Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Help! Trebam titlove
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Help! Trebam titlove

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Metropolis View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Metropolis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Help! Trebam titlove
    Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2004 u 19:53

Ljudi ako imate koji od ovih titlova zamolio bih vas da mi ih mail-ate ili uploadate     moj mail: lencroda@hotmail.com

Better luck tomorrow, Born to die, Bugsy, Carolina, Code conspiracy, Gas food lodging, Light it up, Looking for an echo, Lost and delirious, Mary Reilly, Never been kissed, Ninja scroll, Owning mahowny, Pump up the volume, Purgatori flats, Purpose, Return to me, Revolution #9, Seabiscuit, Sword in the stone, The book of stars, The heart of me, The whales of aueust, Vlad, Willard, Xchange

Ako iko ima bilo koji bio bi zahvalan da se javi

Dalmacijo sve ti cvalo!
Na vrh
Crips View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Crips Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2004 u 20:06

imam ti ja carolina i willard samo mi daj svoj mejl

somebody stop me
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2004 u 20:08
Ljudi ak neko i ima ove titlove upload-ajte ih na sajt tako da i drugi imaju koristi od njih kad tad!
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Metropolis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2004 u 04:22

Crisp moj mail ti je naveden gore ali evo ponovit cu ga i ovdje

lencroda@hotmail.com

ps:a mozes ih i jednostavno uploadat na sajt kako ti kaze tlisak

Dalmacijo sve ti cvalo!
Na vrh
Ivan_N View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ivan_N Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2004 u 15:08
A kako se uploaduju ?
Ivan Nedeljkovic
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2004 u 15:13

Na poèetnoj stranici www.titlovi.com imaš jedan kvadratiè u sredini stranice, u njega napišeš svoje ime (nick), ime filma za koji uplodaš titl, odabereš na kojem je jeziku i stisneš browse i naðeš titl na svom hardu i stisneš dodaj titl i to ti je to! Samo sa jednom napomenom titl moraš zazipat ili rarat i nesmije bit veæi od 50Kb.

Na vrh
Crips View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Crips Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2004 u 21:18

Carolinu sam stavio a Willard mi nece stavit neznam zasto

somebody stop me
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2004 u 21:21
Jel ti veæi od 50Kb???
Na vrh
Crips View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Crips Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2004 u 21:28
Ma nije kad ga raram tezak je 8 kb a cijeli je 16kb neznam zasto nece i to mi je nekako premalo film jos nisam gledo poslo sam ga Metropolisu pa kad pogleda da javi je li dobar.
somebody stop me
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2004 u 21:32

Ko æe ga znat! Pošalji ga meni na mail (dobit èeš ga na PM) pa èu ja probat!

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Metropolis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2004 u 21:35

Ljudi hvala na titlovima ako ih imate jos od onig gore navedenit samo ih vi mail-ate ili upoad-ajte

Dalmacijo sve ti cvalo!
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2004 u 21:46

Upload-no!

Izgleda da nešto ne štima sa uploadom rar formata, posalo sam mail adminu!

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Metropolis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2004 u 00:01
Evo vidim da ste uspjeli uploadati i Willard titl inace meni ga je Cris mailao(svaka cast Crisp) i ja sam ga podesio u subtitle workshopu i sver uredno sljaka
Dalmacijo sve ti cvalo!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.