Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Podvodni "Avatar"
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Podvodni "Avatar"

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Podvodni "Avatar"
    Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2010 u 16:12
15.08.2010.
PODVODNI "AVATAR"

Džejms Kameron je najavio da će se nastavak "Avatara" dešavati pod vodom. U nastavku filma, radnja bi se zbivala u okeanima Pandore, što je Kameron opisao kao "jednako bogat, raznovrstan, sulud i maštovit" svet poput onog iz prvog filma.

"Ono što treba da radimo u ovom slučaju, pošto već imamo junake koji su u vodi, je da ih zadržimo pod vodom", izjavio je Kameron, dodajući da on lično voli da roni.

"Ali, ova ideja nema veze sa ronjenjem, jer ronjenje, kojim se bavim iz zadovoljstva, želim da odvojim od posla", rekao je reditelj.

Kameron je napomenuo da postoji mogućnost da će drugi i treći nastavak "Avatara" snimati paralelno.

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2010 u 16:28
Svaka cast Kamerunu za podvodnu ideju
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2010 u 18:02
Da li to znači da će Džon Smit da prevari Pokohontas sa Malom sirenom...ovaj Džej Sali će da prevari Nejtiri sa nekom Ajerili LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
morph.kuja View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj morph.kuja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2010 u 18:08
Kako me nerviraju ova Cameronova proseravanja s Avatarom. wallbash
"But man is not made for defeat," he said. "A man can be destroyed but not defeated."
E.H.
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2010 u 19:08
Boooooring!!! Dead
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2010 u 20:11
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Boooooring!!! Dead
+1
ja jos nisam ni prvi pogledao, i ne planiramLOL
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2010 u 20:13
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Boooooring!!! Dead
+1

ni ja.....
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2010 u 20:25
Ja cu da budem crna ovca LOL
ja sam gledao i film je  sentinel
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2010 u 03:55
Svi ste vi hejteri,i to veliki,hejtujete najgledaniji film svih vremena a neki od vas ga cak nisu ni pogledali,h8h8h8h8h8h8h8h8h8h8h8h8h8h8h8h8h8hh8h8h8h8h8 samo to znate
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2010 u 06:42
Originalno postovano od strane cenobit cenobit piše:

Svi ste vi hejteri,i to veliki,hejtujete najgledaniji film svih vremena a neki od vas ga cak nisu ni pogledali,h8h8h8h8h8h8h8h8h8h8h8h8h8h8h8h8h8hh8h8h8h8h8 samo to znate
ja nisam hejter
sto se tice filma...najskuplji,najbolji...naj,naj,naj,naj-a film nije nista posebno
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2010 u 15:13
Naravno ni je nisam rekao da mi je nesto posebno film,da je kvalitetno i skupo uradjen to jeste
Na vrh
morph.kuja View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj morph.kuja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2010 u 15:22
Dobro, film je izasao, bio je u kinima i postigao je veliku gledanost i zaradu. To ne mora da znaci da nakon toga mora da izlazi 16 novih verzija filma (sa sexom, pod vodom, u pecini...). Angry
"But man is not made for defeat," he said. "A man can be destroyed but not defeated."
E.H.
Na vrh
xyd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xyd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2010 u 16:15

Originalno postovano od strane cenobit cenobit piše:

ja sam ga gledao i ipak ga "hejtujem". mada o ukusima odnosno ne ukusima se ne raspravlja...

http://www.youtube.com/watch?v=QMBZDwf9dok
http://www.erepublik.com/en/referrer/xyyd
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2010 u 17:38

Citiraj "Ono što treba da radimo u ovom slučaju, pošto već imamo junake koji su u vodi, je da ih zadržimo pod vodom", izjavio je Kameron, dodajući da on lično voli da roni.

Nadam se da će on prvi da zaroni bez opreme, kako bi onaj ok glumački kadar glumio u nekom više ljudski filmu ... visokobudzetni treš ... fuj.

Zašto ne probaju ovako nešto da naprave na temu Warhammer 40000? ... a ne ... bolje da ne pokušavaju ..

Ažurirao Kampfar - 16.Kolovoz/Aug.2010 u 17:40

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2010 u 16:27
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

Da sam bar ja te sreće. LOL
Kad se samo sjetim te trodnevne patnje. Prvi dan - sat i pol, drugi dan - 45 minuta, treći dan - ostatak. Dead Sačuvaj Bože. Deadx10!!!
Na vrh
The Neo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj The Neo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 13:13
Originalno postovano od strane morph.kuja morph.kuja piše:

Dobro, film je izasao, bio je u kinima i postigao je veliku gledanost i zaradu. To ne mora da znaci da nakon toga mora da izlazi 16 novih verzija filma (sa sexom, pod vodom, u pecini...). Angry
pa ljudi se nadaju da ce uz vec  stecenu popularnost zaraditi jos vise novca i bas zbog toga ce bili jos dijelova a film kao film uopste nije los e sad kakvi ce da budu ostali to je druga prica ne mozemo znati dok ne pogledamo LOL
Samo 4 miliona ljudi ima tu sreću da živi u Bosni i Hercegovini, ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve ostalo !!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,211 sekundi.