Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Not Only TV LV52T
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Not Only TV LV52T

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Not Only TV LV52T
    Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2010 u 08:18
Ljetos sam kupio ovo čudo prije odlaska na more i nisam požalio. Digitalna USB TV kartica sa dva tunera (MPEG4), antenom sa dva postolja (za okvir ili za zalijepit negdje) i pravim daljinskim, a ne komadićem plastike sa par gumbića, za nekih 260 kn (35€) koja se ne pregrijava. Preporučam svima.

Osim toga, ista firma proizvodi i zanimljivi multimedia centar čija je cijena 50-ak €.

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2010 u 11:41
Da je tekst na engleskom, pomislio bih da si bot.
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2010 u 14:51
Da je tekst na engleskom, sam bih se prijavio u "Listu za odstrel". LOL
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2010 u 02:22
E vala baš.

Nego kažeš dobra TV kartica? Meni dušu pojede Leadtek-ova i interna i eksterna. Ko koga je**, dal "Sedmica" njih ili one "sedmicu" ne znam, uglavnom ja TV na desktop kompjuteru nemam a na laptopu koči...
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2010 u 02:38
i koji su programi,koliko ih ima, kakva je kvaliteta slike?..ovo izgleda baš zanimljivo..
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2010 u 10:46
Dobiješ Total Media Player, a opterećenje procesora je oko 20% (ako se ne varam). Slika je OK (to je sad već subjektivna procjena), pošto se radi o 15 inčnom laptopu.
Na vrh
bagzi94 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bagzi94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2010 u 22:45
Ne razumem ja kako ovo funkcioniše.
Je li treba antena ili ova mala antenica 'vata kanale?
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2010 u 19:26
'Vata i mala antenica, ali kao i u nekim drugim stvarima, lakše je ako imaš malo dužu šipku tj. vanjsku antenu. LOL
Konkretno: U Zagrebu možeš koristiti i ovu malu antenicu, osim u nekim "ekstremnim" uvjetima (podrum), dok sam se na moru morao baviti "rašljarenjem" da bih uhvatio signal.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.