| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Dexter (2006) |
Odgovori
|
Stranica 123 7> |
| Korisnik | |
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Dexter (2006)Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2009 u 20:41 |
|
Opis: Kako čovek koji je zadužen da preko dana rešava neke od najsurovijih zločina u Majamiju čini te iste zločine tokom noći? Šta se dešava u gradu u kome serijske ubice imaju čoveka koji ih progoni? Gde je linija koja razdvaja heroja od serijskog ubice? Dexter je uvrnuta priča o policijskom forenzičaru koji svoje slobodno vreme koristi progoneći ubice koji su utekli pravdi. Da li je moguće da serijski ubica bude heroj? Zasnovan na knjizi "Darkly dreaming Dexter", Dexter je neobična krimi / triler serija u kojoj glavnu ulogu ima Michael C. Hall ("Six feet under")). Siroče od četvrte godine on čuva užasnu tajnu, Dextera usvaja policajac Harry Morgan (James Remar, Sex and the City) koji prepoznaje Dexterove ubilačke tendencije i usmerava svog sina da kanališe svoju grozomornu pasiju ka ljudskoj vivisekciji na konstruktivan način. Dexter postaje forenzičar u policiji Majamija, a tezgari kao serijski ubica sa ciljem, ubijajući počinitelje užasnih zločina koji su iznad zakona ili su se provukli kroz pukotine pravde. Poštovan član policije, savršeni gospodin i čovek koji obožava decu, teško je ne voleti Dextera. Iako je njegov nagon za ubijanjem nezaustavljiv, on se muči da odglumi normalne emocije koje uopšte i ne oseća i da sačuva svoj imidž brižnog, društveno odgovornog ljudskog bića. Dexter nas uvodi duboko u um ubice i tera publiku da se uhvati u koštac sa etičkom dilemom odlučivanja šta je ispravno, a šta ne. Osvetnička pravda i ubistvo se stavlja na probu, a rezultat može biti šokantan. Žanr: drama, misterija, triler, kriminal Izvor: Prijevodi-online.org IMDB TV.com Link ka prevodima Prevode za sezonu 5 rade: King Eric & dome_nasty ![]() Ažurirao icemaher - 05.Listopad/Oct.2010 u 22:30 |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2009 u 21:30 |
|
Ova serija me iznenadila, koju napetost ima, kakve sve zanimljive epizode, možda se nekad desi da bude malo dosadno ali to kratko prođe, veći deo epizode je napeta situacija, uvek nešto iskrsne što će zamisliti ili njegove kolege ili njega kako da se izvuče iz problema. Sve u svemu fantastična serija, jedva čekam svaku epizodu... Trenutno pored NCIS, meni najomiljena serija. Hvala svima što prevode ovu odličnu seriju.
|
|
![]() |
|
lydiasr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 25.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 90 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2009 u 22:51 |
|
Sta posle ovoga reci...
Odavno se nije pojavila ovako dobra i napeta serija
![]() |
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2009 u 01:16 |
|
meni je dexter najbolja serija,stvarno je pre genijalna...super da si otvorio temu jer ovakva ju serija definitvno zaslužuje..
|
|
![]() |
|
lydiasr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2009 u 13:11 |
|
kako to niko da ne prokomentarise kraj 4. sezone?
maestralan zavrsetak, tek da ne znamo kako preziveti do 5. sezone
![]() |
|
|
Dexter Rules :)
|
|
![]() |
|
faithlessmary
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Neprikosnovena Mary Pridružen: 07.Listopad/Oct.2007 Status: Offline Points: 2742 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2009 u 14:06 |
|
Samo da pitam je li ova serija ozniljnija od CSI i slicnih ili je na tu foru?
Jer ako u krimi seriji svi rade sve , detektii su forenzicari, forenziraci su i nesto trece i svi sve znaju, a plus glavni like em briljantno reshi svaki slucaj, em ima 10 nazovi duhovitih opaski po epizodi, onda je to smejurija. Isto kao romanticne komedije, nit isu dovoljno romanticne da me taknu, niti su dovoljno komedije da vrsitim od smeha. Izgleda da mnogo trazim, a? ![]() |
|
|
Veži konja gde ti gazda kaže
|
|
![]() |
|
lydiasr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2009 u 15:42 |
ni nalik tome, moraces da pogledas pa da procenis, ali imas moju najtopliju preporuku
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2009 u 15:43 |
|
Napisao sam komentar tamo za sezonu 4, ali da i ovde vidite:
Spakovani su svi pojedinacni titlovi koji su bili prethodno prevedeni i postavljeni na sajt od: lydiasr, DextersLab, jafforidza, bocafun, dome-nasty, SekushiBoyo, Silfiriel, angels, PsOaligator Serija je ludilo, kakav samo kraj, jaooooo, bas tuzno zavrsila sezona. Sigurno pocinje nova sezona tamo u septembar/oktobar, tako da mi ostaje samo da skinem onih 720p HD, pa da sve pogledam iz pocetka. Mary, sve pise u prvom postu. Znaci Dexter je forenzicar u Miami Metro PD, koji uvek nadje nekog ko se je izvukao od osudjivanje/zatvora, znaci on trazi nekog ko je izvrsio krivicno delo, a nije osudjen(pustili ga na slobodu bez osude), pa fino lepo uzme resava pravdu u svoje ruke, pronadje gde zivi ta osoba, presretne ga, ubrizga inekciju u vrat i krene da ga resi slobode Pogledaj neces zazaliti, nije ni malo dosadna, svaka epizoda je sve bolja i bolja, uvek negde nesto zabrlja, uvek naidje na neku prepreku, pa ga neki prolaznik slucajno vidi, pa proba da sakrije dokaze itd.... |
|
![]() |
|
let4mi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 11.Rujan/Sep.2004 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 207 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2009 u 15:50 |
|
ovo mi je trenutno omiljena serija. cini se kao da pisci znaju sta rade, svaka epizoda je odlichna i ima pricu za kojuj se ne moze reci da je isforsirana i nemastovita. pratim od prve epizode i zaista, koliko god da je svaka sezona drugacija od prethodne , ne gubi draz i chini mi se da je u nekim delovima samo bolja i bolja. namerno necu nista komentarisati (zbog ljudi koji nisu gledali), ali se nadam odlicnom nastavku u 5. sezoni
|
|
![]() |
|
dome-nasty
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 14.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Istra Croatia Status: Offline Points: 184 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2009 u 09:56 |
|
Nedavno sam si proglasio ovu seriju mojom Br.1. serijom.
, ma da sam upočetku bio skeptičan, Dexter i ekipa me oduševila. Preporuka svima. |
|
|
Eat my shorts |
|
![]() |
|
lydiasr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2009 u 11:47 |
Hahaha... i ja posle svake sezone krecem od pocetka
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2010 u 10:57 |
|
evo 2 promo za 5 sezonu, pa tko nije vidio...jedva čekam 5 sezonu
...prvi promo ništa ne otkriva,dok 2 otkriva kako će izgledati 5 sezona....pa tko ne voli spoilere,nek pogleda prvi,drugi nek ne gleda![]() Ažurirao outside - 31.Srpanj/Jul.2010 u 10:58 |
|
![]() |
|
demaksi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2010 u 16:00 |
|
It's good to see you again, Dexter.
|
|
![]() |
|
bagzi94
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 24.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Aleksandrovac Status: Offline Points: 3808 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2010 u 16:12 |
|
Serija je odlična, ali ona njegova sestra mnogo psuje,
a ne zna da psuje. Nervira me i njegova žena i ona crnkinja, ali njega obožavam! Odlično glumi! Što se tiče serije, od mene dobija 9/10. Ocenu manje zbog ženskih uloga.
|
|
|
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
|
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2010 u 20:09 |
|
Evo navukao se nešica na Dextera...
![]() ![]() Ne znam zašto sam prestao gledati prvi put, ali žalim sada... ![]() |
|
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2010 u 20:23 |
![]() Julie Benz je prelepa, kako moze da te nervira, stalno cujem kazu nervira ih kako prica, pa kako hocete da prica kao musko ![]() ![]() ![]() Jos samo 1 day 7h 42m do pocetka sezone, yupiiiiiiiiii ![]() SPOJLER: svi koji niste pogledali sve 4 sezone do sad, NEMOJTE klikati na link ispod: http://fc08.deviantart.net/fs70/f/2010/245/3/5/__dexter___season_5_poster_by_themadbutcher-d2xvw3h.jpg |
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2010 u 20:49 |
|
Aha, moja primjedba je urodila plodom pa si dao link sadek..
![]() ![]() ![]() ![]() Šalim se, nećem stiskat iako sam već dva puta vidio poster... Prvi put slučajno, ali namjerno sam otvorio spoiler na PO i drugi put slučajno, ali nema veze... ![]()
|
|
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2010 u 20:57 |
|
Pa nešo kud gledaš spoilere,ali ajde bar si počeo gledati dextera..moj plan je uspio....
![]() imaš super potpis ![]() |
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2010 u 21:01 |
|
Ah pa bilo me već sramota koliko mi govoriš gledaj, gledaj, ajde da te skinem s grbače...
![]() ![]() ![]() I imaš drugu temu za to...
|
|
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2010 u 00:36 |
|
Da li je samo meni ova epizoda bila onako ne zanimljiva ili su je stvarno tako doziveli i ostali fanovi. Ocekivao sam puno i sam ne znam sta sve, da trazi ubicu ovo ono, a on izgubio pamet skroz, tek sad se setio da joj je lagao previse
Nego nismo videli jel bacio svoju opremu za ubijanje u more ili nije, jel nastavlja da ubija ili? Mozda ce Debra poceti da ubija a Dexter da postane detektiv Stay tuned for next episode.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 123 7> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |