Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Muzika
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Fergi napušta Black Eyed Peas?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Fergi napušta Black Eyed Peas?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Fergi napušta Black Eyed Peas?
    Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2010 u 15:16

Pevačica želi da se fokusira na solo karijeru, ali i porodični život sa suprugom Džošom Dumelom.

Stejsi Ferguson (35), poznatija kao Fergi, posvađala sa sa ostatkom benda i možda će napustiti Black Eyed Peas, piše američka štampa. Bend se trenutno nalazi na turneji kojom promoviše aktuelni album "The E.N.D", a planirano je da turneja potraje još najmanje godinu dana.

"Fergi je sve nezadovoljnija zbog zauzetog rasporeda, ali i zbog činjenice da se ona i Will.I.Am stalno svađaju", rekao je izvor blizak bendu.

Pevačica je u grupi od 2003. godine. Za Džoša Dumela udala se prošlog januara, nakon pet godina veze, a par navodno uskoro planira i da poradi na proširenju porodice.

Fergi je solo album "Duchess" objavila 2006. godine, i postigla zapaženi uspeh.

(MONDO)
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2010 u 15:17
malo mi ovo bzvz, zašto niko ne napusti svoje bendove, kad su anonimusi, a ne kad postanu svetski poznati "brend"
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2010 u 15:22
steta, bas su odlicni, svaka pesma je bila hitConfused
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2010 u 15:31
Velika šteta!
No, žene...
Ali kad pogledaš nije lako raditi u okruženju koje ti ne odgovara...

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2010 u 15:33
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Velika šteta!
No, žene...
Ali kad pogledaš nije lako raditi u okruženju koje ti ne odgovara...

a je, ali opet se vraćam na moj prvi post, verovatno je bilo tako od samog početka, ali dok nisu stekli slavu, ništa, onda trpi, a sad....

- Armin van Buuren

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2010 u 15:35
a je, mislila je bit će bolje, kad ono... prc milojka... 

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2010 u 15:40

Originalno postovano od strane AcaNDr AcaNDr piše:

malo mi ovo bzvz, zašto niko ne napusti svoje bendove, kad su anonimusi, a ne kad postanu svetski poznati "brend"

cuj zasto... zar stvarno trebas odgovor?

Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2010 u 15:41
jok bre, sve mi je jasno ;)

- Armin van Buuren

Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2010 u 15:49
35??? A ja mislila nema ni 30.

Samo jedna pesma mi se od njih pomalo svidja, ostale me toliko nervira da je to strasno. Iako pored gomile zanrova,  slusam i pop (znam da nisu oni samo pop ali nebitno) oni su mi ona najcrnja komercijala, prosto dave, i nece mi biti zao ako se raspadnu.

Ažurirao faithlessmary - 26.Lipanj/Jun.2010 u 15:56
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2010 u 18:51
pa kao i svako ljudsko biće ( pogotovo žensko ) LOL, želi još, želi više, želi jaće, želi bolje.

..... hmmmm možda mi je ipak bilo prije sa njima, a jbg. sad je gotovo....
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.