Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Predators (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Predators (2010)

Predators

Predators (2010)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2010

Žanr:

akcija, znanstvena fantastika, triler, avantura

Trajanje:

107 min

Režija:

Nimród Antal

Scenarij:

Alex Litvak
, Jim Thomas
, John Thomas
, Michael Finch

Glavne uloge:

Laurence Fishburne
  >  Noland
Danny Trejo
  >  Cuchillo
Adrien Brody
  >  Royce
Alice Braga
  >  Isabelle
Walton Goggins
  >  Stans
Topher Grace
  >  Edwin
Carey Jones
  >  Tracker Predator (as Carey L. Jones)
Derek Mears
  >  Classic Predator
Brian Steele
  >  Berserker Predator
Brian Steele
  >  Falconer Predator
Oleg Taktarov
  >  Nikolai
Mahershala Ali
  >  Mombasa
Louis Ozawa
  >  Hanzo

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Predators (2010)
    Objavljeno: 31.Svibanj/May.2010 u 20:20
Predators

TITLOVI

IMDb

Official site

Release Date: 9 July 2010
Genre: Action/Adventure/SF

Director: Nimród Antal
Writers: Alex Litvak & Michael Finch

Cast: Adrien Brody, Topher Grace, Danny Trejo, Laurence Fishburne, Alice Braga

Film Predators je treći nastavak priče čiji je prvi dio izuzetno popularni film iz 1987. godine sa Arnoldom Schwarzeneggerom u glavnoj ulozi. Nastavak iz 1990. godine (sa Dannyjem Gloverom) nije ponovio uspjeh prvog dijela.

Priča trećeg dijela prati plaćenika Roycea (Adrien Brody) kojeg otmu nepoznata vanzemljska bića. Poslije toga, Royce se, zajedno sa još sedam ljudi, nađe na nepoznatoj planeti. Svi u grupi, osim doktora Edwina (Topher Grace), su hladnokrvni ubojice, većinom plaćenici, specijalci ili robijaši. Royce nerado preuzima vodstvo nad grupom koja ubrzo shvaća da je cijeli planet zapravo rezervat namijenjen lovačkim aktivnostima nove vrste predatora, a da su lovina upravo oni.

Dok očajnički pokušavaju preživjeti napade ovih stvorenja, bjegunci sreću američkog vojnika Nolanda (Laurence Fishburne) koji je tu doveden kao plijen prije nekoliko godina, ali je uspio preživjeti krijući se u pećini. Noland im otkriva da predatori već mnogo godina na ovaj planet dopremaju ljude da bi ih lovili...

Producent filma je Robert Rodriguez (Desperado, Spy Kids, Sin City).

Ažurirao Titivillus - 13.Srpanj/Jul.2010 u 19:05
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2010 u 20:46
jedva cekam da ga gledammmmmmm LOL
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2010 u 23:37
I ja isto Predator je film...
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2010 u 23:49
bogami, ja ovo jedva čekam 
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2010 u 17:23
Pogledao film, i možda bolje da nisam. LOL
Slabo, ništa novo, ni toliko zanimljivo, ukoliko niste ljubitelj ovakvih filmova, radije zaobiđite ovaj, nećete ništa posebno propustit.

Ocjena - 5/10
Na vrh
conja View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj conja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2010 u 17:41
Originalno postovano od strane Buki Buki piše:

Pogledao film, i možda bolje da nisam. LOL
Slabo, ništa novo, ni toliko zanimljivo, ukoliko niste ljubitelj ovakvih filmova, radije zaobiđite ovaj, nećete ništa posebno propustit.

Ocjena - 5/10

Slazem se potpuno.....

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2010 u 17:42
Ajde malo poređenje sa I ili još bolje II delom Alien Vs Predator?
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2010 u 17:45
Ko je ovo režirao? Babun na kreku? 3/10 samo zbog para koje su uložene u ovaj promašaj. znači 1 poen film , 2 pare, 3/10

Ažurirao Kampfar - 25.Rujan/Sep.2010 u 17:45

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
wolverine View Drop Down
Translator
Translator
sex addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj wolverine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2010 u 02:07
upravo sam odgledao film sa Darijem i stvarno je prosechan, nebitan.
delovalo je mnogo bolje na trejleru

nisam ni za koga navijao u filmu,
shto mi je bio dovoljan znak da neshto ne shtima

rock'n'roll is about emotions,
punk rock is about attitude,
hardcore is a way of life!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2010 u 02:13
^da, čak ni kućni bioskop nije pomogao... LOL

Originalno postovano od strane darije darije piše:

Ajde malo poređenje sa I ili još bolje II delom Alien Vs Predator?

Nego, ova dva mi se bar NISU SVIDELA, a posle ovog sam ostao potpuno ravnodušan. Jedino vredno pomena, meni bar, jeste "Samurajska scena" i numera sa odjavne špice.

Na vrh
wolverine View Drop Down
Translator
Translator
sex addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj wolverine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2010 u 02:50
Originalno postovano od strane Kampfar Kampfar piše:

Ko je ovo režirao? Babun na kreku? 

haha, nije babun, vec jedan od one chetvorice madjarskih telohranitelja koji se nalaze ispred one vile u filmu Macheta

Approve

rock'n'roll is about emotions,
punk rock is about attitude,
hardcore is a way of life!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2010 u 02:53

LOLLOLLOL
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2010 u 03:08
AVP je onako.
Obzirom da sam igrao igru, naravno ni za porediti, jer bi onda hteo non stop adrenaline action.
Ali zanemarivsi igru.. Sta znam, tu je cast predatora, tu je neka prica *1vi deo*, ima malo tunge munge menjanje visiona... Ali ne oseca se ona fobija prostora kao u Osmom putniku, valjda jer se biju Alieni i Predatori medjusobno, a ljude trti u sredinu....

Onako, srednje ocene za prva 2. Mada... Moze neki reziser da presisa sva vesla, ali za nesto nece nikada da bude sposoban...

Evo recimo pogledaj ovu animaciju. Ovo preneti na ekran? *pogledaj od pocetka do kraja*
Ja verujem da bi malo ko imao kome se ne bi svidelo.

Adrenalin. Klaustofobija. Prica. Rokanje. Osecaj bezizlaznosti.

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2010 u 23:32
bzvz, totalno bleda kopija prvog dela. Šteta što ne stanu kad su svesni da su napravili dobar film, a ne da furaju dalje i upropaste sve dosad urađeno... treba preskočiti ovaj film....
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
ByShebo View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ByShebo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2010 u 01:54
Originalno postovano od strane AcaNDr AcaNDr piše:

...kopija prvog dela.

A ja čekao i čekao i čekao... i konačno dočekao pošten rip. Nisam si htio pokvariti film s nekim CAMom. Mislim da je Acan pogodio najveću boljku ovog filma. Previše je toga prekopirano iz prvog dijela samo što je ovaj puta priča dosta bezvezna i ima gro previše rupa u scenariju koji uopće nije razrađen. Čini mi se da se išlo na to da je to predator koji će ionako samim time što je predator napuniti kina. Od ostalog, likovi baš i nisu neki, "planeta predatora" (za koju se ispostavlja da to ipak nije) je nezanimljiva, mašte je falilo u svim dijelovima filma... Najveći plus je glazba iz prvog dijela i predatori koji uvijek izgledaju zastrašujuće pa i čak kad se bore protiv aliena. Uglavnom, film od kojeg sam puno očekivao, pa su me spustili kritičari, pa nisam mogao samog sebe uvjeriti da je toliko loš kao što su ljudi pričali, i koji je na kraju ispao samo kao solidno ubijanje dosade (barem što se mene tiče).

6/10 samo zato jer mi je nekada davno prvi predator sa Švarcom bio jedan od naupečatljivijih filmova koji sam ikada gledao. Realno bi bilo 5/10, možda i 4... Ovisi o tome koliko tko voli filmove s predatorima.

P.S.
      Svaka čast Sentinelu na titlovima. Lijepo je bezbrižno pogledat film.
Na vrh
Babusnica View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Babusnica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2010 u 20:52
Predatorohuljenje Dead 5/10 reda radi , ocekivao sam mnogo vise, film koji treba da je pun adrenalina i akcije  smorio za oskara Dead
Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2010 u 01:08
Koliko se sjećam, u originalu je bio jedan predator protiv sedam plaćenika i nisu mu mogli ništa. Dakle, omjer je bio 1:7. Ovdje je omjer 2:1 (ili više), ali u korist predatora. Pa gdje je sad tu užitak lova? Predatori su se ovdje iz lovaca pretvorili u bullyje. LOL

^^ Ovo je priča za sebe. Kako je moguće ne vidjeti tri ovolika planeta do 20-e minute filma? Ouch

Poslije ove scene sam htio prestat gledat, ali sam mazohistički izdržao do kraja. LOL

B-film zamaskiran u A-ambalažu. Thumbs Down

5/10
.

Ažurirao Titivillus - 11.Listopad/Oct.2010 u 11:31
Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2010 u 04:08
Ali u svakom slucaju bolje je nego one dve filmske gluposti Alien vs Predator
Na vrh
ghostwheel View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2010 u 08:23
...da nije one vanzemaljske panorame sa gornje slike, gotovo da ne postoji neki detalj na osnovu kojeg bismo zaključili da se film događa na drugoj planeti. Toliko o scenografskoj osmišljenosti...
Na vrh
HeadBurn3r. View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HeadBurn3r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2010 u 23:07
Na neki način mi se dopao film. Pun je preokreta, pa da kažem i nekih neobjašnjenih preokreta. Buni me stvar sa doktorom, koja je njegova uloga? Efekti su definitivno bolji od onog iz 1987., ali ovaj novi nema dosta toga što ima stari. Imao je dosta glupih scena (borba predatora - užas, predator ima na nišanu čoveka on čeka...). Ipak iskreno, priroda u filmu me je dosta privukla. Uživao sam u nekim detaljima.

8/10

Ažurirao HeadBurn3r. - 10.Listopad/Oct.2010 u 23:09
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.