| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Contact (1997) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
asvalttina
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Pridružen: 26.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 2743 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Contact (1997)Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2010 u 12:23 |
|
CONTACT (1997)
Uloge:
Jodie Foster, Matthew McConaughey,Tom Skerritt, Angela Bassett, John Hurt Žanr: Trajanje: Zemlja: Režija: Scenarij: Producent/i: Sadržaj: Ellie Aroway je znanstvenica, kojoj je san uspostaviti kontakt s izvanzemaljskom inteligencijom. Još kao djevojčica sanjarila je o svemircima, a bila je oduševljena telekomunikacijama i astronomijom. U isto vrijeme Palmer Joss, cijeli je život proveo tražeći istinu kroz vjeru u Boga. Ellie otkrije signal inteligentnih bića, koji dolazi iz Svemira, no ugledni dr. David Drumlin obustavi njen znanstveni projekt. Poduzetna Ellie pronalazi sponzore, kako bi financirala daljnje istraživanje i sa svojom znanstveno-istraživačkom ekipom odlazi u Meksiko, gdje su postavljeni najveći prijamnici signala iz svemira. Dugo vremena ne ostvaruju nikakve rezultate i prijeti im ukidanje financija, no tada dobiju jake signale iz sazvježđa Vega. Tad u njenu bazu stižu vladini predstavnici dr. Drumlin i Michael Kitz. Hoće li ljudska vrsta uspjeti pronaći kompromis između znanosti i vjerovanja? www.filmski.net |
|
|
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2010 u 15:00 |
|
Uh, ovaj film je extra... od mene ima ocenu 9/10... prica i gluma su skroz na nivou...
|
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Vladika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
>> Virus Guru << Pridružen: 25.Veljaca/Feb.2005 Lokacija: UZICE/SRBIJA Status: Offline Points: 1944 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2010 u 20:31 |
|
Gledao sam ga u bioskopu i kada je Dzodi Foster prolazila kroz crvotocine, sve vreme sam kocio nogama. Knjiga je podosta drugacija od filma i to ne samo zbog potreba filma, vec sustinski dugacija, ali cela ideja i sam duh knjige je prenesen sasvim dobro!!!
|
|
|
Vladika
|
|
![]() |
|
ghostwheel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1415 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2010 u 20:44 |
|
Zreo za reprizu!
Uživao sam gledajući ga. |
|
![]() |
|
ghostwheel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1415 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2010 u 20:50 |
|
1997. godine je bila dobra berba SF-a u Holivudu: Contact, Starship Troopers, Gattaca.
|
|
![]() |
|
Dee_Monk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Nedođija BB Status: Offline Points: 3300 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2010 u 23:19 |
|
upavo se skida :)
|
|
![]() |
|
asvalttina
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 26.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 2743 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2010 u 23:28 |
e a i mislila sam da je drugacije od knjigee jer citala sam 2 knjige od carla sagana i na pola filma sam rekla ma daj ovo nije sagan a btw i ja am btw i ja sam vikala neeeee i glupacooooo i sl. you know. :) a fim je odlican uv |
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |