Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Resident Evil - svi filmovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Resident Evil - svi filmovi

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Resident Evil - svi filmovi
    Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2010 u 13:44
Zadnjih dana gledam malo filmove Resident Evil, pa da se malo podsetimo o serijalu ovih filmova.

Zadnji film koji sam gledao je Resident Evil: Extinction (2007), a još nikako da ubacim u torrent Rezident Evil iz 2010. godine. Ali, da krenem redom.

Filmovi Resident Evil

1. Resident Evil (2002)

Resident Evil (2002) YouTube

2. Resident Evil: Apocalypse (2004)

Resident Evil: Apocalypse (2004) YouTube

3. Resident Evil: Extinction (2007)

Resident Evil: Extinction (2007) YouTube

4. Resident Evil Degeneration (2007)

Resident Evil Degeneration (2007) YouTube

5. Resident Evil: Afterlife (2010)

Resident Evil - YouTube 2010

Inače, mislio sam da dam opise ovih filmova, ali sam umesto toga postavio slike i trejlere, pa možete da ih odgledate i sami ocenite da li želite da gledate neki od ovih filmova ili ne.

Zanimljivost je da postoje i video igrice, koje ja ne stižem da igram, ali ima ih baš dosta: Resident Evil, Resident Evil: Director's Cut, Resident Evil 2, Resident Evil: Survivor, Resident Evil 3: Nemesis, Resident Evil Code: Veronica, Resident Evil Zero, Resident Evil 4,  Resident Evil: The Umbrella Chronicles, Resident Evil: The Darkside Chronicles, Resident Evil 5.

Veliki pozdrav. Snajp

I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2010 u 14:20
Moje sveukupno mišljenje za te filmove je identično kao i mišljenje mog najboljeg druga po pitanju cveća njegove keve. ''Skupiti sve na gomilu, i politi benzinom''.
- Ovde je bonus, što može sve ispočetka da se snimi onda, ali dobro.

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2010 u 14:55
Originalno postovano od strane Kampfar Kampfar piše:

Moje sveukupno mišljenje za te filmove je identično kao i mišljenje mog najboljeg druga po pitanju cveća njegove keve. ''Skupiti sve na gomilu, i politi benzinom''.
- Ovde je bonus, što može sve ispočetka da se snimi onda, ali dobro.

Ovaj film ima dosta čari - mislim, gde da zapališ film sa ovako dobrom glumicom Tongue

Meni se sviđa film iz 2007. godine, a za ovaj iz 2010. - vidim da većina nije nešto previše zadovoljna (mada ne mogu da dam svoje mišljenje o njemu, jer još nisam stigao da ga odgledam).

Benzin ipak ne bih koristio ni za jedan film, mada moram da priznam da ima onih od kojih odustanem istog momenta kada odgledam prvih pola minuta LOL

A, u ovim filmovima ima za svakog po nešto da se vidi - kunem se, majke mi "Mile" ROFL

LOL Wink
Wink

Ažurirao snajp - 17.Rujan/Sep.2010 u 14:57
I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
Na vrh
rade.c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rade.c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2010 u 15:57
po meni gledljivo,skoro sam gledao od prvog dela i kad sam video da je 4 dio animinirani,odustao sam.nisam znao da postoji i 5-i dio.
Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2010 u 16:05
Da se razumemo - ja u principu ne gledam horore, osim onih "vampirskih" tipa Blade (da neko ne pomisli da previše uživam u ovoj vrsti filmova ako sam postavio ovu temu).

Iskreno, uživao sam u trećem delu Resident Evil koji sam odgledao, zadnji deo nisam gledao, a ostali delovi su "tako,tako".

Animirani film sam odgledao mada ne volim animirane horore (to tek), pa me iznenadilo što me je film privukao da ga odgledam do kraja.

Generalno gledano od svih situacija u filmovima - najviše mi se sviđa Mila Jovović. LOL

Veliki pozdrav. Snajp

Ažurirao snajp - 17.Rujan/Sep.2010 u 16:07
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2010 u 18:04
Meni osobno prva 3 dijela odlična, od ovog četvrtog očekujem isto. Thumbs Up

Ovaj Degeneration ne računam, niti ne spada ovdje. Wink
Na vrh
Dule1 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dule1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2010 u 00:15
Ja sam zadovoljan kod mene prolaze sta danas sve snimaju ovo  je sasvim ok
Vi prekrasni ljudi    Vi prekrasni ljudi
sa vama mogu          vi ste sve sto imam ja
cijelu noc biti budan  ne znam gdje
i sanjati na nogama    je moja dra
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2010 u 00:27
Sve sam igrice presao na ps1 koje su izasle tad, dok ove malo novije na pc ne mogu da igram jer su na tastaturu samo komande, jedino V deo sam malo igrao(jer se koristi i maus) i usrao se od straha i odustaoLOL
Sto se tice filmova, odlicni su mi svi. Iako ne volim horor, ovo mi postalo navika od igricu da pratim i ovaj serijal Resident Evil-aBig smile
Mila mi je nekako 'slaba' cura, Michelle Rodriguez je cura ipoLOL
Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2010 u 00:34

Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

Mila mi je nekako 'slaba' cura, Michelle Rodriguez je cura ipoLOL

Ne, ne, ne LOL  LOL  LOL Mila je prava cura, evo - ako mi ne veruješ, da se zamenimo. Tongue šala - (nisam mogao da odolim).

Inače, danas sam se baš nešto opet umorio, pa idem da odgledam prvi deo Resident Evil (jer se ja odmaram gledajući filmove Smile), pa ako se setim - postaviću kako je trenutno "delovao" na mene.

A, inače - Mila Jovović za predsednika LOLLOLLOL (još jedna šala).

Na vrh
xyd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xyd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2010 u 01:32

meni je ona prelepa, ko ne veruje nek pogleda, mislim da nije za mladje od 18 Smile

http://www.celebjihad.com/celeb-jihad/milla-jovovich-totally-naked-for-purple-magazine

http://www.youtube.com/watch?v=QMBZDwf9dok
http://www.erepublik.com/en/referrer/xyyd
Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2010 u 02:12

Odgledao sam ponovo i Resident Evil 1 i Resident Evil 2010. 

Mogu reći da oba filma nisu neki filmovi koje po mom mišljenju ne treba odgledati. 

Generalno su zanimljivi, a da su mogli i bolje da se odrade - mogli su. 

p.s. ovo je moje lično mišljenje - a, tu su trejleri, pa ko voli nek odgleda trejler i izabere Thumbs Up

Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2010 u 02:14
Degeneration (2007) je nastavak igrice, ne filmskog serijala, zar ne?
btw. Nisam ga pogledao zato sto i nisam igrao te igrice, a crtic je ako se ne lazem.

Ažurirao prijatel-MKD - 19.Rujan/Sep.2010 u 02:14
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2010 u 02:25
Originalno postovano od strane prijatel-MKD prijatel-MKD piše:

Degeneration (2007) je nastavak igrice, ne filmskog serijala, zar ne?

btw. Nisam ga pogledao zato sto i nisam igrao te igrice, a crtic je ako se ne lazem.

Ne bih ga nazvao crtani film - jer se baš radi baš o pravom animiranom filmu. Radnja se dešava tako što su likovi verno prikazani u filmu kao da glume pravi glumci.

Hoću da kažem - nije uopšte klasičan crtani film - već radnja normalno teče kao da glume živi likovi (ne znam kako drugačije da opišem taj film).

Inače, verzije svih filmova koje sam do sada skinuo i odgledao (dok su mi još na kompjuteru):

Resident.Evil[2002]DvDrip-aXXo

Resident.Evil.2-Apocalypse[2004]DvDrip-aXXo

Resident.Evil.3-Extinction[2007]DvDrip-aXXo

Resident.Evil-Degeneration[2008]DvDrip-aXXo

Resident Evil Afterlife 2010 TS XViD

p.s. aXXo sam skinuo trilogiju (tri u jednom), ali sad sam razdvojio sve filmove, jer upravo planiram da ih narežem. Smile

Ne znam koliko ovo može da ti pomogne. 

Veliki pozdrav. Snajp

Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2010 u 02:32
Ma, imam ja to na cd-ima odavno, sem ovaj novi koji je jos na hdd ali ce ici Shift+Delete.
1-3 su odlicni, ne vjecni ali dobra 5-7/10 ocjena tu kruzi. A, Degeneration iako imam, nisam ga pogledao jer znao da je nastavak nakon neki deo igrice i da je crtic. A to kazes da nije crtic, vec filmcic, mozda ga i pogledam ovih dana kad kazes da je dobar.

Ažurirao prijatel-MKD - 19.Rujan/Sep.2010 u 02:33
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2010 u 02:52

Realno: više mi se sviđaju filmovi sa Milom Jovović, nego taj animirani. Ali, sve što bih napisao bi bilo samo moje lično mišljenje i lični doživljaj tog filma.

O tom animiranom filmu sa moje tačke gledišta mogu ovo da kažem:

Ja stvarno i iskreno ne volim animirane horore, ali sam ovaj odgledao do kraja, i to je jedini animirani horor koji sam uopšte odgledao do kraja (obično odustanem čim vidim o čemu se radi). Od 1-10, ne mogu da ga ocenim ocenom 10 (recimo npr.7), ali to je opet samo moje lično mišljenje. 

Mogu da kažem da je animacija likova odrađena stvarno dobro, čak toliko da se ponekad (ali samo ponekad) zapitaš da li su to pravi glumci. 

Sve u svemu - možda treba, a možda i ne pogledati taj film. Nisam siguran. 

Veliki pozdrav. Snajp

Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2010 u 04:10
Residen Evil Degeneration je perfektno odradjen
Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2010 u 11:18

Originalno postovano od strane cenobit cenobit piše:

Residen Evil Degeneration je perfektno odradjen

Kao što sam napisao - to je sve stvar kako neko doživljava film. Nemoj da mi zameriš, ali pretpostavljam da si želeo da napišeš perfektno po tvom ukusu, jer ono što je drugom perfektno, nekom ne mora da bude. 

Kao i u ovom slučaju: Kampfar bi zapalio ove filmove, Prijatelj MKD ih nije sve odgledao, Ice Maheru su odlični svi filmovi ovog serijala, Dule1 je zadovoljan (ako sam dobro protumačio postove). 

E, sad - ja ostavljam PrijateljuMKD i svim drugim članovima koji ovo čitaju da odluče da li će da gledaju taj film ili ne.

Stvar je u tome da u krajnjem, opisima filmova koje smo gledali ukazujemo ljudima na filmove koje su propustili a koje bi možda odgledali da su uopšte znali da postoje, pomažemo forumu svojim opisima filmova obzirom da je u zadnje vreme aktuelna tema sa opisima filmova, a ujedno razmenjujemo mišljenja o nekom filmu. Wink

Veliki pozdrav. Snajp

Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2010 u 11:47
Odgledao Film i dao mu 5/10,snimak filma je bio CAM ali jbg zadnjih 15-20 min filma imam osecaj da gledam Matrix,38643279432 metaka leti i ona ih sve izbegne....(Nista novo za taj film.ali sad su ga stvarno preterali)
Dzukci u filmu-mislim u 1 delu su bili skroz OK,a sada glava im se cepa na 2 dela Confused
Ne znam sta da kazem....sacekacu dvdrip pa cu opet da pogledam film....
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2010 u 18:37
ja cekam dvdrip sa 5.1 zvukom ili neki HD pa tek onda cu da gledam, zvuk treba da grmi maloLOL
Na vrh
denis-pugy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj denis-pugy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2010 u 17:16
trebaš biti fan rezija i igrat sve igrice....da bi ti se svidio još više film.....jer neče ti biti bitno kakav je film glavno da se zove resident evil.....i biti češ sretan....lol
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,145 sekundi.