Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kristofer Nolan režira "Betmena 3"
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kristofer Nolan režira "Betmena 3"

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kristofer Nolan režira "Betmena 3"
    Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2010 u 10:56

Sineasta Kristofer Nolan potvrdio je da će režirati novi film o Betmenu.

"Sada već mogu da kažem da ću režirati novi film o Betmenu. Osećam kao da sam upao u celu tu priču... Prilično sam uzbuđen zbog onoga što ćemo napraviti", rekao je reditelj ne otkrivši više detalja.

Nolan je ranije izjavio je da u novom filmu o Betmenu neće biti negativca Džokera koga je tumačio pokojni Hit Ledžer.

"Džoker je za mene definitivno Hit Ledžer. Bilo bi neprikladno da ponovo uvedem tog junaka", kaže Nolan.

Majkl Kejn će u "Betmenu 3", kao i u prethodna dva o čoveku-slepom mišu, tumačiti slugu glavnog junaka.

Kristofer Nolan je režirao i prethodna dva filma o Betmenu - "Betmen počinje" iz 2005. koji je od prodaje bioskopskih ulaznica zaradio 352 miliona dolara, i "Mračni vitez" iz 2008, čija je zarada iznosila milijardu dolara.

"Betmen 3", koji za sada nema zvaničan naslov, trebalo bi da stigne u bioskope 20. jula 2012, a snimanje bi trebalo da počne u parilu naredne godine.

(MONDO)

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2010 u 10:57
jedva čekam
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2010 u 22:14
I dobro koji su sad negativci u trecem delu,lik The Riddler ce sigurno biti Joseph Gordon Levitt
Na vrh
delrey View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj delrey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2010 u 23:02
Svi govore o Riddleru, stoga verovatno moguće.
Ja bih voleo da vidim Ventriloquista i Black Mask
Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2010 u 15:00
Pa i ja bih voleo da odrade Ventrilokvista i Black Mask pa da bude pravi mafijaski...a najvise bi voleo na primer da odrade najjaceg negativca Clayfacea i da ga odglumi Ron Perlman
Na vrh
delrey View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj delrey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2010 u 19:02
Originalno postovano od strane cenobit cenobit piše:

Pa i ja bih voleo da odrade Ventrilokvista i Black Mask pa da bude pravi mafijaski...a najvise bi voleo na primer da odrade najjaceg negativca Clayfacea i da ga odglumi Ron Perlman

Da, to sam i ja mislio. Da se spoje dva mafijaška lika.
Na vrh
delrey View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj delrey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2010 u 15:13
Zvanična potvrda. Nema Riddlera.
Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2010 u 17:11
Pa ko je onda negativac
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.