Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Predložite mi seriju ili film
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Predložite mi seriju ili film

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
kiridzic73 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kiridzic73 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Predložite mi seriju ili film
    Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2010 u 22:56
ajde dajte neku preporuku....sta vredi skinuti?
ja sam vise izgubio ideje sta da skidam....skidam nasumicno....

Ažurirao kiridzic73 - 19.Travanj/Apr.2010 u 02:55
Na vrh
SuperSerb View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SuperSerb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2010 u 22:57
Šta tražiš, seriju ili film?
Ako tražiš seriju, kaži mi šta si pogledao pa da ti preporučim nešto...
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kiridzic73 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2010 u 23:12
pa , film je za "skinuti na brzinu"
odgledao sam ih dooosta , ako si skinuo neki od novih i svideo ti se.....

a serije ...
Star Trek Original Series, Star Trek TNG , Battlestar Galactica, Vratice Se Rode, South Park, Futurama, Simpsons.....to je odprilike to sto mogu sad na brizinu da se setim...
to sam skinuo, odgledao i zadrzao (narezao)
Na vrh
asvalttina View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asvalttina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2010 u 00:39
Originalno postovano od strane kiridzic73 kiridzic73 piše:

pa , film je za "skinuti na brzinu"
odgledao sam ih dooosta , ako si skinuo neki od novih i svideo ti se.....

a serije ...
Star Trek Original Series, Star Trek TNG , Battlestar Galactica, Vratice Se Rode, South Park, Futurama, Simpsons.....to je odprilike to sto mogu sad na brizinu da se setim...
to sam skinuo, odgledao i zadrzao (narezao)

Posto volis ove gore podebljane serije, probaj s Family guy ako nisi gledao
"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2010 u 00:57
evo vam nove teme sa predlozima serije, pa izvolite. Onamo nek ostane čista tema što trenutno skidamo od filmova/serija
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kiridzic73 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2010 u 02:54
thx za novu temu icemaher

Family Guy sam gledao nekoliko epizoda preko winampa i nije mi se svideo
ima na winampu shoutcastTV i nekoliko stanica koje pustaju samo Family Guy
nekako mi nije smesan...u odnosu na South Park ili Simpsone je nikakav
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kiridzic73 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2010 u 21:03
evo par preporuka od mene za filmove:

Pandorum (2009) http://www.imdb.com/title/tt1188729/
Moon (2009) http://www.imdb.com/title/tt1182345/
Shutter Island (2010) http://www.imdb.com/title/tt1130884/
Battlestar Galactica - The Plan (2009) http://www.imdb.com/title/tt1286130/
Cargo (2009) http://www.imdb.com/title/tt0381940/
The Haunted World Of El Superbeasto (2009) http://www.imdb.com/title/tt0419724/
Cirque du Freak  The Vampire's Assistant (2009) http://www.imdb.com/title/tt0450405

prevodi postoje na ovom sajtu...

Ažurirao kiridzic73 - 20.Travanj/Apr.2010 u 21:05
Na vrh
dejan_gift View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan_gift Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2010 u 12:18
Californication;Dexter ;Heroes;OZ;True Blood ...
Pa biraj...Sve su extra...
Na vrh
Aladdin86 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Aladdin86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2010 u 02:48
Da ne otvaram temu  i izvinjavam se ako ovo nije odgovarajuce za moje pitanje/molba.

Moze li mi neko preporuciti neku seriju da je od prilike u zanru sa : MERLIN (odgledao obe sezone odlicno), THE LEGEND OF SEEKER(nazalost jos nema nastavka:(), SPARTACUS(nadam se brzom nastavku), itd... Bio bih zahvalan ;)

Ažurirao Aladdin86 - 05.Srpanj/Jul.2010 u 02:54
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2010 u 02:56
aladdin86, ovde ces dobiti odgovorWink
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2010 u 09:35
Originalno postovano od strane Aladdin86 Aladdin86 piše:

Da ne otvaram temu  i izvinjavam se ako ovo nije odgovarajuce za moje pitanje/molba.

Moze li mi neko preporuciti neku seriju da je od prilike u zanru sa : MERLIN (odgledao obe sezone odlicno), THE LEGEND OF SEEKER(nazalost jos nema nastavka:(), SPARTACUS(nadam se brzom nastavku), itd... Bio bih zahvalan ;)

kyle xy(odlicna serija)

Supernatural(ovu nisam gledao,ali ju svi hvale,i prema ovome sto si predlozio, mogla bi ti se svidjeti)

FRINGE..

eto,vise se ne mogu sjetiti,ako treba jos samo reci..Wink

Ažurirao outside - 05.Srpanj/Jul.2010 u 09:42
Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2010 u 10:17
Originalno postovano od strane Aladdin86 Aladdin86 piše:

"Merlin" (1998)
http://www.imdb.com/title/tt0130414/

Probaj naći ovu verziju Merlina (mini-serija od 3 nastavka; glume Sam Neill, Helena Bonham Carter, Rutger Hauer, James Earl Jones, Isabella Rossellini...). Legenda o Merlinu ovdje je malo drugačija od one opće poznate.

"I, Claudius" (1976)
http://www.imdb.com/title/tt0074006/

Serija koju je snimio BBC. Jedna od najboljih povijesnih serija koje sam gledao. Nadam se da te godina nastanka neće odvratiti od gledanja. Sve u seriji je na vrhunskoj razini - gluma, kostimi, scenografija...

"Rome" (2005)
http://www.imdb.com/title/tt0384766/

Da "Rome" nije postigao takav uspjeh sumnjam da bi "Spartacus: Blood and Sand" dobio zeleno svjetlo. Kod ove serije mi se najviše sviđa to što su snimljene samo dvije sezone pa ne postaje rastegnuta i razvodnjena kako ide prema kraju.

Toliko od mene. Osim ona dva trasha (ovo i ovo) mi više ništa slično onom što si naveo ne pada na pamet. Nadam se da sam pomogao
Na vrh
bagzi94 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bagzi94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2010 u 10:30
Pogledaj seriju sa mog avatara, neces se pokajati Wink
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Na vrh
Aladdin86 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Aladdin86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2010 u 11:17
Icemaher - zahvaljujem na putokazu ;)

TITIVILLUS - zahvaljujem na ponudama - Eto zaboravio sam napisati da sam i supernatural odgledao.  Ovde si dao hercules-a . Mislim da sam nashao sve epizode ali tesko mogu naci prevod :( Nisam mogao naci na ovom sajtu

Ažurirao Aladdin86 - 05.Srpanj/Jul.2010 u 11:18
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2010 u 16:55

Od seriju mogu da ti preporucim Harpers Island i Factor Psy! Super su serije a od filmova koga interesuje horor i trileri moze da mi se obrati!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,113 sekundi.