Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Treba mi neki hrvatski "Spelling Checker"
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Treba mi neki hrvatski "Spelling Checker"

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Treba mi neki hrvatski "Spelling Checker"
    Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2010 u 09:58
Znam da ima nekakvih sajtova koji provjeravaju gramatiku, ali pošto ja do daljnjega (ko zna dokad) nemam neta kući, a i u wordu 2007 (nemam pojma nekakve komplikacije),

trebao bi mi jedan ili više programa u koje bih mogao prekopirati gotov titl i da mi on sam provjeri gramatičke greške.

to sad radim tako da upalim film iz početka i klikam u s. workshopu strelicu "next subtitle". kad titl ima previše linija, onda ga preskočim pola, pa se tako i zalomi neka greška.

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2010 u 12:15
evo da i ovdje stavim, dosta dobar..

http://hacheck.tel.fer.hr/
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2010 u 12:45
kao što sam napisao i tamo, treba mi program ne sajt
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2010 u 12:49
Onda koristi word.
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2010 u 13:03
Ja kako znam, sve aplikacije koriste Wordov spell check (tu je i SW koji koristi isto od Word). Instaliras rjecnik za odredjeni jezik u wordu i to je to.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2010 u 13:06
Vidite da čovjek ima komplikacije u wordu... LOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2010 u 13:11
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Vidite da čovjek ima komplikacije u wordu... LOL

ups,to mi promakloLOL
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2010 u 13:24
ima li neko link za hrvatski dodatak u wordu 2007?
ako već ne postoje drugi programi
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2010 u 13:48
Na ovoj stranici što ti je Vanjski dao možeš si skinuti gadget ako imaš windows 7 ili vistu... Ako možeš sada na net...
A za office pretraži trackere, po mogućnosti privatne ili neke warez sajtove...

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2010 u 14:14
Originalno postovano od strane LEMONZOO LEMONZOO piše:

ima li neko link za hrvatski dodatak u wordu 2007?
ako već ne postoje drugi programi

zove se Microsoft Office 2007 Proofing Tools Kit, trazi po trackerima

Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2010 u 14:20
hvala, poslali su mi link porukom.

prvo ću pokušati sa ovim titlYu, ko ne bude valjao, onda s tim.
Na vrh
enad View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj enad Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2010 u 17:52
probaj Bs3 translator. To je zapravo nekakav serb-cro translator, ali mislim da ima i opciju
poravljanja gram pogrešaka. Uneseš tilt, zatim  sa desne strane pogledaš promjene, ako je u redu stisneš save, ako nije ručno izmjeniš neka riječi. Možda ti pomogne.

http://miljenkobarbir.com/b3s-subtranslator-0-7-2-1/

http://www.spill.com/
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.