Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Titlovi u Neri
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Titlovi u Neri

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
toknezev View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Titlovi u Neri
    Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2004 u 23:26
Imam pajdu koji ima dosta dobre filmove ali problem je što na njegovim cdima nema titlova pa kad si oèu presnimit moram snimat na hard, naæi titlove pa onda na cd. Mislim da sam negdje æuo da je moguæe pa me zanima kako da se u Neri 5.5 može kopirat s cda na cd a usput umetnit da snimi i titlove? Nadam se da se može! Hvala
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2004 u 23:30
Kak ne bi moglo!Pa ako imaš dva ureðaja
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2004 u 23:37
Koja dva ureðaja? Ma šalim se. Jasno da imam. Reci kako!
Na vrh
Crips View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Crips Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2004 u 23:59

ako ti je ostalo free space na discu na kojem si sprzio film odi na continue multisession disc i samo dodaj prijevod valjda ide tak nisam siguran probaj

somebody stop me
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2004 u 00:42

Ja imam 6.0.0.19 i koliko sam ju prouèavao to bi trebalo bit moguæe na naæin prikazan na slici ali NE RADI!!!!

Na vrh
Crips View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Crips Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2004 u 02:48
da naravno ako ga je finalizirala nece ic sve zavisi o velicini filma
somebody stop me
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2004 u 11:46

Originalno postovano od strane toknezev toknezev piše:

Imam pajdu koji ima dosta dobre filmove ali problem je što na njegovim cdima nema titlova pa kad si oèu presnimit moram snimat na hard, naæi titlove pa onda na cd. Mislim da sam negdje æuo da je moguæe pa me zanima kako da se u Neri 5.5 može kopirat s cda na cd a usput umetnit da snimi i titlove? Nadam se da se može! Hvala

Ljudi pgledajte kaj je toknezev pitao, ne dali je moguæe na postojeæi cd ubacit titlove, nego dali je moguæe kad snimaš sa jednog cd-a na drugi još ubacit neki fajl, a pretpostavljam da je pritom mislio dase taj fajl ne mora prvo snimit na hard veæ da ti ga direwkt sa cd-a snimi na cd. Kao što rekoh pokušao sam ali mi nije uspjelo.

Ali ima jedno drugo alternativno rješenje; Prvo snimiš samo titl na cd i naravno ostaviš ga otvorenog a nakon toga ubaciš taj film i odabereš opciju CD-copy. Tak ja radim!

Pozdrav!

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2004 u 12:26

Je i nije jer ako odabereš copy cd onda ti snima direktno sa CD-a na Cd a ako odabereš Cd-rom  (opcija za sl*ganje cd-a) onda æe ti prije nego poène snimat prvo taj cd snimit na hard (Cache).

toknezev eventualno još pokušaj na opciji "Misc" maknut kvaèicu "Chache files fromk disk and network"

Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2004 u 16:28

Originalno postovano od strane G@rfield G@rfield piše:

Pa može se i to bez problema (pod uvjetom da ne izabereš opciju copy cd). Izabereš fileove s cd-a(film) i povuæeš ga u neru i to isto napraviš s titlovima. I to je to.

Prvo sam probao to tvoje sa drag & drop filma i titla ali me vremenski doðe kao da sam prebacivao na hard film tako da nije to to!

Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2004 u 16:32
Originalno postovano od strane tlisak tlisak piše:

Je i nije jer ako odabereš copy cd onda ti snima direktno sa CD-a na Cd a ako odabereš Cd-rom  (opcija za sl*ganje cd-a) onda æe ti prije nego poène snimat prvo taj cd snimit na hard (Cache).

toknezev eventualno još pokušaj na opciji "Misc" maknut kvaèicu "Chache files fromk disk and network"

Onda sam probao to tvoje sa prvo snimanjem prvo titla pa onda na isti cd kopirat sa cd-copy film ali mi kaže da nije dovoljno mjesta na cd-u jer, naime, kad snimim titl na cd od 80 min ostane mi mjesta 679 Mb (????) nakon èega logièno da nestane film. Nije mi jasno kako to da nestane tako puno mjesta (titl je 50 kb). 

I kad odem na File/Preferences ja nemam tu uopæe opciju "Chache files fromk disk and network"!

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2004 u 16:38
Ne u file pa preferences nego kad otvoriš da nero pa da snimaš cd otvori ti se ono polje gdje možeš napisat jolet, odredit brzinu itd,... tamo imaš opciju MISC i tamo ti se nalazi to "Chache files fromk disk and network", ali kao što rekoh pokušavao sam ali nisam uspio, a u guide sa www.nero.com piše da je to rješenje. Da zaboravio sam napomenuti da film mora bit manji od 678Mb, sorry kaj sam na to zabravio!
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2004 u 19:33
Ma nema veze. Sva sreæa da sam se igrao sa RW! A koliko novijih (i starijih) filmova znaš da imaju manje od min 697 Mb? Mislim ima ih, ali... mizer, mizeris. Probat æu to sa službene stranice ali ako vam još nešto sine javite!
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2004 u 19:45

Znam, malo njih!

p.s. gore sam krivo napisao ne 678Mb nego 698Mb!

Pozdrav!

Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2004 u 19:53

ALi titl je veæinom neš mizerno (par desetaka kb). Zašto je on meni onda zauzeo toliko na cdu? Evo da ne bi bez veze prièao; Rw je od 700 Mb i snimio sam titl od 49 kb. Gle koliko mi je slobodno: (Kak stavljam sliku? )

PS Vidim da imaš Anger Managment! Kakav ti je? Meni je strašan!

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2004 u 20:06

Imaš onaj link sastrane na kojem ti je nacrtano drvo i sad tam trebaš unjet adresu gdje ti se nalazi ta slika (na netu naravno) pa sam ja skiku upload-ao na svoju stranicu koja mi služi samo za takva neka sranja i onda se tu prikaže, u ovom sluæaju slika se nalazi na linku http://www.tlisak.pondi.hr/nes%20drugo/nero.jpg

Dobar mi je film, i ja sam baš s njim pokušavao ono kaj sam ti objašnjavao tu gore a on je baš velik 685Mb tak da mi je uspjelo ali nisam baš razmišljao o tome kaj ak je film na knap snimljen!

Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2004 u 20:38

U svezi slike, mislio sam da mogu nekako kako sam uploadao slike za Božiæ u primjerenom forumu. Uglavnom na slici bi vidio da sam snimio titl na cd od 700 Mb i još je ostalo za nadosnimit slobodno 679. Nije mi jasno što toliko zauzme!

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2004 u 20:48

679?? Nemam pojma ali istina je da RW cd-ovi s vremenom gube kapacitet na foru vuk lisica, ja imam jedan RW koji je u potpunosti prazan i neda mi snimit fajl veci od 450Mb tak da ki æe ih znat, pokušaj sa normalnim Cd-om, riskiraj 2Kn.

Ovisi u nekim forumima moš uplodat a u drugim ne isto kao što u nekim forumima m ožeš editirat post!

Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2004 u 21:08

ko to ripa na 685 mb film.Ja uvijek ripam na toèno kak treba

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2004 u 21:16
Nemam pojam frend mi ga je dao takva! Ja kad ripam ripam na 695 / 698Mb, ovisi kako kad!
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2004 u 21:20

ja uvijek na 700 mb

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.