| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Nikita (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Nikita (2010)Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2010 u 19:29 |
![]() Žanr: Akcija Uloge: Maggie Q, Shane West, Xander Berkeley, Tiffany Hines Vjerojatno prva pomisao na Nikitu su vam kasne devedesete i plava Peta Wilson kako šuta dupeta okolo. Onim starijim, vjerojatno je to Anne Parillaud i Luc Besson iz “La Femme Nikita”, filma od kojeg je sve i počelo. Peta Wilson je pet sezona na USA Networku zabavljala gledateljstvo u jednoj solidnoj (često i smećastoj), no dozlaboga čudnoj seriji. CW je odlučio revitalizirati franšizu sa svojom najnovijom serijom, koja, potpuno šokantno, nije trećerazredni drek. Nova Nikita nije remake niti potpuno nova serija, već je jedna vrsta nastavka. Nikita (Maggie Q) je pobjegla od Divizije prije tri godine, otkad joj se gubi svaki trag. Kako više ne želi živjeti kao krtica pod zemljom, skrivajući se od starih kolega iz Divizije, Nikita kuje plan kako da sruši svoju bivšu, ali i vladinu odmetničku organizaciju. Divizija u međuvremenu ne gubi svoje vrijeme tragajući za Nikitom, već vrbuje članove, od kojih je mlada Alex (Lyndsy Fonseca) najnovija akvizicija. Nikita daje do znanja Diviziji da je živa i zdrava i da ih želi srušiti. Percy (Xander Berkley) zapovijeda Michaelu (Shane West) da pod hitno rješi novonastalu situaciju. DobroIskreno, velika većina toga. Pilot je vrlo dobro odrađen, ima stila, ima zgodnih djevojaka koje se tuku, pucaju, kuju tajne planove i sveopće su badassice. 42 minute prolaze u hipu uz brdo ubojstava, eksplozija, lijepo odrađenih borilačkih scena, odlično balansirane radnje, zanimljivih likova i ponekog plot twista. Maggie Q je zadovoljavajuća zamjena za Petu Wilson, mlada Lyndsy Fonseca (“Kick-Ass”) ima potencijala u ulozi koju igra, drago mi je za Ashtona Holmesa da je dobio u redu ulogu nakon srceparajuće interpretacije Sida Phillipsa u HBO-ovom Pacificu. Melinda Clarke i Xander Berkley kao šef i šefica su odlično pogođen par. LošeTko je pod milim bogom mislio da je Shane West dobar Michael? West je definicija miscastinga i jedini je koji se nikako ne uklapa u inače vrlo dobroj glumačkoj postavi. Iako tehnički ništa ne mogu zamjeriti pilotu, ipak se bojim za budućnost serije i kako će ti iz epizode u epizodu izgledati. Hej, ipak je ovo CW, nemojmo zaboraviti. Koliko god dobar pilot bio, on je ipak samo standardno dobar, a ne spektakularno genijalan. ZaključakNikita je ovim pilotom dobila još pet-šest epizoda fore kod nas, jer nas zanima kako će se situacija razvijati. Zato jedan palac gore od nas, definitivno najugodnije televizijsko iznenađenje godine. autor: Dario Španović serijala.comIMDBTITLOVIPrvu epizodu prevode kolege delrey & spico ![]() Ažurirao icemaher - 10.Rujan/Sep.2010 u 19:30 |
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2010 u 19:42 |
|
Jesi odgledao prvu epizodu, šta kažu? Jel ima potencijala... Od ovih kritičara mi dođe muka kad počnu baljezgat...
|
|
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
![]() |
|
bagzi94
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 24.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Aleksandrovac Status: Offline Points: 3808 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2010 u 20:20 |
|
I mene to zanima.
|
|
|
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
|
|
![]() |
|
goooran
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2010 u 23:33 |
|
Domaći kritičari su oduševljeni,evo pročitajte:
http://www.serijala.com/akcija/blic-recenzija-nikita/ |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2010 u 23:45 |
|
nisam jos, video sam na PO da su zadovoljni vecina.
![]() valjda od glumicu, a mozda i od seriju ![]() |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2010 u 23:48 |
![]() |
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2010 u 18:14 |
|
Pogledao sam prve tri ep. Dobra "Lajt" akcija, dobre glumice, zanimljiva osnova price bez viska razvucenih i zamornih scena.
Preporuka za relaksaciju, naravno za one koje vole pogledati akciju. |
|
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
bagzi94
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 24.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Aleksandrovac Status: Offline Points: 3808 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2010 u 15:18 |
|
Pogledao pilot.
Odlična serija, gluma, radnja. Ali ne mogu sad da je pratim, nažalost. Preporuka! ![]() P.S. Nikita je ružna k'o grob!
Ažurirao bagzi94 - 04.Listopad/Oct.2010 u 15:18 |
|
|
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
|
|
![]() |
|
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Nadri-talentovan Pridružen: 07.Lipanj/Jun.2010 Lokacija: Kruševac Status: Offline Points: 4136 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2010 u 15:30 |
|
Peta Wilson -- Konza
|
|
![]() |
|
spico
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2010 u 09:56 |
|
Prevod za petu epizodu će biti gotov danas, tačnije već jeste, ali ima par sitnica koje moram da sredim pre no što ga postavim.
EDIT: Postavljen je prevod. ![]() Ažurirao spico - 09.Listopad/Oct.2010 u 15:48 |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2010 u 01:09 |
|
Ova 8 epizoda je bila izvanredna, svaka im cast, serija je predobra. Nekako me podseca na Prison Break ono rusenje Kompanije, a u ovom slucaju napadaju i zele da sruse Odsek do temelja, bice zanimljivo, narocito sad kad dobija Nikita podrsku
|
|
![]() |
|
tweegy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2010 u 15:23 |
|
11. epizoda je pravo iznenađenje... Fenomenalno!!!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
spico
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Svibanj/May.2011 u 23:29 |
|
Da malo i ovde oživimo temu. Postavljen prevod za 21. epizodu.
Stvarno sjana i uzbudljiva epizoda. Jedva čekam završnicu!
|
|
![]() |
|
spico
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Svibanj/May.2011 u 00:14 |
|
Postavljen prevod za poslednju epizodu prve sezone.
Solidno finale. Doduše, prošla epizoda mi je bila mnogo bolja. Nisam imala ovakav završetak na umu... Sad ostaje samo da se nadamo sledećoj sezoni!
|
|
![]() |
|
MarioC
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2011 u 19:38 |
|
Odlicna serija
|
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2011 u 21:44 |
|
Nova sezona ostala na decjem nivou, ali kao sto sadrzi sve ubijanja i zavere pa i nije bas za dece. Kvalitet je prava nula, ko jeftini ratni film iz sedamdesetih. Rambo je 100 puta bolji od Majkla, 100%!
Ažurirao icemaher - 31.Listopad/Oct.2011 u 21:56 |
|
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
Dee_Monk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Nedođija BB Status: Offline Points: 3300 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2014 u 16:04 |
|
Hmmm...nesto malo komentara...
Juce sam odvalio 3cu sezonu u komadu, danas sam zavrsio 4tu....i veceras cu opet odgledati zadnju epizodu.... Ocena 9/10, steta sto se serija nekako brzo zavrsila, o zaverama, prevarama- svaka cast.... odlicno je.... (bar meni)... @Prijatel.... majkl je bar popio sanzer metaka, "popio" par nozeva, i ostajao bez eksremiteta....za razliku od ramba..... Meni je bolje od orginala.....samo sto imam zamerku, u novoj nikiti, ljudi iz Odseka...nemaju onaj robot look, nisu bas "programirani".... Madeline vs Amanda...... posebne price...ali su obe odlicno uradile svoj posao... |
|
|
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
|
|
![]() |
|
denis-pugy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 23.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Croatia Status: Online Points: 447 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2014 u 10:45 |
|
takodjer potpisujem da mi je ova bolja nikita od originala!! i zao mi je, uzasno zao sta je serija gotova....:(
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |