| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Problem |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Bardem
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Banned user
Pridružen: 14.Ožujak/Mar.2010 Lokacija: Srbija,Novi Sad Status: Offline Points: 603 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: ProblemObjavljeno: 16.Rujan/Sep.2010 u 15:18 |
|
Prilikom prebacivanja filmova sa c partiture na d ili usb pojavi mi se: Data error: cyclic redundancy check i to samo kod pojedinih filmova.
Molio bih one koji znaju sta je u pitanju da se jave |
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2010 u 15:28 |
|
Oštećen ti je fajl, mislim da se to ne može ispraviti...Najčešće se dešava kod prebacivanja sa cd/dvd-a...
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2010 u 15:31 |
|
Koliko ti je star HDD? Idi na start pa run i ukucaj CHKDSK -> OK.
|
|
|
|
![]() |
|
Bardem
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Pridružen: 14.Ožujak/Mar.2010 Lokacija: Srbija,Novi Sad Status: Offline Points: 603 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2010 u 15:34 |
|
Star je bas mnogo.Idem sad da odradim to sa start...
Evo sad se pojavila verifikacija nekog procesa i nestade Ažurirao Bardem - 16.Rujan/Sep.2010 u 15:38 |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2010 u 15:41 |
|
Ne znam, brine me tvoj HDD... Takve greške se obično događaju kod oštećenih optičkih medija, što preneseno na HDD znači isto. Budi oprezan - ne mora da znači ali mislim da je na "samrti".
|
|
|
|
![]() |
|
Bardem
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2010 u 15:44 |
|
Hvala,mislim da je dijagnoza tacna.Lagana smrt mu se blizi
|
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2010 u 16:14 |
|
A, nece ti taj HDD ici vise od pola godinu. Ima neke HDD Regenerator aplikacije koje mogu srediti da se postojeci "Bad Sectors" preskacu pri rad diska, ali to ne ide dugo.
Ove aplikacije rade za tocno odredjena marka i model diskova, zato dobro razgledaj koja ti je potrebna ako je ima za tvoji model. Takav HDD nije preporucljivo da sluzi da instalaciju OS i programe. jer u svakom trenutku mogu nestati neki fajlovi. |
|
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2010 u 19:17 |
|
probaj da ne imas bed sektore.
Idi start - run - cmd pisi chkdsk enter vidi da li ce ti prikazati 0kb in bad sectors ili nekoliko kb u bed sektore da bi proverio i particiju D kucas chkdsk d: medju k i d udaras samo space. takodje prati koliko kb ti javlja. Ako je 0 onda super. A mozda, ali mozda ti i neka RAM plocica pravi probleme, ako je pokvarena ili uopste neki ram slot. |
|
![]() |
|
snajp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Pridružen: 13.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: "Western" zona Status: Offline Points: 1095 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2010 u 19:40 |
|
Moja preporuka:
1. spasiti neophodne podatke na optičke medije (narezati). 2. proveriti (preskenirati) hard disk od bad sektora i virusa (uptejtovati antivirus program pre skeniranja), 3. ako se takvo stanje nastavi - formatirati full hard disk i ponovo dići sistem 4. Ako se i posle formatiranja hard diska i reinstalacije ovi problemi i dalje dešavaju, pripremiti se lagano (psihički i finansijski) za kupovinu novog hard diska. Veliki pozdrav. Snajp Ažurirao snajp - 16.Rujan/Sep.2010 u 19:43 |
|
|
I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
|
|
![]() |
|
Bardem
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2010 u 22:49 |
|
Hvala na savetima.Narezacu sve sto vredi na cd-ove ali ono sto me tesi je da se samo kod 2 filma javlja ovaj problem a ostale mi normalno prebacuje.Ipak i po nekim drugim simptomima izgleda da ce biti "oj drugovi jel vam zao..."
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |