Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Problem UNZIP-a određenih fajlova
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Problem UNZIP-a određenih fajlova

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Problem UNZIP-a određenih fajlova
    Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2010 u 08:23
Izvinjavam se ukoliko dupliram temu(ukoliko postoji ista neka me neko uputi na nju)-nisam stigao da pregledam ceo podforum;a ovo mi spada pod stavku "urgentno!".Naime:

stisnem "OK":

opet "OK" i dobijem:

Zamolio bih vas da mi pomognete na čemu ću biti beskrajno zahvalan.
Na ilustrovanom primeru je to deo zipovanog dela(part1)domaćeg filma "Kordon",a desila mi se identična situacija pri pokušaju otvaranja multimedijalnih tutorijala.Sve ostalo tipa zip/rar prevoda,diskografija,text.dokumenata,...,ekstraktuje bez ikakvih problema.Ista situacija se odigrala kada sam pokušao s pomoć opcije "wizard" da odzipujem.

Unapred zahvalan,
Z.V.Švajcarac(78)

Ažurirao svajcarac78 - 28.Rujan/Sep.2010 u 08:28
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2010 u 09:22
Pa gdje su ti ostali partovi? Na slici vidim da samo imaš part1.
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2010 u 10:02
Em' nemaš ostale part-ove, em' traži password. Loše da gore može biti samo ako skineš i ostale partove, nađeš password, a delovi feleričniWacko
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2010 u 10:03
Originalno postovano od strane yolix83 yolix83 piše:

Pa gdje su ti ostali partovi? Na slici vidim da samo imaš part1.

Ja sam prvo skinuo part1,pa kad vidim šta je da poskidam i prostalih 9 misleći da su to delovi koje posle mora da spojim uz pomoć nekog programa u celinu tj. da dobijem film.

Sad mi kažite da mora da imam svih 10 delova kako bih ekstarktovao pa da se ubijem na mestu?????

-jooooj ako je to posrediAngryAngryAngryAngryAngryja počeo Cover up (1984) da skidam parcijalno,22 epizode...a svaka epizoda part1,2,3,3,.....(minimum 7-8).....I'll kill myself,really!

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2010 u 10:06
Originalno postovano od strane Movie Master Movie Master piše:

Em' nemaš ostale part-ove, em' traži password. Loše da gore može biti samo ako skineš i ostale partove, nađeš password, a delovi feleričniWacko

Password imam,ako nije fake...
A imam i konfuziju u glavu sadAcaNholivud
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2010 u 10:09
Film ćeš dobiti u jednom fajlu, nećeš morati ništa spajati, ali moraš skinuti sve partove da bi ga izdvojio.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2010 u 10:18
Originalno postovano od strane yolix83 yolix83 piše:

Film ćeš dobiti u jednom fajlu, nećeš morati ništa spajati, ali moraš skinuti sve partove da bi ga izdvojio.

Ne znam kako da ti se zahvalim?!?ClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClap

Upravo sam pokušao da ekstraktujem s01e01 part1 Cover Up,pass je pravi(nije fake) i vidim da mi traži "following volume part.2"...Bože koji sam ja kreten da mi tako promakne sitnica-ne čita magaracAngryAngryAngrypa vas ugnjavim bzvzAngryAngryAngry

Još jednom HVALA NAJVEĆE oboma,posebno tebi yolix!!!!!!!

Ažurirao svajcarac78 - 28.Rujan/Sep.2010 u 10:23
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2010 u 10:25
Drago mi je da si svestan svojih vrlina Wink. Smanjićeš svoje muke ako koristiš JDownloader za skidanje linkova, on sam skida jedan za drugim i na kraju ih spaja (a i ne mora), samo ubaciš password. A ako želiš da vidiš kvalitet onoga što skidaš, možda ti pomogne "Dziobas rar player", eksperimentalni programčić.

Ažurirao Movie Master - 28.Rujan/Sep.2010 u 10:32
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2010 u 11:25
Da, ovim programčetom možeš proveriti kvalitet snimka (ili šta već), nakon skinutog samo jednog dela. To isto možeš i uz pomoć WinRAR-a. Desni klik na PART1 i EXTRACT FILES...

Kad ti zatraži PART2, klikni na cancel i pronađi folder gde si označio da ti ekstraktuje fajl. Uz pomoć nekog od player-a možeš pustiti ovaj "krnji" film.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2010 u 13:16
LJUDI,nemam reči da vam se zahvalim!!!!!ClapClapClapClapClap
Clap
Evo skidam naredne delove filma "Kordon" i Jdownloader.

Ako nikako drugačije,u znak zahvalnosti...nadam se da ste voleli seriju Na tajnom zadatku/Cover Up(1984),ako niste gledali još bolje-u dogledno vreme biće najava i titlovi za tu seriju(svih 22ep.).Gde god sam bio po netu,svi kukaju kako nema ama ni "p" od prevoda-nadam se da će ovaj sajt prvi imati prevodWinkWinkWink

Da ne ureknem,radi kao švajcarski satClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClap

Ažurirao svajcarac78 - 29.Rujan/Sep.2010 u 07:36
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,164 sekundi.