Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Nakon Facebooka, film o Googleu?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Nakon Facebooka, film o Googleu?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
NEX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Teniser

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NEX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Nakon Facebooka, film o Googleu?
    Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2010 u 14:20

Film o utemeljiteljima najpoznatije internetske tražilice. Je li Facebook napredniji od Googlea? Ako se računa snimanje filmova, onda svakako jeste!

Ove jeseni u kina stiže film o stvaranju Facebooka 'The Social Network' u režiji Davida Finchera za koji već sad vlada veliki interes. A kako Google ne želi propustiti svoj dio filmskog kolača, pojavila se priča da se planira film o utemeljiteljima Googlea Sergeyu Brinu i Larryu Pageu.

Film bi se trebao snimati po knjizi Kena Aulette 'Googled: The End of the World As We Know It'. Brin i Page osnovali su tvrtku dok su bili studenti na doktorskom studiju na sveučilištu Stanford. Od prvih dana vodili su se idejom o poslovanju koje bi trebalo biti ležerno, neopterećeno i nestresno za zaposlenike, a sažeto je u moto: 'Možeš biti ozbiljan i bez odela.

filmski.net

Ažurirao Legend Man 1993 - 27.Kolovoz/Aug.2010 u 20:15
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2010 u 14:26
Postoji film o facebooku? ...
Ne treba nama 2012ta ... ovo je gore.

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2010 u 17:48
Ja nemam facebook stranicu i ne treba mi...i svi me pitaju sa zaprepascenjem -Nee kako nemas facebook profil,nemoguce-,nepotreban mi je facebook u zivotu,sta da me smaraju neki likovi na netu koje znam ili jos gore ne znam sa pitanjima -Ej gde si,sta radis- ,ili da lajkujem neke njihove slike sa svadbi i krstenja,neka lepse je meni sa vama ljudima da komentarisem o dobrim i losim filmovima,serijama...a inace pogledacu oba filma ako budem nasao vremena
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2010 u 18:46
Dead
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2010 u 19:23
Originalno postovano od strane cenobit cenobit piše:

Ja nemam facebook stranicu i ne treba mi...i svi me pitaju sa zaprepascenjem -Nee kako nemas facebook profil,nemoguce-,nepotreban mi je facebook u zivotu,sta da me smaraju neki likovi na netu koje znam ili jos gore ne znam sa pitanjima -Ej gde si,sta radis- ,ili da lajkujem neke njihove slike sa svadbi i krstenja,neka lepse je meni sa vama ljudima da komentarisem o dobrim i losim filmovima,serijama...a inace pogledacu oba filma ako budem nasao vremena
+1Big smile
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2010 u 20:26

Zašto ovaj čovek nema neko unapređenje, zašto???LOL

Apsolutno se slažem i to sam više puta i rekao.

Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2010 u 20:36
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

+1Big smile

+1 Big smile
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2010 u 03:26
Ma vi mene zajebavate
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.