Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Prvi detalji o Windowsu 8
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Prvi detalji o Windowsu 8

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Prvi detalji o Windowsu 8
    Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2010 u 19:49

Samo što smo se navikli na Windows 7, vreme je da mislimo na budućnost: procurili su detalji o novom Windowsu 8.

Šta se to novo krčka u Microsoftovoj kuhinji otkrilo se kada su se pojavili poverljivi dokumenti o ciljevima kompanije vezanim za novi Windows, uključujući i informacije o tome kako će biti dizajniran novi operativni sistem.

Ipak, mora se uzeti u obzir činjenica da je za sada reč samo o planovima koji se razmatraju, što znači da su do konačnog pojavljivanja novog Microsoftovog čeda moguće brojne izmene.

Najveća novost koja je opisana u dokumentu je najava virtualne prodavnice aplikacija Windows Store, koja bi trebalo da bude nalik na App Store kompanije Apple.

Očekuje se da će biti unapređene performanse računara pri paljenju i gašenju, kao i podizanju iz sleep moda.

Zanimljiva je i ideja o zaštiti privatnosti koja bi trebalo da se sprovodi putem veb kamere. Kompjuter će pomoću veb kamere "prepoznavati" svog vlasnika, tako da će se računar zaključavati kad se korisnik udalji, da bi se ponovo otključao kad ga "ugleda".

Datum izlaska novog Windowsa nije objavljen, ali Microsoft obično unapređuje operativne sisteme na tri godine, tako da se pretpostavlja da će Windows 8 biti predstavljen 2012.

(MONDO)
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
bagzi94 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bagzi94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2010 u 20:03
Zanimljivo...
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2010 u 00:21
Windows 8?????
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja jos koristim XP
(xp ZAKON) Tongue
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2010 u 00:23
Originalno postovano od strane Shander Shander piše:

Windows 8?????
(xp ZAKON) Tongue

evo moga covjekaClapClapClapClapClap
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2010 u 00:24
Originalno postovano od strane Shander Shander piše:

Windows 8?????
(xp ZAKON) Tongue
+1Big smile ma da imam i 7 na drugu particiju, ali navika je navikaWink
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2010 u 00:55
ja sedmicu obozavam  i ako osmica bude dobra i lepa kolko i sedmica odlicno

Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2010 u 01:30
XP u zasluženom zaboravu još od SEDMOG meseca 2009.
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2010 u 01:55
XP, je samo uspomena, SEDMICA je APSOLUTNO FENOMENALNA!!! Ako osmica bude i samo pola naprednija on onoga kako je sedmica bila naprednija od XP-a, bice sjajno!
Vladika
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2010 u 10:00

ljudi, nazalost vecina ce vas morati kupovati nove strojeve...

win 8 dolazi kao 64/128 bitni, a win 9 cisti 128 bitni OS...

Ažurirao Sentinel - 01.Srpanj/Jul.2010 u 10:00
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2010 u 15:31
Realno, nema te stvari koja bi me naterala da se ponovo vratim na Xp, a što se tiče win 8 i 9 i prelaska na 128,  dok se taj 9 pojavi (negde 2015), svi ćemo imati 128 bita....
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
bagzi94 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bagzi94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2010 u 15:51
Originalno postovano od strane Vladika Vladika piše:

XP, je samo uspomena, SEDMICA je APSOLUTNO FENOMENALNA!!! Ako osmica bude i samo pola naprednija on onoga kako je sedmica bila naprednija od XP-a, bice sjajno!
+1
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2010 u 16:39
Originalno postovano od strane AcaNDr AcaNDr piše:

Realno, nema te stvari koja bi me naterala da se ponovo vratim na Xp, a što se tiče win 8 i 9 i prelaska na 128,  dok se taj 9 pojavi (negde 2015), svi ćemo imati 128 bita....
ma sta ti je, do 2012 sto izadje probacemo, za dalje ne znamo ni sami sto nas cekaLOL

Ažurirao icemaher - 01.Srpanj/Jul.2010 u 16:39
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2010 u 17:36
Meni XP jos radi perfektno. A mozda treba polako da se prilagodim, da ne dodjem u situaciju da idem sve iz pocetka.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2010 u 00:47
Pa, uvek se očekuju poboljšanja, a posle 7 dolazi 8, zar ne? Smile

Čitao sam malo o tome i na:
http://windows8news.com/

Pa, ako nekog zanima, jer se vest se proširila po celom net-u i ima gomila istih ili sličnih obaveštenja, a daju čak i neke startup wallpepperse za download.

Ne znam koliko su to sve glasine, a koliko istina, ali, od windowsa sam jedino "preskočio" namerno Vistu, i ne komentarišem je više. Instalirao sam je jednom i "od odmah" odustao od nje. Smile

Koristim "mešano" windows-e i linux-e, zavisno kako sam raspoložen i nadam se da će jednog dana i linux naći svoje mesto u ovom "windows svetu", jer su mu se po izgledu i mogućnostima neki linux-i dosta približili, a besplatni su, a virusa manje, a brži su, a ... Smile - lol

Veliki pozdrav. Snajp

Ažurirao snajp - 26.Kolovoz/Aug.2010 u 00:48
I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,270 sekundi.