Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Contact (1997)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Contact (1997)

Contact

Contact (1997)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Kontakt

Godina:

1997

Žanr:

drama, misterij, znanstvena fantastika, triler

Trajanje:

150 min

Režija:

Robert Zemeckis

Scenarij:

Ann Druyan
, Michael Goldenberg
, James V. Hart
, Carl Sagan

Glavne uloge:

Jodie Foster
  >  Eleanor Arroway
Matthew McConaughey
  >  Palmer Joss
Tom Skerritt
  >  David Drumlin
William Fichtner
  >  Kent
David Morse
  >  Ted Arroway
Larry King
  >  Larry King
Geoffrey Blake
  >  Fisher
Michael Chaban
  >  Hadden Suit
Sami Chester
  >  Vernon (as SaMi Chester)
Max Martini
  >  Willie
Thomas Garner
  >  Ian Broderick
Jena Malone
  >  Young Ellie
Timothy McNeil
  >  Davio
Henry Strozier
  >  Minister
Laura Elena Surillo
  >  Cantina Woman

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
asvalttina View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asvalttina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Contact (1997)
    Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2010 u 12:23
CONTACT (1997)

Uloge:
Jodie Foster, Matthew McConaughey,Tom Skerritt, Angela Bassett, John Hurt

Žanr:
drama, SF, misterija

Trajanje:
153'

Zemlja:
SAD

Režija:
Robert Zemeckis, Steve Starkey

Scenarij:
Carl Sagan

Producent/i:
Lynda Obst, Joan Bradshaw, C. Marie Davis

Sadržaj:

Ellie Aroway je znanstvenica, kojoj je san uspostaviti kontakt s izvanzemaljskom inteligencijom.

Još kao djevojčica sanjarila je o svemircima, a bila je oduševljena telekomunikacijama i astronomijom. U isto vrijeme Palmer Joss, cijeli je život proveo tražeći istinu kroz vjeru u Boga.

Ellie otkrije signal inteligentnih bića, koji dolazi iz Svemira, no ugledni dr. David Drumlin obustavi njen znanstveni projekt. Poduzetna Ellie pronalazi sponzore, kako bi financirala daljnje istraživanje i sa svojom znanstveno-istraživačkom ekipom odlazi u Meksiko, gdje su postavljeni najveći prijamnici signala iz svemira.

Dugo vremena ne ostvaruju nikakve rezultate i prijeti im ukidanje financija, no tada dobiju jake signale iz sazvježđa Vega. Tad u njenu bazu stižu vladini predstavnici dr. Drumlin i Michael Kitz. Hoće li ljudska vrsta uspjeti pronaći kompromis između znanosti i vjerovanja?

www.filmski.net

"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2010 u 15:00
Uh, ovaj film je extra... od mene ima ocenu 9/10... prica i gluma su skroz na nivou...
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2010 u 20:31
Gledao sam ga u bioskopu i kada je Dzodi Foster prolazila kroz crvotocine, sve vreme sam kocio nogama. Knjiga je podosta drugacija od filma i to ne samo zbog potreba filma, vec sustinski dugacija, ali cela ideja i sam duh knjige je prenesen sasvim dobro!!!
Vladika
Na vrh
ghostwheel View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2010 u 20:44
Zreo za reprizu!
Uživao sam gledajući ga.

Na vrh
ghostwheel View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2010 u 20:50
1997. godine je bila dobra berba SF-a u Holivudu: Contact, Starship Troopers, Gattaca.
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2010 u 23:19
upavo se skida :)
Na vrh
asvalttina View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asvalttina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2010 u 23:28
Originalno postovano od strane Vladika Vladika piše:

Gledao sam ga u bioskopu i kada je Dzodi Foster prolazila kroz crvotocine, sve vreme sam kocio nogama. Knjiga je podosta drugacija od filma i to ne samo zbog potreba filma, vec sustinski dugacija, ali cela ideja i sam duh knjige je prenesen sasvim dobro!!!

e a i mislila sam da je drugacije od knjigee jer citala sam 2 knjige od carla sagana i na pola filma sam rekla ma daj ovo nije sagan a btw i ja am btw i ja sam vikala neeeee i glupacooooo i sl. you know. :) a fim je odlican uv
"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.