Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Enemy At The Gates (2001)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Enemy At The Gates (2001)

Enemy at the Gates

Enemy at the Gates (2001)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Neprijatelj pred vratima

Godina:

2001

Žanr:

drama, povijesni, ratni

Trajanje:

131 min

Režija:

Jean-Jacques Annaud

Scenarij:

Jean-Jacques Annaud
, Alain Godard

Glavne uloge:

Jude Law
  >  Vassili Zaitsev
Ed Harris
  >  Major König
Ron Perlman
  >  Koulikov
Joseph Fiennes
  >  Commisar Danilov
Bob Hoskins
  >  Nikita Khrushchev
Rachel Weisz
  >  Tania Chernova
Mario Bandi
  >  Anton
Sophie Rois
  >  Ludmilla
Matthias Habich
  >  General Paulus
Eva Mattes
  >  Mother Filipov
Clemens Schick
  >  German NCO
Ivan Shvedoff
  >  Volodya
Hans-Marrin Stier
  >  Red Army General
Gabriel Thomson
  >  Sacha Filipov
Mikhail Matveev
  >  Grandfather

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
jafforidza View Drop Down
Moderator
Moderator
YT insider

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jafforidza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Enemy At The Gates (2001)
    Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2010 u 03:35
Enemy At The Gates (2001)

IMDB
TITLOVI

Žanr: Drama/War
Trajanje: 131 min
Režija: Jean-Jacques Annaud

Uloge:
Jude Law ... Vassili Zaitsev
Ed Harris ... Major König
Rachel Weisz ... Tania Chernova
Joseph Fiennes ... Commisar Danilov

U Drugom Svetskom ratu, pad Staljingrada znači pad cele zemlje. Nemci i Rusi ratuju na sve strane, ostavljajući iza sebe samo ruševine. Ruski snajperista Vassili Zaitsev (Jude Law) gađa Nemce, skidajući ih jednog po jednog, što utiče na moral nemačkih trupa. Državni činovnik Danilov (Joseph Fiennes) ga stavlja u prve redove, ukazujući na njegova dostignuća kako bi svojim zemljacima ulio malo nade. Ali Vassili uskoro počinje da oseća da neće ispuniti očekivanja i nade koje svi polažu u njega. On i Danilov se zaljubljuju u istu devojku, Tanyu (Rachel Weisz), ženskog redova. Iz Nemačke u međuvremenu dolazi majstor sa snajperom König (Ed Harris) da okonča "karijeru" izvrsnog ruskog snajpera...

Ažurirao icemaher - 16.Srpanj/Jul.2013 u 19:51
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2010 u 12:34
Moj no.1 film svih vremenaClap Jednom sam gledao na tv-u odavno, pa na pc neki dvdrip, pa jos jedan put na pc, full hd, film je zver, predobru pricu ima, odlicno! Vasilij Zajcev im je*o kevu svabama, kao sto je Fredrick Zoller ubijao amerikance u Inglorious BasterdsLOL100000000000000000000000/10
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2010 u 20:24
Film koji ne treba niko propustiti. Jedna puska na petoro ljudi ima trenutke u filmu koji su da ne znas koji osecaj je za to.
Definitivno jedan od najboljih ratnih drama za sva vremena. Preporuka 10/10
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
ninjawhite View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ninjawhite Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2010 u 00:26
 Da, svakako dobar film. Koliko je u tom filmu svakojakog "komunističkog" prljavog veša izbačeno na vidjelo to nije humano. I još su svi spomenuti rusi iz toga filma radosno davali intervjue.
Čini mi se da Rusi nisu što su nekad bili.
Na vrh
Aleks@ View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Aleks@ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2010 u 00:28
Negde sam video da postoji ruska verzija filma koja je starija od ove i nekoliko ljudi je reklo da je taj ruski čak i bolji od američkog. Je l' zna neko kako se zove?
Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2010 u 00:47
Ne znam za rusku verziju, možda misliš na njemački film "Stalingrad" iz 1993.?

http://www.imdb.com/title/tt0108211/
Na vrh
Bardem View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bardem Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2010 u 00:59
Kad vidim da Vasilij Zajcev prica engleski odmah mi je muka
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2010 u 01:08
Originalno postovano od strane Bardem Bardem piše:

Odi na WC pa povraćaj... LOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2010 u 01:26
Meni je taj film žešće njesra... Kako mali Yankee Đokica (aka. Johnny from Hollywood) zamišlja Staljingradsku bitku...

Ažurirao srkis - 04.Listopad/Oct.2010 u 01:27
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2010 u 08:26
jaooo 10000/10
ne volim ratne filmove ali ovaj je 10000/10
Na vrh
Bardem View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bardem Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2010 u 23:25
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Originalno postovano od strane Bardem Bardem piše:

Odi na WC pa povraćaj... LOL

Ma bi ja,nego me vise radi na onaj drugi vid muke gde sadrzaj izlazi na donji deo tela
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2010 u 23:57
meni je film ok, sasvim solidan, istina da vasilij prica engleski, al jbg, pricaju i klingonici i vulkanci, romulanci i ostala ekipa...
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
Bardem View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bardem Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2010 u 00:07
Ne mogu reci da je film los,naprotiv.
Mada jeste to iritantno sto prica engleski i jos neki detalji u filmu ali Boze moj
Na vrh
taxidell View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj taxidell Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2010 u 09:52

Originalno postovano od strane Sentinel Sentinel piše:

meni je film ok, sasvim solidan, istina da vasilij prica engleski, al jbg, pricaju i klingonici i vulkanci, romulanci i ostala ekipa...
+1Clap gledao nekoliko puta i uvek odlican
live long and prosper
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,176 sekundi.