Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Win7 - problem sa rezanjem
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Win7 - problem sa rezanjem

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
panmarko View Drop Down
Uploader
Uploader

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj panmarko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Win7 - problem sa rezanjem
    Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2010 u 16:52
mozda nije dobra tema al da probam da objasnim proble,elem skinuo win7 nvidia u zip formatu i kad ga raspakujes nece da se nareze na disk da bi probao jel i ovu verziju ako moze pomoc i neznam kako da stavim sliku ovde da vidite,pa ako neko razume ovo sto ja napisa nek pomaze hvala
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2010 u 17:33

Mislim da vas vecinom vara to sto pogledate ikonicu ko za arhivu i raspakirate. Image fajlove se ne raspakuju, vec snimaju na CD ko image preko Alchohol 120, image burn, mozda i DaemonTools i Nero ima opciju za snimanje, itd. Ja upotrebujem Alc.120.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2010 u 17:51
ISO (bilo koji image fajlovi) FAJLOVI SE NE RASPAKIRAVAJU. (TOCKA)  

Ažurirao Sentinel - 07.Rujan/Sep.2010 u 17:57
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2010 u 17:54
1.Kad otvoriš zip, da li je u njemu ISO (NRG) fajl ili gomila fajlova? Ako je ISO, otvori taj zip sa UltraIso ili PowerIso i ako u njemu pokazuje da je butabilan imidž, iz njega i nareži DVD.
2.Ako si linkove za skidanje našao na nekom forumu, pogledaj prvo tamo da li ima neko uputstvo za narezivanje.
3.Ako je potrebno raspakovati sve iz zip-a, pa onda praviti butabilni DVD, a ti se ne razumeš u to, bolje digni ruke i ne gubi vreme nego nađi linkove za skidanje butabilnog imidža - ISO ili NRG ili nešto slično.
Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2010 u 18:23

Hajde da ti prvo pomognem kako da uploaduješ sliku kako bi znali tačno o čemu se radi, da ne pišemo napamet.

1.

Odeš na link: www.tinypic.com

2.

3.

Sad, što se tiče posta - pogledaj prvo koja je ekstenzija tog fajla koji si dobio kada si raspakovao te rar fajlove, pa javi za dalji postupak - ili jednostavno okači sliku. 

Veliki pozdrav. Snajp

I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2010 u 18:39
ha, ne treba mu toliko komplikacije za jednu sliku, odes na picbg.net, samo ubaci sliku i za par sekundi  kopiras link gde pise direkten link i to je to. Ni kodove da ubacujes ni nisto.
inace sentinel, puuuuuuuno igrice sam uspeo da ih raspakujem a oni su iso fajlovi i odlicno rade.
ali ako je u pitanju iso windows e to ne treba raspakirati, nego samo narezati alcoholom ili drugim softverom.
Na vrh
panmarko View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj panmarko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2010 u 21:29
evo ljudi malo da objasnim ,kad sam raspakovo zip fajl dobio sam sledece foldere 1.boot 2.efi 3.software 4.support 5.upgrade 6.autorun.inf 7.bootmgr 8.setup.cdd 9 setup.exe sa znakom windovsa i kad to sve stavis u nero da se nareze nece, nesto  u neru izbaci da ovaj folder support kao prevelik e sad je**m li ga sta je
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2010 u 21:34

@ice .iso i drugi imagei se nikada ne raspakiravaju

panmarko, koja ti je ekstenzija tog "zip"-a je li sigurno neka od arhiva (rar, zip, 7z...), jer windows image mora biti bootabilan, a ti ako si ga raspakovao on to vise nije

sto se nere tice trebas odabrat format przenja nesto sa U, ne sjecam se vise za fajlove preko 2 gige mislim

Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2010 u 21:39
Kad ti se otvori NERO imaš prvu opciju DVD-ROM (ISO). Treba da obeležiš DVD-ROM (UDF). To je za rezanje fajlova većih od 2GB.
Na vrh
panmarko View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj panmarko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2010 u 22:59
evo narezo sam preko tog udf i kad sam stavio disk da bi digao sistem  nece da ga ocita ,ma nista ljudi hvala za savete vracam se na ultimate
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2010 u 00:16

Originalno postovano od strane panmarko panmarko piše:

evo narezo sam preko tog udf i kad sam stavio disk da bi digao sistem  nece da ga ocita ,ma nista ljudi hvala za savete vracam se na ultimate

dzaba ja tebi pisem postove jedla?

jesam ti lijepo rekao da se ne extracta to sto si skinuo, ako nije arhiva (rar, cab, 7z, zip...), nego se sprzi kao image, i bit ce ti bootabilno...

al slobodno ignoriraj i ovaj post, kao i ostale, pisem za slucaj da netko opet isti "problem" bude imao

Na vrh
panmarko View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj panmarko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2010 u 10:45
evo sad sam procitao tvoj komentat ma brate ja tebe ne ignoriram nego jbg kad neznam sta je to sto ti pises mislim neznam kako to da napravim ,ali ionako sam se vratio na obicnu sedmicu.ti se razumes u comp  al ja ne i ti mozes objasnjavati meni do sutra al kad neko nezna nesto eto otom se radi hvala i veliki pozdrav za tebe
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2010 u 15:01
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Kad ti se otvori NERO imaš prvu opciju DVD-ROM (ISO). Treba da obeležiš DVD-ROM (UDF). To je za rezanje fajlova većih od 2GB.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,133 sekundi.