| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
STS |
Odgovori
|
Stranica 123 12> |
| Korisnik | ||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: STSObjavljeno: 15.Srpanj/Jul.2010 u 22:58 |
|
|
Dragi naši spameri,
večeras u ovoj svečanoj sali želim da objavim jednu divnu vest za našu vrstu. Posle izuzetno teških ![]() i dugih ![]() pregovora sa vodećim ljudima planete Titlovi.com, ubeđujući ih jakim argumentima ![]() dobila sam dozvolu da konačno oformim SINDIKAT TITLOVSKIH SPAMERA!!!! Želim da ove svečane večeri, dana 15.07.2010. godine održimo našu prvu Skupštinu i podelimo rukovodeća mesta aka odredimo koliko će ko koristi imati od Sindikata ![]() Odmah da znate svoje CV nemojte predavati za predsedničko mesto, pošto je konkurs samo proforme radi, a mesto je već zauzeto ![]() |
||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||
![]() |
||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2010 u 23:00 |
|
|
Bojo, i da se nisi izabrala za predsjednicu mi bismo te izabrali.. Siguran sam u to!
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
Nisam lud, mater me testirala! |
||
![]() |
||
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2010 u 23:02 |
|
|
A jel može krompir preko sindikata?
|
||
|
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2010 u 23:04 |
|
|
Molim šefa da kontroliše svoje izjave koje asociraju na mito i korupciju...postoje druga mesta gde ćemo se dogovarati oko toga šta počasni članovi dobijaju od sindikata.
Sad zauzmite mesta, pa da počnemo ![]() Nešice, što je sigurno sigurno....(nemoj nikome reći ali Bezimeni i Manda su mi vrlo sumnjivi ![]() ![]() )Ažurirao bojanadj - 15.Srpanj/Jul.2010 u 23:06 |
||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||
![]() |
||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2010 u 23:05 |
|
tako sam i ja govorio, kad su ovi kod nas u firmi oformili sindikat, je*eš sve, ako nema krompira ![]() |
||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2010 u 23:07 |
|
|
E Bože sačuvaj...oformim Sindikat titlovskih spamera i ne mogu ove žutozvezdaste da isteram ni sa Skupštine....
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2010 u 23:08 |
|
|
Draga Bojana!
Mila veštice nošena metlama spama mislim da je najlogičnije da moja malenkost aka Nešica Dobrica aka nebojsa66 dobijem neko dosta visoko mjesto u ovoj uvaženoj instituciji jer mislim da sam svojim zalaganjem i radom u protekla tri mjeseca doprinio sveopćem spamu na titlovima. Pa bih moloio da me se uzme u obzir, makar za tajnika... ![]() Hvala! |
||
|
||
![]() |
||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2010 u 23:09 |
|
hoćeš reći da nama nije mestu u skupštili tj. da sam ušao na pogrešna vrata ![]() |
||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
||
![]() |
||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2010 u 23:10 |
|
I po ko zna koji put ja govorim: A glavno da znaju prozivati!!! ![]() |
||
|
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2010 u 23:13 |
|
Poštovani Dobrice, nadam se da vam je više nego jasno da ovaj Sindikat ima vrlo spamerski sposobnog predsednika, te da mu zamenici nisu potrebni. No, svakom sindikatu je potreban Sekretar i Blagajnik. Kao neko ko se nije baš pokazao spretan i okretan kad je novac u pitanju, a voli da piskara i ima pristupa velikom delu ove planete i ko postaje sve bolji i bolji u sastavljanju pisama i šlihtanju meni smatram da je dužnost Sekretara kao izmišljena za vas.Nadam se da se slažete sa mnom i da možemo da potpišemo ugovor! S poštovanjem, predsednik STS " |
||
|
|
||
![]() |
||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2010 u 23:15 |
|
|
Još poštovanija Predsjednice!
S velikom radošću prihvaćam vaš prijedlog moje pozicije i svesrdno se radujem poslovanju s vama u poboljšanju uvjeta za spamersku zajednicu ovdje na titlovima. S velikim štovanjem, Novi Sekretar STS-a |
||
|
||
![]() |
||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2010 u 23:17 |
|
|
Jak vam taj sindikat, kad ima 2 člana
|
||
|
- Armin van Buuren |
||
![]() |
||
nikzilic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 26.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 7131 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2010 u 23:20 |
|
|
Ovako brzinsko ulizivanje i uletavanje fakat nisam dugo vidjela i doživila.
A mislila sam da se na skupštini raspravlja i predlaže, a ne dopisuje putem pisama. Sve mi se čini da je ovo sve naštimano.... ![]() |
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2010 u 23:21 |
|
Smatram da šef, šefica i vukovi treba da budu počasni članovi STSa(da, da, da dobićete krompir, ne brinite ), a to znači da mogu sedeti sa strane i posmatrati, ali nemaju prava da se mešaju u rasprave i odluke Sindikata, mogu, sa poštovanjem članova i rukovodstva STS da iznesu svoje mišljenje i stavove, ali ne mogu da učestvuju u glasanju, ako nekad bude bilo nekog glasanja za nešto ![]() Nešice, kao Sekretar, oma da znaš da je tvoja dužnost da posle svakog sastanka sročiš zapisnik ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2010 u 23:22 |
|
|
Nemaš frke, Bojo, pisanje mi je specijalnost...
Samo d apitam, ovako usput, kad smo kod zapisivanja... Kolike su brojke u pitanju??
|
||
|
||
![]() |
||
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik Pridružen: 12.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1015875 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2010 u 23:28 |
|
|
Dobro, možda je i vreme da se uključim u nešto bitno. Kad već neću u stranku, neću mir u svetu, onda bar mogu da se borim za blagostanje spamera...
Ne bih želeo da budem sekretar, ipak je Neboyša za to mesto kao rođen! Blagajnik...pa došao bih u preveliko iskušenje...aaaalllliiiii...možda bi pravo mesto za mene bilo kadrovski menadžer aka menadžer ljudskih resursa. Sa te pozicije bih vrlo lako i neupadljivo mogao da privlačim nove članove i potajno pripremam spamerski puč...ovaj...i potajno nabavljam žele zeke za sve nas po povoljnoj ceni! Dakle, čini mi se da sam vrlo ljubaznim spamovanjem zavredio ovakvu poziciju! Naravno...čini mi se da sam čuo da Bezimeni ima nameru da se kandiduje za predsednika... *nudge nudge wink wink*
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin |
||
![]() |
||
nikzilic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2010 u 23:30 |
|
|
Od jednog do deset žabljih krakova
ili dvije Zmajeve šape ili uho od šišmiša biraj ![]() |
||
![]() |
||
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
|
|
Ne zelim imat posla s ovom mafijom
|
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
|
|
Pošto svaki sastanak (samim tim i skupština) mora da ima Dnevni red, predlažem sledeći:
1. usvjanje Zapisnika sa prethodnog (pošto je ovo prvi- ništa od toga )2. izbor rukovodstva STSa 3. upoznavanje članstva sa poentom STSa 4. podela poklona Da li se moj sekretar i eventualno koji član slažu sa ovim? |
||
|
|
||
![]() |
||
nikzilic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2010 u 23:34 |
|
|
Ma u potpunosti
ali pod 4. Razno ( pražnjenje sindikalnog resorsa ) 5. Podela poklona ( još jedno pražnjenje ) |
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica 123 12> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |