| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
CSI: Crime Scene Investigation (2000) |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Korisnik | ||
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: CSI: Crime Scene Investigation (2000)Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2010 u 21:26 |
|
CSI: Crime Scene Investigation (2000)![]() Žanr: drama, misterija, kriminalistička, triler
Režija: Ann Donahue, Anthony E. Zuiker Jezik: engleski Uloge: William Petersen, Jorja Fox, Gary Dourdan, Marg Helgenberger, George Eads Opis: CSI: Crime Scene Investigation (također poznata pod nazivom CSI: Las Vegas) je američka policijska TV serija koja se originalno prikazuje na programu mreže CBS od 6. oktobra 2000. Njen tvorac je Anthony E. Zuiker, a glavni producent Jerry Bruckheimer. Radnja prati grupu policijskih kriminalista u Las Vegasu koji koriste različite grane forenzičkih nauka kako bi riješili ubistva i druge kriminalističke slučajeve. Iako kritizirana zbog za široku publiku navodno neprimjerenog sadržaja, CSI je vrlo brzo stekla veliku popularnost te potakla snimanje ne samo dvije spin-off serije - CSI:Miami i CSI: NY - i niza romana i video-igara koji čine medijsku franšizu, nego i cijelog niza sličnih TV-serija koje su s vremenom postale novi forenzički podžanr. Serija danas čini jedan od glavnih elemenata popularne kulture u svijetu, čiji su uticaji poznati i pod nazivom CSI efekt. Radnja... Serija prati slučajeve forenzičkog odjela policije Las Vegasa, koji ostale kolege obično nazivaju Kriminalistički laboratorij Las Vegasa (Las Vegas Crime Lab). Anthony E. Zuiker odabrao je da seriju smjesti u Las Vegas jer je, kao što je spomenuto u pilot-epizodi, kriminalistički laboratorij u tom gradu drugi najaktivniji u SAD-u, odmah nakon FBI-evog laboratorija u Quanticu u Virdžiniji. Odjel rješava slučajeve skoro u potpunosti pomoću forenzičkih dokaza, koji mogu, ali i ne moraju dovesti do zaključka radi li se o ubistvu ili nesretnom slučaju. Bizarni zaključci ovih slučajeva često tjeraju ljude da posumnjaju u moral, vjerovanja i ljudsku prirodu uopće. U stvarnom svijetu, kriminalistički laboratorij i "obična" policija čine Las Vegas Metropolitan Police Department, koji se često naziva Las Vegas Metro, ili samo Metro. Zuiker je odabrao da ne koristi naziv Metro u seriji. Izvor: http://sh.wikipedia.org/wiki/CSI:_Crime_Scene_Investigation ![]() TITLOVI Ažurirao CSInvestigator - 25.Kolovoz/Aug.2015 u 22:17 |
||
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
||
![]() |
||
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2010 u 21:31 |
|
|
najbolja kriminalisticka serija, imam sve sezone skinuto, nesto sam pogledao na tv-u, nesto na pc. bice jednog dana maraton i ove serije
, moram je pogledati celu jer sam siguran da vredi!
|
||
![]() |
||
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2010 u 21:35 |
|
|
Definitivno najbolja serija ovog tipa, puno bolja od ostalih "CSI kopija".
|
||
![]() |
||
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2010 u 21:48 |
|
Ja sam taj maraton obavila prošlog leta, pa posle pratila 10. sezonu redovno sad čekam 11. sez da krene...
Ja je obožavam, a ove spin-off-ove mrzim ![]() Ažurirao CSInvestigator - 28.Kolovoz/Aug.2010 u 21:57 |
||
|
||
![]() |
||
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2010 u 21:53 |
|
|
Ja sam samo pogledao 3-4 epizode iz prve sezone, mogu da zamislim koliko me epizoda tek ceka
|
||
![]() |
||
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2010 u 14:03 |
|
|
Ako neko prati 11. sezonu, jedna informacija - u 4. epizodi uveli su novog serijskog ubicu koji je preuzet iz Anthony E. Zuiker-ove digi-novele, sa sajta http://www.level26.com/...
|
||
|
||
![]() |
||
bagzi94
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 24.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Aleksandrovac Status: Offline Points: 3808 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2010 u 14:24 |
|
|
Moram da počnem da je gledam.
|
||
|
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
|
||
![]() |
||
chlink
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2009 Status: Offline Points: 3771 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2010 u 15:05 |
|
Mislis na onaj sado mazo, koji ide kao pauk, super epizoda, jedva cekam sledecu a vidim dali ce ga uhvate. Interesuje me kakav je to covek |
||
|
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
|
||
![]() |
||
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2010 u 19:44 |
|
|
@chlink Ne verujem da će da ga uhvate u narednoj epizodi, štaviše verovatno se neće ni pojaviti u njoj, tako je barem bilo u 7.sezoni, koja se vrtela oko ubice koji pravi minijature, u jednoj epizodi bude, pa u naredne 2, 3 ne, pa se opet pojavi, i tako do poslednje epizode te sezone....
Ažurirao CSInvestigator - 18.Listopad/Oct.2010 u 19:44 |
||
|
||
![]() |
||
chlink
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2009 Status: Offline Points: 3771 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2010 u 19:50 |
|
|
Aaaaa pa jos bolje, kao u 10 sezonu mislim da je bilo, sa onaj doktor koji radi cudne operacije i ostavlja ljudi da umiru polako. Super super to mi se svidja ![]() Ažurirao chlink - 18.Listopad/Oct.2010 u 19:51 |
||
|
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
|
||
![]() |
||
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2010 u 19:53 |
|
|
Baš tako
|
||
|
||
![]() |
||
bagzi94
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 24.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Aleksandrovac Status: Offline Points: 3808 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2010 u 20:45 |
|
|
Pitanje. Je li ovo "Mesto zločina"?
|
||
|
|
||
![]() |
||
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2010 u 20:50 |
|
|
Ako misliš na naziv serije da li je tako preveden kod nas, da... a ako misliš bukvalno ,ne
|
||
|
||
![]() |
||
bagzi94
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2010 u 21:05 |
|
|
Ja budala ne pročitah naslov lepo.
![]() Ali nije ni daleko od bukvalnog (samo su kao po običaju izbacili par bitnih detalja )Crime scene - mesto zločina Investigation - istraživanje -Istraživanje mesta zločina- (Barem mislim)
|
||
|
|
||
![]() |
||
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Svibanj/May.2011 u 16:21 |
|
|
Nije loša ova poslednja epizoda... Mada mi je kvalitet generalno opao u ovoj 11. sezoni... Ekstra mi je bila samo ona epizoda sa "sqweegelom", nadam se da ćemo ga ponovo videti ako bude bilo 12. sezone...
Prevodi su ekstra, hvala mirha
|
||
|
||
![]() |
||
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2011 u 20:24 |
|
|
Nova epizoda CSI: Crime Scene Investigation nije loša, Ted je ok, mada
mislim da su malo preterali sa njegovim ponašanjem i izjavama... Hteli
su da i on nosi neku specifičnost kao Gil i Rej, ali mi se ne sviđa u
kom pravcu to ide... Međutim, jako mi se sviđa prikaz rekonstrukcije, sa
uporednim prikazom likova i njihovim izbacivanjem iz kadra...
|
||
|
||
![]() |
||
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2011 u 11:53 |
|
|
Druga epizoda odlična, dokazali su zašto gledam samo LV, a Majami i Njujork izbegavam u širokom krugu... Mračno, ozbiljno, realistično... Bez glupih opaski, sunca i vedrih boja... Uveli su sad i kul funkciju rekonstrukcije
|
||
|
||
![]() |
||
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2012 u 20:14 |
|
|
|
||
|
||
![]() |
||
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2013 u 23:37 |
|
|
Prevode za sezonu 14 najavila danny75.
|
||
|
||
![]() |
||
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2015 u 23:31 |
|
|
Finale serije u vidu filma biće 27. septembra
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |