Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Problem
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Problem

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Bardem View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bardem Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Problem
    Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2010 u 15:18
Prilikom prebacivanja filmova sa c partiture na d ili usb pojavi mi se: Data error: cyclic redundancy check i to samo kod pojedinih filmova.

Molio bih one koji znaju sta je u pitanju da se jave
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2010 u 15:28
Oštećen ti je fajl, mislim da se to ne može ispraviti...Najčešće se dešava kod prebacivanja sa cd/dvd-a...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2010 u 15:31
Koliko ti je star HDD? Idi na start pa run i ukucaj CHKDSK -> OK.
Na vrh
Bardem View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bardem Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2010 u 15:34
Star je bas mnogo.Idem sad da odradim to sa start...

Evo sad se pojavila verifikacija nekog procesa i nestade

Ažurirao Bardem - 16.Rujan/Sep.2010 u 15:38
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2010 u 15:41
Ne znam, brine me tvoj HDD... Takve greške se obično događaju kod oštećenih optičkih medija, što preneseno na HDD znači isto. Budi oprezan - ne mora da znači ali mislim da je na "samrti".
Na vrh
Bardem View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bardem Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2010 u 15:44
Hvala,mislim da je dijagnoza tacna.Lagana smrt mu se blizi
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2010 u 16:14
A, nece ti taj HDD ici vise od pola godinu. Ima neke HDD Regenerator aplikacije koje mogu srediti da se postojeci "Bad Sectors" preskacu pri rad diska, ali to ne ide dugo.
Ove aplikacije rade za tocno odredjena marka i model diskova, zato dobro razgledaj koja ti je potrebna ako je ima za tvoji model.
Takav HDD nije preporucljivo da sluzi da instalaciju OS i programe. jer u svakom trenutku mogu nestati neki fajlovi.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2010 u 19:17
probaj da ne imas bed sektore.
Idi start - run - cmd
pisi
chkdsk
enter
vidi da li ce ti prikazati 0kb in bad sectors ili nekoliko kb u bed sektore
da bi proverio i particiju D
kucas
chkdsk d:
medju k i d udaras samo space.
takodje prati koliko kb ti javlja.
Ako je 0 onda super.

A mozda, ali mozda ti i neka RAM plocica pravi probleme, ako je pokvarena ili uopste neki ram slot.
Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2010 u 19:40
Moja preporuka:
1. spasiti neophodne podatke na optičke medije (narezati).
2. proveriti (preskenirati) hard disk od bad sektora i virusa (uptejtovati antivirus program pre skeniranja),
3. ako se takvo stanje nastavi - formatirati full hard disk i ponovo dići sistem
4. Ako se i posle formatiranja hard diska i reinstalacije ovi problemi i dalje dešavaju, pripremiti se lagano (psihički i finansijski) za kupovinu novog hard diska.

Veliki pozdrav. Snajp

Ažurirao snajp - 16.Rujan/Sep.2010 u 19:43
I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
Na vrh
Bardem View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bardem Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2010 u 22:49
Hvala na savetima.Narezacu sve sto vredi na cd-ove ali ono sto me tesi je da se samo kod 2 filma javlja ovaj problem a ostale mi normalno prebacuje.Ipak i po nekim drugim simptomima izgleda da ce biti "oj drugovi jel vam zao..."
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.