| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ima li mu spasa |
Odgovori
|
| Korisnik | |
batak1
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ima li mu spasaObjavljeno: 20.Srpanj/Jul.2010 u 15:21 |
|
Vec duze vreme se patim sa rezacem koji malo malo pa nece da reze. Gresku koju prijavljuje je Invalid block address. Ono sto je zanimljivo je da nece da nareze novi dvd ali onaj koji je vec rezan hoce da doreze. Tip rezaca je Pioneer DVD RW DVR- 112D. Ne znam da li je potrebno da postavljam log file posle neuspelog rezanja, ako jeste uradicu to u sledecem postu samo mi recite koji deo da kopiram jer je file veoma dugacak.Koristim Nero 7 Premium. Nisam sigurna da li je do rezaca ili do softwera, rezac imam vec 3 godine a podesavanja nisu nijednom menjana. Unapred se zahvaljujem svima za bilo kakvo resenje.
|
|
|
Ne placi za onim sto nemas, vec ostavi druge da placu sto nemaju tebe. Za svet si samo neko, za nekoga si ceo svet.
|
|
![]() |
|
GRAYFOX
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 14.Lipanj/Jun.2007 Lokacija: Mekušje City Status: Offline Points: 54 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2010 u 15:27 |
|
Meni se ovo dogodilo dvaput,ista ova poruka.
Svaki drugi DVD koji sam pržio,morao sam bacati u smeće jer ga prekine na nekih 80-90 %,a na kraju više nije ni to htjelo...ni da mrdne.
Mislio sam da je do software-a ali čak ni nakon nove instalacije windowsa i ponovnog instaliranja nera 7 opet ništa.
Nosio sam i u servis ali badava,na kraju sam morao kupit dvije nove pržilice. Ažurirao GRAYFOX - 20.Srpanj/Jul.2010 u 15:29 |
|
|
|
|
![]() |
|
Babusnica
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 02.Travanj/Apr.2006 Lokacija: Europe Status: Offline Points: 743 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2010 u 14:20 |
![]() |
|
batak1
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2010 u 18:03 |
|
i dalje prijavljuje invalid block address ali samo ako rezem dva diska za redom prijavi na onom drugom.Prvi mi je narezao sa prijavom invalid mode for this track ali na istom disku sam uspela da narezem isti sadrzaj bez problema iz drugog pokusaja, onda sam bez problema narezala neke filmove ali kad sam krenula sa rezanjem treceg diska sa podacima onda je poceo da zeza.
Ažurirao batak1 - 21.Srpanj/Jul.2010 u 18:22 |
|
|
Ne placi za onim sto nemas, vec ostavi druge da placu sto nemaju tebe. Za svet si samo neko, za nekoga si ceo svet.
|
|
![]() |
|
Babusnica
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2010 u 18:41 |
|
Da nemas mozda Kaspersky antivirus ?
Vidi link1 ali prvo probaj ovo, citat sa sk foruma:
|
|
![]() |
|
batak1
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2010 u 18:55 |
|
imam kaspersky internet security, odradila sam kako je pisalo pa cu videti a inace reze mi diskove samo ako ukljucim simulaciju ako nije ukljucena unistice mi disk. a kad se malo prisetim pocelo je sve onda kad smo dobili adsl i ubacili kaspersky internet security. videcemo kako ce se pokazati posle odradjenog.hvala i za ovoliko.
Ažurirao batak1 - 21.Srpanj/Jul.2010 u 19:49 |
|
|
|
|
![]() |
|
Babusnica
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2010 u 19:50 |
![]() |
|
batak1
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2010 u 20:43 |
|
ovu cetvrtu sliku sam odradila a ovo ostalo ne znam gde mi se nalazi jer ja imam kis 8.0.0.506 tj 2009 ali posle cekovanja ovih kucica na cetvrtoj slici odradio mi je jedan disk dobro sutra cu videti za ostale
|
|
|
|
|
![]() |
|
ninjawhite
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 05.Svibanj/May.2009 Lokacija: Doboj Status: Offline Points: 218 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2010 u 22:40 |
|
Sa istim uređajem sam imao isti takav problem. Svašta je pokušano. Od novog sistema, firmwarea pa do raznoraznih programa za rezanje. Nije bilo do softvera, ja sam svoj upropastio sa oštećenim diskovima. CD je rezao ali DvD ne. Jedno vrjeme sam se snalazio tako što sam kad nešto moram da narežem, ugasim računar da se ohladi i onda narežem jedan DvD bez problema. Svaki sledeći koji pokušam, smeće. Ako ipak misliš da je to kod tebe do softvera prvo što preporučujem da batališ "nero" i sa nekakvim običnim programčićem probaš da režeš.
|
|
![]() |
|
Babusnica
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2010 u 23:42 |
|
Problem je do KIS-a 90%, ako ono ne pomogne , probaj da kad rezes pazurias KIS protection, ili instaliraj Nero 8.1.1.0 ili neki noviji
|
|
![]() |
|
batak1
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2010 u 20:18 |
|
posle cekiranja kucica kod kis rezao mi je filmove ali da bih bila sigurna isla sam sa simulacijom prvo i smanjila brzinu na 8x. mozda ipak ovo radi. Ako mi u buduce unisti jos neki disk probacu da pauziram kis ili promenim nera. Za sada je dobro. Hvala.
|
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |