| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Paranormalna aktivnost 2: Sami ste tražili... |
Odgovori
|
| Korisnik | |
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Paranormalna aktivnost 2: Sami ste tražili...Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2010 u 19:57 |
|
Film "Paranormalna aktivnost" koji je proglašen za najstrašniji horor film svih vremena, dobio je nastavak. Scenario za "Paranormalnu aktivnost 2" pisao je Majkl Peri. Pogledajte trejler za nastavak "paranormalno strašnog filma". (MONDO) Ažurirao AcaNDr - 30.Lipanj/Jun.2010 u 19:58 |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2010 u 19:58 |
|
ovo jedva čekam, prvi mi je extra!!!!!
|
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2010 u 20:02 |
|
izgleda zanimljivo..prvi nastavak nije nesto..samo me jedna scena splasila i to onaj kraj...ali 2 nastavak izgleda super,bar sto se tice trailera...
u prvom nastavku najvise mi je smetalo ona dosada...dogodi se jedna scena,i onda 15 minuta dosade..i onda cekas noc da opet nesto bude...i onda se oni probude,i opet dosada..i onda opet padne noc,nesto se dogodi...i THE END....samo se nadam da ce 2 nastavak biti zanimljiviji ![]() edit: ali ova scena na pocetku trailera,ono kako je zavrsio prvi nastavak,mi je uzasno strasna.. Ažurirao outside - 30.Lipanj/Jun.2010 u 20:07 |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2010 u 20:13 |
|
ne znam, meni je sve to sasvim ok.......ta dosada ili kako je već nazvati
|
|
|
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2010 u 20:59 |
|
Dobar je prvi deo. Ne vidim razloga da ti bude dosadno, u tome i jeste poenta: gledaš jednu običnu, dosadnu svakodnevnicu koja se na momente pretvara u apsolutni košmar...
|
|
|
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2010 u 21:25 |
|
pa cudo nije ovo drama da to gledam,to je horor,pa ocekujem malo vise strasnih scena...a ne njihov toliko dosadni i nepotrebni razgovor...slazem se da treba i toga biti,ali u prvom djelu je toga malo previse,a scena koje sacinjavaju horor ima samo 3-4,premalo...
Ažurirao outside - 30.Lipanj/Jun.2010 u 21:26 |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2010 u 21:28 |
|
ali tu očigledno ima nekog šmeka, čim je doživeo veliki uspeh. Opet kažem, meni je to sasvim ok.
Ništa više, a ni manje mi ne treba |
|
|
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
MakaAFC
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2010 u 23:40 |
|
Samo me interesuje ko je to proglasio ovaj film za najstrasniji horor svih vremena
![]() Ažurirao MakaAFC - 30.Lipanj/Jun.2010 u 23:41 |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2010 u 23:44 |
|
verovatno neko jeste, kao i druge liste, koje većina nas ne priznaje, tako i ovaj film....
|
|
|
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Vladika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
>> Virus Guru << Pridružen: 25.Veljaca/Feb.2005 Lokacija: UZICE/SRBIJA Status: Offline Points: 1944 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2010 u 01:59 |
|
Plasim se samo da ga ne uprskaju, jer je prvi deo bio odlican. Kao prevodilac prvog odmah se prijavljujem za prevod drugog dela!
|
|
|
Vladika
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |