Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Da se covek ubije!!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Da se covek ubije!!!

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Coolrunner View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Coolrunner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Da se covek ubije!!!
    Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2010 u 13:42
Ljudi,  sad sam popoizdeo.

Preveo sam sinoc South Park, sacuvao prevod ali nisam jos jednom pregledao i sredio linije. Ostavio sam to za ujutru.

Upalim sad komp, net pocne da mi se gubi i vraca i Troubleshoot kaze da je do drivera... proverim preko CP-a i vidim da mi je sinocni update bio bezuspesan, tacnije Critical update.

Uradim System restore (pisalo da ce dokumenti ostati netaknuti) i sad mi nema ni mog prevoda ni engleskog, obrisalo je sve. Dodje mi da se ubijem.

Ostaje mi samo da pogledam ima li sanse da povratim sistem od malopre, ako je zapamcen restore point.

CryCryCryAngryAngryAngry
Na vrh
igniss View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj igniss Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2010 u 13:46
Sigurno se vraća ako poništiš restore. Restore point se automatski pamti kada vršiš restore da bi mogao da undo.

Ažurirao igniss - 08.Listopad/Oct.2010 u 13:46
Going to church makes you a Christian as much as going to the garage makes you a car.

Na vrh
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Coolrunner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2010 u 13:48
Sad cu da probam. Ako ne uspe, tesko da cu se i naterati sve iznova da prevodim. Confused
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2010 u 14:14
S obzirom da je tekstualni fajl male veličine, trebalo bi da može da se vrati nekim od programa za vraćanje obrisanih fajlova (ako nisi već uspeo sa restore-om).
Na vrh
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Coolrunner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2010 u 14:19
Srecom, kontra-revolucija na restore je uspela a prevod je povracen. Laknulo mi je.

Hvala vam za savete i podrsku. Wink
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2010 u 03:42
E sad, ovo ti je glavni savet ( i ne samo tebi): ništa, ali ama baš ništa što radiš ne čuvaj na C particiji gde ti je operativni sistem.

Zaboravićeš u trenutku besa kad te zeza neki program, da prvo kopiraš sve što treba sačuvati, na drugu particiju, pre restore-a, i Adio fajlovi!

Meni trenutno zvrji prazno nekih 30GB, particije na kojima su mi W7 i XP, ali ništa tu ne čuvam, niti radim. Ja to onako... iz iskustvaAcaNholivud
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2010 u 03:48
Originalno postovano od strane Movie Master Movie Master piše:

E sad, ovo ti je glavni savet ( i ne samo tebi): ništa, ali ama baš ništa što radiš ne čuvaj na C particiji gde ti je operativni sistem.

Zaboravićeš u trenutku besa kad te zeza neki program, da prvo kopiraš sve što treba sačuvati, na drugu particiju, pre restore-a, i Adio fajlovi!

Meni trenutno zvrji prazno nekih 30GB, particije na kojima su mi W7 i XP, ali ništa tu ne čuvam, niti radim. Ja to onako... iz iskustvaAcaNholivud

100 % tačno. Jednom mi bilo na C oko 200 filmova, i pukne mi sistem. Onda sa sistemom puknem i ja, i zamalo puče i monitor. LOL Srećom, setim se, podignem windows na neki prazan HD i tako spasim svoje filmove. Posle sam ih obriso, jer su skoro svi bili sranje. LOL

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2010 u 03:52
Eto, zna se da ja nemam pojma o kompjuterima, ali mi je pre ihahaj godina rečeno- na C se ništa ne čuva i ja bukvalno nikad ništa tu ne stavljam ... ja prevod gubim samo kad ne uradim ctrl+s a struja nestane LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2010 u 04:00
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Eto, zna se da ja nemam pojma o kompjuterima, ali mi je pre ihahaj godina rečeno- na C se ništa ne čuva i ja bukvalno nikad ništa tu ne stavljam ... ja prevod gubim samo kad ne uradim ctrl+s a struja nestane LOL

Brat Bojana je u pravu.

@Cudak
To je kad si natprosecna zivotinja ... ili ako vise volis,  ispod prosecan covek Dead

Ažurirao Kampfar - 09.Listopad/Oct.2010 u 04:01

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2010 u 04:09
Originalno postovano od strane Kampfar Kampfar piše:

@Cudak
To je kad si natprosecna zivotinja ... ili ako vise volis,  ispod prosecan covek Dead

Reče čovek kome je mačka pojela slušalice... Geek

Na vrh
vekyizveky View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vekyizveky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2010 u 07:52

ja prevod gubim samo kad ne uradim ctrl+s a struja nestane LOL

A ja kad stisnem nogom prekidač na produžnom. LOL Otkad mi se to desilo,
nakon svakog prevedenog reda ide CTRL+E, a zatim CTRL+S i nema zime.
A inače sve čuvam u špajzu.LOL
11. Božja zapovijed: Ne ukradi više nego što možeš ponijeti!
Na vrh
bagzi94 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bagzi94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2010 u 08:50
Desilo se svakom milion puta.
Ali ova save opcija me je mali milion puta zajebala.
Zato ja po 2 nedelje ne gasim kompljuter, nije bitno
da l' radim prevod ili ne. Ako nestane struja ili nešto sl.
lepo opsujem i počnem ispočetka LOL
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Na vrh
dome-nasty View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dome-nasty Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2010 u 09:03
Originalno postovano od strane vekyizveky vekyizveky piše:

ja prevod gubim samo kad ne uradim ctrl+s a struja nestane LOL

A ja kad stisnem nogom prekidač na produžnom. LOL Otkad mi se to desilo,
nakon svakog prevedenog reda ide CTRL+E, a zatim CTRL+S i nema zime.
A inače sve čuvam u špajzu.LOL

Da mi je vidjeti tu špajzu, 500 filmova, 100 serija i 50 kulena i još 50 sestri od kulena... LOL
... ono špajza mi ima 10 Tetra bajtaLOL

Inače frend koji je profesor (kao Igniss Wink) informatike, mi je savjetovao: "Gdje ti stoji sistem držiš samo sistem i programe i točka." i ja ga slušam jer na mom prvom kompu Commodore 64 ( onaj 128 je bio preskup) toga nije bilo. Lijepo si uzeo kazetofon i sve snimio na kazetu... e to su bila vremena... pa ti onda treba hitno jedna kazeta jer ti je frend došao s novom igricom "Boulder dash IV" i ti je mazneš setri a ona je gore upravo snimila najnovije hitove Nika Kershawa i eto rata u kući xxxv dio.

Zaključak na iskustvu se uči (on experience to learn -kako to kaže gogul translejtor)

Eat my shorts
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2010 u 12:09
Originalno postovano od strane dome-nasty dome-nasty piše:

na mom prvom kompu Commodore 64 ( onaj 128 je bio preskup) toga nije bilo. Lijepo si uzeo kazetofon i sve snimio na kazetu... e to su bila vremena... pa ti onda treba hitno jedna kazeta jer ti je frend došao s novom igricom "Boulder dash IV" i ti je mazneš setri a ona je gore upravo snimila najnovije hitove Nika Kershawa i eto rata u kući xxxv dio.

LOL ili NKOTB LOL

A najjače je kada krene "premotavanje" kazeta sa hemijskom olovkom ROFL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2010 u 13:07
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

Originalno postovano od strane Kampfar Kampfar piše:

@Cudak

Reče čovek kome je mačka pojela slušalice... Geek

jel veruješ da mi se prase opet zaplelo u nove slušalice .... ali ovaj put sam ga spreman dočekao i nabo ga špicem u d**e. Da me ne ojadi za 1000 dinara još jednom...

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
Babusnica View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Babusnica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2010 u 13:15
Hirens Boot CD, ako vam padne sistem i imate nesto vazno na C.
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2010 u 14:25
Originalno postovano od strane dome-nasty dome-nasty piše:

Inače frend koji je profesor (kao Igniss Wink) informatike, mi je savjetovao: "Gdje ti stoji sistem držiš samo sistem i programe i točka."

iz iskustva znam da su profesori "informatike" redovno osobe koje najmanje o istoj znaju, te im se cjelokupno znanje svodi na formatiranje txta u wordu, bojanje celija u excelu te pisanje glupih zadacica u C-u (u najboljem slucaju, inace je u pascalu), tako da sve savjete primaj uz zrno soli.
konkretno sto se tice ovog savjeta, nema previse smisla, isti q ti je instalirao ti na c:\program files ili na d:\programi... jedino je stvar u organizaciji
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Coolrunner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2010 u 15:57

Jasno je meni sve to ali... veliko ali... kada sam prelazio sa Viste na W7 iz nekog meni sada vec zaboravljenog razloga, mrzelo me je da pravim 2 particije. I sad imam samo C particiju sa gomiloooom stvari na njoj a dosta nisu neke gluposto koje mogu da obrisem. I sad novo instaliranje podrazumeva sate sedenja pred kompom i narezivanja na diskove ili pozajmicu nekog eksternog HDD-a ali ne znam gde da ga nadjem. LOL

A kako sam W7 ubacio pre skoro godinu dana, ionako mu se blizi vreme za reinstalaciju a mene hvata panika od posla. Confused
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2010 u 16:56
Originalno postovano od strane Coolrunner Coolrunner piše:

Jasno je meni sve to ali... veliko ali... kada sam prelazio sa Viste na W7 iz nekog meni sada vec zaboravljenog razloga, mrzelo me je da pravim 2 particije. I sad imam samo C particiju sa gomiloooom stvari na njoj a dosta nisu neke gluposto koje mogu da obrisem. I sad novo instaliranje podrazumeva sate sedenja pred kompom i narezivanja na diskove ili pozajmicu nekog eksternog HDD-a ali ne znam gde da ga nadjem. LOL

A kako sam W7 ubacio pre skoro godinu dana, ionako mu se blizi vreme za reinstalaciju a mene hvata panika od posla. Confused

pa ako imas slobodnog prostora na disku, mozes napraviti novu logicku particiju, cak mislim da i iz windowsa, i onda samo c/p

Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
Babusnica View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Babusnica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2010 u 17:44
Paragon Partition Manager i mozes da radis sta hoces sa HDWink.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,180 sekundi.