Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Salton Sea (2002)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Salton Sea (2002)

The Salton Sea

The Salton Sea (2002)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Krv i sol

Godina:

2002

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij, triler

Trajanje:

103 min

Režija:

D.J. Caruso

Scenarij:

Tony Gayton

Glavne uloge:

Val Kilmer
  >  Danny Parker
Val Kilmer
  >  Tom Van Allen
Vincent D'Onofrio
  >  Pooh-Bear
R. Lee Ermey
  >  Verne Plummer
Deborah Kara Unger
  >  Colette
BD Wong
  >  Bubba
Anthony LaPaglia
  >  Al Garcetti
Meat Loaf
  >  Bo
Shirley Knight
  >  Nancy Plummer
Adam Goldberg
  >  Kujo
Doug Hutchison
  >  Gus Morgan
Luis Guzmán
  >  Quincy
Shalom Harlow
  >  Nancy
Glenn Plummer
  >  Bobby
Peter Sarsgaard
  >  Jimmy the Finn
Chandra West
  >  Liz

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
jafforidza View Drop Down
Moderator
Moderator
YT insider

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jafforidza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Salton Sea (2002)
    Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2010 u 11:43
The Salton Sea (2002)

IMDB

Žanr: triler, drama
Trajanje: 103 min
Režija: D.J. Caruso

Uloge:
Val Kilmer ... Danny Parker/Tom Van Allen
Vincent D'Onofrio ... Pooh-Bear
Adam Goldberg ... Kujo
Luis Guzmán ... Quincy

Nakon ubistva voljene supruge, Deni Parker (Val Kilmer) besciljno luta svetom u kojem ništa nije onako kako izgleda. Na putovanju upada u niz neobičnih situacija, sprijateljuje se sa Džimijem, čiju komšinicu Kolet (Debora Kara Unger) spasava od njenih ličnih demona. Deni se upliće u mrežu prevara, ali desiće se neočekivani obrt.

I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2025 u 19:07
Kako nas je skoro napustio, nije loše podsetiti se na baš ovaj film Val Kilmera. Nemam sada pristup osvrtu koji sam pisao o Salton Sea, kako bilo - film vredi. 👍 D'onofrio i luđi no inače 😂
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2025 u 23:40
Ja ovo nisam gledao.
Sto%.

Ali to je whodunnit, a ti ga hvališ.
Nešto tu nije u redu, to je kao da ja entuzijastično preporučam kakav ljubavni ili biografski film.
Gledam uskoro, javim utiske.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2025 u 00:13
Nije to motiv koji predstavlja najbolje ono što ovaj film zapravo jeste, ne znam ni zašto su naveli whodunnit. Samo (iz)umiru glumci pa mi je baš pao na pamet kao sjajan film koji upravo predstavlja Val Kilmera, mimo toga je pre neo noir, stilski sjajan, neuobičajeno depresivan i lud sve na svoj način film. Atmosferičan. Spoj one svežine koju smo voleli u filmovima devedesetih i nečega novog, avaj neispunjenog potom.

Baš nekako za ovo vreme, pogotovo, kažem, zbog odlaska Kilmera, bio bi mi prvi izbor u kakvoj retrospektivi Kilmera, pre Tombstone, Heat, Kiss, kiss, Bang, Bang... no ne zbog kakvog whodunnit pravca. Svejedno ga pogledaj ionako 😛
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2025 u 23:35
Izdržao sam 45 minuta.
U tih 45 minuta pratimo ovisničku i dilersku scenu ne znam kojeg grada, znači ništa se zanimljivo ne događa.

Ne znam čemu to vodi, ali nemam volje za ovo, imam dojam da sam mogao vrijeme potrošiti pametnije. 
Aninstaliran.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.