga vidim u sred noći u šumi, pa bolje da je na mojoj strani LOL)....i Batom (nije lepo da moram brata da ubijem).... setiću se ja još usput, ali to je to za sad LOLLOLLOL
(marketing ima cenu, vanjskiLOLLOLLOL)

a protiv Nešice i Vanjskog...jao, mogu li da ganjam Vanjskog po šumi?
Mogu li? vedder Mogu li? vedder Mogu li? vedder Mogu li? vedder Mogu li? vedder Mogu li? vedder Mogu li? vedder Mogu li? vedder Mogu li? vedder Mogu li? vedder Mogu li? vedder

Ažurirao bojanadj - 19.Listopad/Oct.2010 u 12:25

Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2010 u 12:26

Evo našla jedan mini scanarij.

Bojo ovo dolje napisano je mala beba prema onome što i tko tebe čeka u toj strašnoj šumetini.
Nećeš čak ni šator dobiti vestichica( baš sam grozna)
A za detalje oko Nešice ćemo se još dogovoriti, ionako češ ostatak života provesti u ludari pa ti možda možemo udovoljiti toj maloj željici Evil Smile

Eksperiment

Damir  se ustao ranije nego obično. Ogrne vestu te krene u podrum gdje su susjedi odlagali stare novine. Prošlo je pola godine od kako je ostao bez posla a novi nikako da pronađe. Napunio je 42 godine i za poslodavce postao nepoželjna radna snaga. Nestašica novca ga je ubijala. Ono malo što je uštedio istopilo se prije 3 mjeseca. Neplaćeni računi opasno su se počeli gomilati.  Jeo je koliko je imao, a o novim novinama mogao je samo sanjati.

Silazio je polagano stepenicma uronjen u vlastite misli. Kao svako jutro uzme kup jučerašnjih novina, te se žurnim korakom vrati u stan sretan što nije nikoga sreo. Osjećao se poniženo zbog situacije u kojoj se našao.

Sjeo je i počeo listati novine s nadom da će pronači kakav zanimljiv oglas za posao. Razočarano je križao oglas po oglas u kojem je jasno bilo naznačeno da u obzir dolaze samo ljudi do 35 godina starosti. Već je krenuo zatvoriti novine kad mu za oko zapne čudan oglas.

TRAŽE SE SNAŽNI MUŠKARCI RADI ISPITIVANJA NOVOG LIJEKA. DOBRO PLAĆAMO.

Damir  otrgne oglas, obuče vestu te žurnim korakom pojuri prema naznačenoj adresi.

-        Snažan sam i zdrav, zašto ne! – razmišljao je Damir

Bio je spreman pristati na sve za nešto novaca.

Uđe u veliku zgradu na naznačenoj adresi, te se obrati portiru pokazujući mu oglas. Portir mu bez riječi pokaže da pođe za njim. Spustili su se liftom u podrum. Odvede ga do ordinacije te ode.

-        Sjednite gospodine – naredi mu boličarka

Damir sjedne bez riječi

-        Ime i prezime, starost i adesu molim

Damir da potrebne podatke.

-        Da li ste bolovali od kakvih bolesti – upita bolničarka

-        Ne, nikada!

-        Da li ste alergični na kakav lijek ?

-        Ne

-        Jeste li oženjeni – nastavi bolničarka

-        Nisam!

-        Imate li rodbine?

Damiru je bilo čudno ovo pitanje ali ipak odgovori.

-        Ne, nemam nikog

-        Prijetelja s kojim ste bliski?

-        Nemam. – Damir se sjeti kako je gubitkom posla ostao bez prijatelja koji su kopnili kako je kopnio i njegov bankovni račun. Tek je sada shvatio da pravih prijatelja nikada nije ni imao.

-        Izvrsno ... dobili ste posao! – odgovori mu bolničarka.

Damir je bio presretan.

-        Dakle gospodine, na vama ćemo testirati novi lijek za gripu. Zanimaju nas eventualne nuspojave, tj. popratne pojave koje bi se mogle pojaviti uzimanjem tog lijeka. – pojasni mu bolničarka

-        Najprije ćemo vas zaraziti virusom gripe, potom ćemo vam dati lijek. Možete poči kući gdje ćete točno zapisivati kako se osjećate te dali imate kakvih problema i promjena.

-        Ako primjetite kakve probleme i komplikacije ne smijete se obratiti nikome nego isključivo nama, dakle ako vam ne bude dobro odmah dođite ovdje. Jeste li shvatili? – upita ozbiljno bolničarka

-        Jesam!

-        Da li se slažete s svime što sam vam rekla?

-        Slažem se!

-        Potpišite ovdje gospodine.

-        Damir bez riječi potpiše.

-        Oprostite ... – tiho upita Damir. Koliko ću novaca dobiti za ...

-        Sve piše u ugovoru koji ste potpisali. – hladno mu odgovori bolničarka

Damir brzo pogleda u ugovor. Bio je više nego zadovoljan iznosom koji je pisao u ugovoru. Moći će platiti zaostale račune i još preživjeti nekoliko mjeseci.

- Konačno se i meni posrečilo – pomisli zadovoljno Damir.

Službenica ga odvede u prostoriju gdje je radilo nekoliko osoba u zaštitinim odjelima s maskama na licu. Osjeti blagu nervozu. Nije volio doktore. Priđe mu jedna od tih osoba te mu prema licu štrcne malo vodene maglice, te u roku gurne bočicu s lijekom.

-        Za tri dana ćete oboljeti od gripe. – pojasni mu

-        Čim osjetite prve simptome počnite uzimati ovaj lijek. Jednu tabletu ujutro, drugu uvečer. Za dva dana trebalo bi vam biti bolje.

-        Čim prizdravite dođite k nama da vas pogledamo.

-        Ako bude kakvih problema nazovite nas! Ne obraćajte se nikome osim nama! To je jako bitno. Što god da se desi, nikome osim nama!

-        Jeste li razumjeli – hladno će doktor

-        Jesam. – Odgovori Damir te krene kući.

Čim je došao kući Damir se otušira. Nije volio doktore i bolnice. Osjećao se prljavo.

Prva dva dana osjećao se kao i obično no treći dan Damir osjeti kako ga savladava bolest.  Temperatura je brzo rasla. Groznica i slabost primoraju ga da legne u kravet. Boljelo ga je cijelo tijelo. Uzme lijek koji je dobio te legne. Lebdio je između jave i sna. Zaspao je tek kasno u noć. Kad se probudio osjećao se iznenađujuće dobro. Temperatura je spala. Prema doktorovom naputku uzme još jednu tabeltu . Ležao je i razmišljao kako će rasporediti novac koji će dobiti. Kad je dočekao poslijepodne bez temperature i groznice shvatio je da je ozdravio.

- Ovaj lijek stvarno djeluje – pomisli zadovoljno Damir

Ustane se te krene nešto pojesti. Frižider je bio prazan. Dva dana nije jeo i želudac se opasno bunio. Pošto se osjećao dobro obuće se te krene u dućan preko puta ceste da kupi barem nešto da zavara glad. Kad je došao do izlaza iz zgrade ugleda kišu koja je dosadno padala nad gradom. Nije imao ni volje ni snage vraćati se u stan pa odluči pretrčati do dučana. Djelilo ga je svega nekoliko koraka do njega. Potrči. Bolno krikne.

Na svakom mjestu gdje je pala kap kiše stvorio se plik. Damir jureći utrča u zgradu. Pojuri stepenicama prema stanu.

Ruke i lice su ga neopisivo pekli. Otključa vrata te pojuri u kupaonicu. Kad je ugledao svoj lik u ogledalu još jedan krik ote mu se iz usta. Plikovi su se pretvorili u krvave rane. Kroz glavu su mu prolazile svakojeke misli od kiselih kiša do terortističkih napada. Odjuri do prozora. S nevjericom ugleda ljude koji mirno šetaju gradom bez ikakvih problema. Počne grozničavo razmišljati.

-        Lijek! Bože ... lijek! Nije valjda ...

Pojuri u kupaonicu te otvori slavinu. Par kapi iz slavine kapne na ruku. Krikne. Gdje god je voda dotakla njegovu kožu stvorio se plik koji se vremenom počeo pretvarati u živu ranu.

Damir je bio prestravljen. Hodao je lijevo-desno poput životinje zatvorene u kavez. Nije znao što da radi.  Nije mogao nazvati laboratorij jer su mu telefon isključili zbog neplaćanja računa. Vrati se u kupaonicu te uspe u čašu malo vode. Uplašeno prinese čašu ustima te ispije par kapi. Očekivao je bol, ali ništa se nije desilo. Odahne, barem je mogao piti vodu. Shvatio je da je problem vezan samo uz kožu. Sjeo je uz prozor čekajući da prestane kiša. Čim se uvjerio da je kiša prestala padati brzo se obuče, stavi šešir na glavu da sakrije izranjavano lice od pogleda ljudi, te gotovo trčeći pojuri u laboratorij. Čim ga je portir ugledao samo mu je rukom pokazao da prođe. Damir utrča u ordinaciju te pokaza svoje krvave rane na rukama i licu.

Doktor samo razočarano odmahnu glavom.

-        Sestro! Dosje 225 ... još jedan neuspjeo eksperiment.

-        Doktore, što se dešava ... užasno me boli? Jeli to od lijeka? – nizao je Damir pitanja

-        Vodite ga. – doktor će hladno.

Dvojica snažnih bolničara uhvate Damira pod ruku te ga počnu vuči.

-        Kuda me vodite? Što se dešava?

Nitko mu nije ništa odgovarao. Dok su ga vukli dugim mračnim hodnikom Damir osjeti kako mu se želudac steže od straha i neizvjesnosti. Došli su do kraja hodnika. Stanu. Jedan od njih otključa teška željezna vrata te ga grubo gurne unutra. Od siline Damir padne na pod. Zapuhne ga snažan smrad. Kad su mu se oči privknule na tamu, podigne glavu i pogleda oko sebe. Oko njega su se skupili ljudi prepuni ožiljaka, plikova ...

-        Što je ovo? Što se dešava? Pustite me van. – nizao je uplašeni Damir pokušavajući podići svoje ranjeno tjelo.

-        Odavde nema izlaza! Tko ovdje uđe više ne izlazi! – odgovori mu netko iz nesretne gomile.

Dok su se metalna vrata zauvjek zatvarala za njim Damir je u daljini čuo doktora kako govori

-        Sutra ponovo objavite oglas traže se snažni muškarci radi ispitivanja novog lijeka. Dobro plaćamo.

-        I dovraga .... provjerite što opet nije u redu s tim lijekom!

p.s. Eventualne rupe u scenariju su namjerne da bi se gledateljstvu ostavilo da ih popune vlastitim idejnim rješenjima.

Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2010 u 12:27
Svatko tko želi može se uključiti u stvaranju prvog horror scenarija DIVX-titlova.

Otvaramo i audiciju za ostale likove. Predbilježbe molim staviti ovdje.
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2010 u 12:27
Odgovor bojani:LOL

Oprosti molim te, ali vanjski je redatelj filma, ne možeš redatelja naganjati po šumi, kako će se onda snimiti film, mislim stvarno.....LOL

Ganjaj nešu, on je ubojicaLOL

Gajtanica jel se slažeš da boja bude prva žrtva,tako da je se prije riješimo, jer vidiš da ima svakakve ideje, glumi neku zvijezduROFL

Ažurirao outside - 19.Listopad/Oct.2010 u 12:28
Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2010 u 12:30
Dakle što imamo za sada.

Mjesto radnje: šuma ( velika i strašna )
U šumi: ima nešto zlo i strašno
Radnja: ubijanje glavnih glumaca na vrlo okrutan i zastračujući način ( džaba im bježanje )
Kraj: Boja u ludari ( ne smije zatvoriti svoje lijepe okice )
Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2010 u 12:34

Gajtanica jel se slažeš da boja bude prva žrtva,tako da je se prije riješimo, jer vidiš da ima svakakve ideje, glumi neku zvijezduROFL

Bogmeć se rano umislila LOL, što će tek biti kad počne glumiti Stern Smile

Nemoj ubijat Bojanu ... nitko neće tako vjerodostojno odglumit tu ulogu.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 6>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,184 sekundi.