| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Count of Monte Cristo (1934) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
NEX
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Teniser Pridružen: 12.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Čačak Status: Offline Points: 1525 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Count of Monte Cristo (1934)Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2010 u 21:46 |
|
The Count of Monte Cristo (1934)
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0025004/ Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Count_of_Monte_Cristo_(1934_film) Youtube: Trajanje 113.minuta Zemlja: SAD Žanr: Akcija,Avantura,Drama Uloge: Robert Donat,Elissa Landi,Louis Calhern,Sidney Blackmer Baziran na romanu Aleksandra Dimasa, film govori o mornaru Edmondu Dantesu koji je nepravedno zatvoren bez suđenja, i koji kaznu izdržava na ostrvu sa koga je nemoguće pobeći. Nakon što joj je rečeno da je Dantes umro u zatvoru, njegova verenica Mercedes je prisiljena da se uda za Dantesovog rivala Grofa Mondega. 20 godina kasnije, Dantes uspeva da pobegne uz pomoć Abbe Faria, koji mu ostavlja blago Monte Krista. Dantes, sada prozvani Grof od Monte Krista, planira osvetu protiv svih koji su ga prevarili. Ažurirao Legend Man 1993 - 26.Kolovoz/Aug.2010 u 22:58 |
|
![]() |
|
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5466 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2010 u 22:05 |
|
The Count of Monte Cristo
Baziran na romanu Aleksandra Dimasa, film govori o mornaru Edmondu Dantesu koji je nepravedno zatvoren bez suđenja, i koji kaznu izdržava na ostrvu sa koga je nemoguće pobeći. Nakon što joj je rečeno da je Dantes umro u zatvoru, njegova verenica Mercedes je prisiljena da se uda za Dantesovog rivala Grofa Mondega. 20 godina kasnije, Dantes uspeva da pobegne uz pomoć Abbe Faria, koji mu ostavlja blago Monte Krista. Dantes, sada prozvani Grof od Monte Krista, planira osvetu protiv svih koji su ga prevarili.
Žanr: Action | Adventure | Drama
Godina: 1934 Država: SAD Glumci: Robert Donat, Elissa Landi, Louis Calhern, Sidney Blackmer, Raymond Walburn IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0025004/ Trailer:
Prijevod radi: Exaybachay
|
|
|
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2010 u 23:25 |
|
Hvala Exaybachay za prevod filma The Count of Monte Cristo (1934) Titl mozete preizeti ovdje: http://titlovi.com/titlovi/the-count-of-monte-cristo-110727/ |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Exaybachay
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 13.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: Crna Gora Status: Offline Points: 32 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2010 u 16:41 |
|
Nema na cemu, bilo mi je zadovoljstvo
|
|
![]() |
|
brgljez
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2025 u 00:17 |
|
odličan film. od svih verzija koje sam pogledao, rečemo 3-4, ova mi je najdraža. ove novije zbilja ne mislim gledati osim ako neka zbilja ne dobije bar 90% dobre komentare. vjerojatno jedna od najiskorištenijih knjiga za filmove/serije,
pitaj boga kolko puta je snimljeno po njoj.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |