Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Molim pomoć: zvučna kartica...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Molim pomoć: zvučna kartica...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Molim pomoć: zvučna kartica...
    Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2010 u 19:32
Ovako imam problem sa zvučnom karticom...ona što je bila integrirana na matičnoj mi je pregorila...i kupio sam novu...i cijelo vrijeme me ta zvučna zeza...instaliram drajvere i oni rade 2 dana i onda odjendom zvuka nema, ja resetiram komp i zvuk krene pišćati,ali ono baš jako...i onda sam probao druge drajvere(skinuo ih sa neta) i isto tako...2 dana radi i onda nestane zvuk i idemo ispočetka....i toliko me sad to naživciralo da mi malo fali da cijeli komp razbijem da se više ne zezam sa tim...Angry....ovaj iz trgovine gdje sam kupio zvučnu mi je rekao da skinem drajvere sa stranice C-media, i od tamo skidam ali ništa ne valja...jel ja nešto krivo radim ili nema pojma šta je...molim vas pomozite,jer nemam više se snage boriti sa ovim...evo što mi piše u everestu:

Multimedija: Zvučna kartica C-Media CMI8738/C3DX Audio Device

ako treba još šta iz everesta tu staviti samo recite...hvala svima na odg...
Na vrh
taxidell View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj taxidell Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2010 u 20:14
Za pocetak probaj da karticu premestis na drugi slot(ako ih imas vise)ako to ne upali lako je moguce da je zajedno sa integrisanom karticom koja ti je pukla otislo i jos nesto na ploci.Ali to je najgori moguci scenario.Probaj prvo ovo sa zamenom slota.
live long and prosper
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2010 u 20:25
Nemam više slotova...a ne znam, moguće je to..ali zar onda ne bi uopće radilo...zna mi raditi recimo 10 i više dana, pa onda nestane zvuk, pa opet instaliram i onda radi 20 dana, pa onda opet nestane...a evo zadnji tjedan mi svaki 2 dan nestaje zvuk...ja mislim da nisam našao pravi drajver pa me to zeza, a ne znam kako da pronađem pravi drajver...skidao sam ih dosta..i sa svakim isto...Ouch
Na vrh
taxidell View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj taxidell Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2010 u 20:36

Evo bas sam malopre kontaktirao i jednog mog prijatelja u vezi ovoga i on je prvo rekao to sto i ja.E sad ti kazes da nemas vise slotova i ja stvarno ne znam kako da ti pomognem, nazalost.To sto se vreme rada smanjuje moze da znaci da se stvar pogorsava.Zao mi je kolega mislim da nisu drajveri u pitanju.Spremaj lovu za plocuLOL

Bilo bi dobro kada bi Sentinel ovo video, mozda ima jos neku ideju...

live long and prosper
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2010 u 20:43
Hvala kolega na pomoći, a onda počinjem ostavljati sa strane novce za ploču..LOL....ma neću uopće gasiti komp, tako mi neće nestajati zvuka i sve super..LOL...ajde čekamo sentinela i ostale da se pojaveSmile

Ažurirao outside - 17.Rujan/Sep.2010 u 20:43
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2010 u 20:54
Ajd, sad si malo opušteniji pa mogu ti napisat šta da radiš a da se ne naljutiš jako! LOL

Instaliraj Skype i problemi sa zvukom rješeni!
LOLLOLLOLLOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2010 u 20:57
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Ajd, sad si malo opušteniji pa mogu ti napisat šta da radiš a da se ne naljutiš jako! LOL

Instaliraj Skype i problemi sa zvukom rješeni!
LOLLOLLOLLOL

LOL

dobro da ovo nisi napisao od 19:30-20:30h, jer tada ne bi bilo smiješnoLOLLOLLOL...
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2010 u 21:01
Znam, zato nisam ni htio jer sam vidio da si na rubu sa živcima... LOL
Ali priznaj, sad ti je dobro došlo malo smijeha! LOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2010 u 21:02
ajde, ajde priznajemiromafia

LOL
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2010 u 21:21
C-media...ajoj kvaliteta. Opštepoznato problematične audio kartice. Što ti prodavac ne uvali neku Creative karticu, nego baš tu?

Vidi ako možeš pozajmi (posudi) neku Creative karticu (ma šta pozajmi - kupi!) za probu.
I pogledaj u Device manager-u da li ti je deinstalirana-disejblovana, integrisana audio kartica koja je crkla, ako nije to bi mogao biti uzrok problema (osim što si kupio C-media).
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2010 u 21:35
ili u biosu pogledaj da li imas opciju On Board sound card, stavi na disabled. Mozda ce resiti problem?
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2010 u 21:55
Idi Device Menager i desni klik na integrisanu karticu / Disable.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2010 u 22:36
Te kartice sklapaju deca na casu tehnickog u Kini! Zavrljaci je sto dalje da ti ne jede dzigericu k'o meni. Kartica ti nije kompatibilna sa maticnom plocom i zato ti pravi ta cuda. Imao sam je i ja i isti slucaj samo sto se kod mene desavalo da mi pukne u toku rada, ali kada ponovo ukljucim komp (sutradan) radila je (ali ne duze od par sati). Nadji bilo koju drugu karticu samo da nije C-medija i radice sasvim filno. Nisam siguran da ce disable integrisane kartice da pomogne, jer  je kod mene bila iskljucena ali to nije imali efekta. KOja ti je bila kartica na ploci?
Vladika
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2010 u 23:30
prije sam imao RealTek, sa njom nisam imao nikakvih problema....

a sad za ovu da disable integrirane kartice...evo slika, i sad ne znam da li mi je isključena stara zvučna...e sad pod audio,video and game controllers ovo audio i legacy audio drivers da li su to od stare zvučne...samo kad odem na njih desna tipka, nema disable..već ima samo update i prosperties...

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2010 u 00:31
izgašena je stara zvučna,,ipak ću morati kupiti novu zvučnu, ova je preloša...hvala svima na pomoćiClap

Ažurirao outside - 18.Rujan/Sep.2010 u 00:32
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2010 u 00:54
ako imas garanciju vrati im tu novu, doplati i uzmi neku bolju.
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2010 u 00:58
aha samo treba pronaći garancijuLOL
Na vrh
slowrun View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj slowrun Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2010 u 01:52
Out, jesi li probao stariju verziju drivera? Imaš ih na dosta CD-ova koji dolaze sa pločama,
jer su te kartice pretežno integrisane na pločama i rade kod nas sasvim korektno.

Pazi šta je meni bio problem sa Creativom, kad god bih pokrenuo neku igru, ona bi mi prebacila iz 5.1 u 2.0 zvuk i utišala ga...
Možda ti imaš takođe problem sa nekom aplikacijom. Probaj da propratiš to malo...
In my body, where the shame gland SHOULD be, there's a second AWESOME gland.   True Story
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.