Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Nova verzija "Ratnika podzemlja"
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Nova verzija "Ratnika podzemlja"

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Nova verzija "Ratnika podzemlja"
    Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2010 u 16:49

Režiser Toni Skot priprema rimejk čuvenog filma Voltera Hila iz 1979. godine.

Banda poznata kao "Ratnici" ("Warriors") optužena je za ubistvo vođe rivalske bande tokom primirja, i članovi moraju da beže kroz neprijateljsku teritoriju.

"Obožavam originalni film, koji je predstavljao Njujork sedamdesetih godina. Sada ću radnju prebaciti u moderni Los Anđeles, a bande će, umesto po 30, imati po 5.000 članova", rekao je Toni Skot, poznat po filmovima "Top gan", "Obožavalac", "Špijunska igra" i drugim.

Scenario originala bio je adaptacija romana Sola Jurika, koji je u moderno doba pretočio Ksenofonovo delo "Anabasis" iz četvrtog veka pre nove ere.

"Ne mislim da će film moći da se nazove rimejkom. Priča o Ratnicima je veoma jednostavna - 'deset malih Indijanaca mora da stigne sa tačke A na tačku B'. Priča će biti potpuno adaptirana za današnje doba", objasnio je on.

Britanski režiser je za potrebe snimanja angažovao i članove i vođe glavnih bandi Los Anđelesa.

"Rekli su mi da, ukoliko ozbiljno želim da učestvuju, moraju da potpišu primirje. Obećali su mi da će se pojaviti toliko članova bandi, da će izgledati kao da snimam dokumentarac o maratonu u Los Anđelesu", rekao je on.

Još uvek se ne zna ko tumači glavne uloge, odnosno da li će u novim "Ratnicima" biti i nekih poznatih imena. Premijera filma biće sledeće godine.

Pogledajte trejler originalnih "Ratnika podzemlja".

(MONDO)

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2010 u 18:00
A da procitao sam ovo vec negde da ce biti rimejka ali nisam obracao neku paznju tako da sam zaboravio...ma sad rade remake svacega
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2010 u 20:15
Idioti. Film je i bio tako poularan jer je užasno prost i zabavan. Je*o ih rimejk... Angry  
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2010 u 20:22
Na vrh
Coolrunner View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Coolrunner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2010 u 20:25
Neverovatno dobar i meni drag film. Kako smo se lozili kao klinci, jedna VHS kaseta je prosetala kroz celu osnovnu skolu. LOL

Iako bih voleo dobar rimejk, plasim se da ce usrati.
Na vrh
seaport View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj seaport Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2012 u 23:38
Ovaj film je keva.Od njega mi je jedino draži onaj gidrin-Rodjen kao ratnik
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.