Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - CSI: Crime Scene Investigation (2000)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

CSI: Crime Scene Investigation (2000)

CSI: Crime Scene Investigation

CSI: Crime Scene Investigation (2000)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2000

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij, triler

Trajanje:

60 min

Autor:

Anthony E. Zuiker

Glavne uloge:

George Eads
  >  Nick Stokes
Eric Szmanda
  >  Greg Sanders
Robert David Hall
  >  Al Robbins
Paul Guilfoyle
  >  Jim Brass
Jorja Fox
  >  Sara Sidle
Marg Helgenberger
  >  Catherine Willows
Wallace Langham
  >  David Hodges
William Petersen
  >  Gil Grissom
Gary Dourdan
  >  Warrick Brown
David Berman
  >  David Phillips
Elisabeth Harnois
  >  Morgan Brody
Ted Danson
  >  D.B. Russell
Jon Wellner
  >  Henry Andrews
Liz Vassey
  >  Wendy Simms
Elisabeth Shue
  >  Julie Finlay

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: CSI: Crime Scene Investigation (2000)
    Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2010 u 21:26

CSI: Crime Scene Investigation (2000)

Žanr: drama, misterija, kriminalistička, triler

Režija: Ann Donahue, Anthony E. Zuiker

Jezik: engleski

Uloge: William Petersen, Jorja Fox, Gary Dourdan, Marg Helgenberger, George Eads

Opis:
CSI: Crime Scene Investigation
(također poznata pod nazivom CSI: Las Vegas) je američka policijska TV serija koja se originalno prikazuje na programu mreže CBS od 6. oktobra 2000. Njen tvorac je Anthony E. Zuiker, a glavni producent Jerry Bruckheimer. Radnja prati grupu policijskih kriminalista u Las Vegasu koji koriste različite grane forenzičkih nauka kako bi riješili ubistva i druge kriminalističke slučajeve. Iako kritizirana zbog za široku publiku navodno neprimjerenog sadržaja, CSI je vrlo brzo stekla veliku popularnost te potakla snimanje ne samo dvije spin-off serije - CSI:Miami i CSI: NY - i niza romana i video-igara koji čine medijsku franšizu, nego i cijelog niza sličnih TV-serija koje su s vremenom postale novi forenzički  podžanr. Serija danas čini jedan od glavnih elemenata popularne kulture u svijetu, čiji su uticaji poznati i pod nazivom CSI efekt.

Radnja...

Serija prati slučajeve forenzičkog odjela policije Las Vegasa, koji ostale kolege obično nazivaju Kriminalistički laboratorij Las Vegasa (Las Vegas Crime Lab). Anthony E. Zuiker odabrao je da seriju smjesti u Las Vegas jer je, kao što je spomenuto u pilot-epizodi, kriminalistički laboratorij u tom gradu drugi najaktivniji u SAD-u, odmah nakon FBI-evog laboratorija u Quanticu u Virdžiniji. Odjel rješava slučajeve skoro u potpunosti pomoću forenzičkih dokaza, koji mogu, ali i ne moraju dovesti do zaključka radi li se o ubistvu ili nesretnom slučaju. Bizarni zaključci ovih slučajeva često tjeraju ljude da posumnjaju u moral, vjerovanja i ljudsku prirodu uopće. U stvarnom svijetu, kriminalistički laboratorij i "obična" policija čine Las Vegas Metropolitan Police Department, koji se često naziva Las Vegas Metro, ili samo Metro. Zuiker je odabrao da ne koristi naziv Metro u seriji.

Izvor: http://sh.wikipedia.org/wiki/CSI:_Crime_Scene_Investigation

TITLOVI

Ažurirao CSInvestigator - 25.Kolovoz/Aug.2015 u 22:17
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2010 u 21:31
najbolja kriminalisticka serija, imam sve sezone skinuto, nesto sam pogledao na tv-u, nesto na pc. bice jednog dana maraton i ove serijeLOL, moram je pogledati celu jer sam siguran da vredi!
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2010 u 21:35
Definitivno najbolja serija ovog tipa, puno bolja od ostalih "CSI kopija". Thumbs Up
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2010 u 21:48
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

najbolja kriminalisticka serija, imam sve sezone skinuto, nesto sam pogledao na tv-u, nesto na pc. bice jednog dana maraton i ove serijeLOL, moram je pogledati celu jer sam siguran da vredi!

Ja sam taj maraton obavila prošlog leta, pa posle pratila 10. sezonu redovno LOL sad čekam 11. sez da krene...

Originalno postovano od strane Buki Buki piše:

Definitivno najbolja serija ovog tipa, puno bolja od ostalih "CSI kopija". Thumbs Up

Clap Ja je obožavam, a ove spin-off-ove mrzim Dead

Ažurirao CSInvestigator - 28.Kolovoz/Aug.2010 u 21:57
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2010 u 21:53
Ja sam samo pogledao 3-4 epizode iz prve sezone, mogu da zamislim koliko me epizoda tek cekaWacko
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2010 u 14:03
Ako neko prati 11. sezonu, jedna informacija - u 4. epizodi uveli su novog serijskog ubicu koji je preuzet iz Anthony E. Zuiker-ove digi-novele, sa sajta http://www.level26.com/...
Na vrh
bagzi94 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bagzi94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2010 u 14:24
Moram da počnem da je gledam.
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Na vrh
chlink View Drop Down
Translator
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chlink Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2010 u 15:05
Originalno postovano od strane CSInvestigator CSInvestigator piše:

Ako neko prati 11. sezonu, jedna informacija - u 4. epizodi uveli su novog serijskog ubicu koji je preuzet iz Anthony E. Zuiker-ove digi-novele, sa sajta http://www.level26.com/...

Mislis na onaj sado mazo, koji ide kao pauk, super epizoda, jedva cekam sledecu a vidim dali ce ga uhvate. Interesuje me kakav je to covek LOL
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2010 u 19:44
@chlink Ne verujem da će da ga uhvate u narednoj epizodi, štaviše verovatno se neće ni pojaviti u njoj, tako je barem bilo u 7.sezoni, koja se vrtela oko ubice koji pravi minijature, u jednoj epizodi bude, pa u naredne 2, 3 ne, pa se opet pojavi, i tako do poslednje epizode te sezone....

Ažurirao CSInvestigator - 18.Listopad/Oct.2010 u 19:44
Na vrh
chlink View Drop Down
Translator
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chlink Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2010 u 19:50

Aaaaa pa jos bolje, kao u 10 sezonu mislim da je bilo, sa onaj doktor koji radi cudne operacije i ostavlja ljudi da umiru polako. Super super to mi se svidja Big smile

Ažurirao chlink - 18.Listopad/Oct.2010 u 19:51
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2010 u 19:53
Baš tako Wink
Na vrh
bagzi94 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bagzi94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2010 u 20:45
Pitanje. Je li ovo "Mesto zločina"?
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2010 u 20:50
Ako misliš na naziv serije da li je tako preveden kod nas, da... a ako misliš bukvalno ,ne LOL
Na vrh
bagzi94 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bagzi94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2010 u 21:05
Ja budala ne pročitah naslov lepo. LOL

Ali nije ni daleko od bukvalnog
(samo su kao po običaju izbacili par bitnih detalja LOL)

Crime scene - mesto zločina
Investigation - istraživanje

-Istraživanje mesta zločina-
       (Barem mislim)
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2011 u 16:21
Nije loša ova poslednja epizoda... Mada mi je kvalitet generalno opao u ovoj 11. sezoni... Ekstra mi je bila samo ona epizoda sa "sqweegelom", nadam se da ćemo ga ponovo videti ako bude bilo 12. sezone...

Prevodi su ekstra, hvala mirha  Clap
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2011 u 20:24
Nova epizoda CSI: Crime Scene Investigation nije loša, Ted je ok, mada mislim da su malo preterali sa njegovim ponašanjem i izjavama... Hteli su da i on nosi neku specifičnost kao Gil i Rej, ali mi se ne sviđa u kom pravcu to ide... Međutim, jako mi se sviđa prikaz rekonstrukcije, sa uporednim prikazom likova i njihovim izbacivanjem iz kadra...  Clap
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2011 u 11:53
Druga epizoda odlična, dokazali su zašto gledam samo LV, a Majami i Njujork izbegavam u širokom krugu... Mračno, ozbiljno, realistično... Bez glupih opaski, sunca i vedrih boja... Uveli su sad i kul funkciju rekonstrukcije Thumbs Up
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2012 u 20:14
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2013 u 23:37
Prevode za sezonu 14 najavila danny75.  Clap
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2015 u 23:31
Finale serije u vidu filma biće 27. septembra Smile

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.