| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Problem UNZIP-a određenih fajlova |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Guests
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Divx gost
|
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Problem UNZIP-a određenih fajlovaObjavljeno: 28.Rujan/Sep.2010 u 08:23 |
|
Izvinjavam se ukoliko dupliram temu(ukoliko postoji ista neka me neko uputi na nju)-nisam stigao da pregledam ceo podforum;a ovo mi spada pod stavku "urgentno!".Naime:
stisnem "OK": opet "OK" i dobijem: Zamolio bih vas da mi pomognete na čemu ću biti beskrajno zahvalan. Na ilustrovanom primeru je to deo zipovanog dela(part1)domaćeg filma "Kordon",a desila mi se identična situacija pri pokušaju otvaranja multimedijalnih tutorijala.Sve ostalo tipa zip/rar prevoda,diskografija,text.dokumenata,...,ekstraktuje bez ikakvih problema.Ista situacija se odigrala kada sam pokušao s pomoć opcije "wizard" da odzipujem. Unapred zahvalan, Z.V.Švajcarac(78) Ažurirao svajcarac78 - 28.Rujan/Sep.2010 u 08:28 |
|
![]() |
|
yolix83
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2010 u 09:22 |
|
Pa gdje su ti ostali partovi? Na slici vidim da samo imaš part1.
|
|
![]() |
|
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2010 u 10:02 |
|
Em' nemaš ostale part-ove, em' traži password. Loše da gore može biti samo ako skineš i ostale partove, nađeš password, a delovi felerični
|
|
|
|
![]() |
|
Guests
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Divx gost
|
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2010 u 10:03 |
Ja sam prvo skinuo part1,pa kad vidim šta je da poskidam i prostalih 9 misleći da su to delovi koje posle mora da spojim uz pomoć nekog programa u celinu tj. da dobijem film. Sad mi kažite da mora da imam svih 10 delova kako bih ekstarktovao pa da se ubijem na mestu????? -jooooj ako je to posredi ![]() ![]() ![]() ![]() ja počeo Cover up (1984) da skidam parcijalno,22 epizode...a svaka epizoda part1,2,3,3,.....(minimum 7-8).....I'll kill myself,really! |
|
![]() |
|
Guests
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Divx gost
|
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2010 u 10:06 |
Password imam,ako nije fake... A imam i konfuziju u glavu sad ![]() |
|
![]() |
|
yolix83
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2010 u 10:09 |
|
Film ćeš dobiti u jednom fajlu, nećeš morati ništa spajati, ali moraš skinuti sve partove da bi ga izdvojio.
|
|
![]() |
|
Guests
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Divx gost
|
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2010 u 10:18 |
Ne znam kako da ti se zahvalim?!? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Upravo sam pokušao da ekstraktujem s01e01 part1 Cover Up,pass je pravi(nije fake) i vidim da mi traži "following volume part.2"...Bože koji sam ja kreten da mi tako promakne sitnica-ne čita magarac ![]() ![]() pa vas ugnjavim bzvz![]() ![]() ![]() Još jednom HVALA NAJVEĆE oboma,posebno tebi yolix!!!!!!! Ažurirao svajcarac78 - 28.Rujan/Sep.2010 u 10:23 |
|
![]() |
|
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2010 u 10:25 |
|
Drago mi je da si svestan svojih vrlina
. Smanjićeš svoje muke ako koristiš JDownloader za skidanje linkova, on sam skida jedan za drugim i na kraju ih spaja (a i ne mora), samo ubaciš password. A ako želiš da vidiš kvalitet onoga što skidaš, možda ti pomogne "Dziobas rar player", eksperimentalni programčić.Ažurirao Movie Master - 28.Rujan/Sep.2010 u 10:32 |
|
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2010 u 11:25 |
|
Da, ovim programčetom možeš proveriti kvalitet snimka (ili šta već), nakon skinutog samo jednog dela. To isto možeš i uz pomoć WinRAR-a. Desni klik na PART1 i EXTRACT FILES...
Kad ti zatraži PART2, klikni na cancel i pronađi folder gde si označio da ti ekstraktuje fajl. Uz pomoć nekog od player-a možeš pustiti ovaj "krnji" film. |
|
|
|
![]() |
|
Guests
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Divx gost
|
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2010 u 13:16 |
|
LJUDI,nemam reči da vam se zahvalim!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evo skidam naredne delove filma "Kordon" i Jdownloader. Ako nikako drugačije,u znak zahvalnosti...nadam se da ste voleli seriju Na tajnom zadatku/Cover Up(1984),ako niste gledali još bolje-u dogledno vreme biće najava i titlovi za tu seriju(svih 22ep.).Gde god sam bio po netu,svi kukaju kako nema ama ni "p" od prevoda-nadam se da će ovaj sajt prvi imati prevod ![]() ![]() ![]() Da ne ureknem,radi kao švajcarski sat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ažurirao svajcarac78 - 29.Rujan/Sep.2010 u 07:36 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |