| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Solitary Man (2009) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Solitary Man (2009)Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2010 u 03:46 |
|
Nova glavna uloga Majkla Daglasa je centralna ličnost ostvarenja "Solitary Man". Priča prati dogodovštine nekada uspešnog čoveka, koji je zbog pohlepe i požude ostao bez porodice i posla, ali ne i bez jedinstvene sposobnosti da sebe dovede u nevolje. Film počinje predstavljanjem Bena (Majkl Daglas), brbljivog, ali uspešnog i bogatog preprodavca polovnih automobila kojem lekar govori loše vesti u vezi sa njegovim srcem. |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2010 u 06:48 |
|
Hvala kolegi Snajp za srpski i kolegi Numberguy za makedonski prevod.
http://rs.titlovi.com/prevodi/prevodi.aspx?prevod=solitary+man |
|
|
|
![]() |
|
snajp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Pridružen: 13.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: "Western" zona Status: Offline Points: 1095 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2010 u 10:29 |
|
Nema na čemu - nije "the problems", mada me je film zadržao u
prevođenju do ranih jutarnjih sati obzirom da sam ga radio na molbu
jednog člana kome se nije svideo engleski prevod (što je inače i bio u
pravu, jer sam u većini slučajeva film morao direktno da prevodim i
menjam linije titla). Ali, kad već postujem ovde, da uradim i nešto korisno Solitary Man (2009)
Prilikom prevođenja ovaj film me je privukao svojom radnjom, za koju mogu reći da je, ako ništa drugo, ono bar veoma zanimljiva. Radnja filma prati dešavanja u životu glavnog glumca na jedan zaista neobičan način. Priča nije klasična, pa nisam siguran kako bih opisao žanr kome pripada (što u krajnjem i nije po meni baš mnogo bitno), jer je svaki film "priča za sebe". Ostvarenja Majkla Daglasa sam pratio i u drugim vrstama filmova, ali mogu reći da je zablistao i u ovom žanru. U svakom slučaju predlažem da se film odgleda, i ne bih davao dalje opise s obzirom da mislim da radnju nekog filma treba "očekivati", i da do kraja opisan film može malo (ali malo) da umanji zadovoljstvo kod jednog dela gledaoca. Nadam se da ćete uživati u filmu, ja jesam, pa je i ovaj mali opis deo moje zahvalnosti "za magiju filma" koju mi je pružio ovaj film. Ažurirao snajp - 30.Kolovoz/Aug.2010 u 10:30 |
|
|
I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Svibanj/May.2026 u 01:01 |
|
Dobar film i dobra gluma kad je Michael Douglas u pitanju
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |