Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Splice (2009)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Splice (2009)

Splice

Splice (2009)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Hibrid

Godina:

2009

Žanr:

drama, znanstvena fantastika, horor

Trajanje:

104 min

Režija:

Vincenzo Natali

Scenarij:

Vincenzo Natali
, Doug Taylor
, Antoinette Terry Bryant

Glavne uloge:

Sarah Polley
  >  Elsa Kast
Adrien Brody
  >  Clive Nicoli
Delphine Chanéac
  >  Dren
David Hewlett
  >  William Barlow
Simona Maicanescu
  >  Joan Chorot
Brandon McGibbon
  >  Gavin Nicoli
Abigail Chu
  >  Child Dren

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Splice (2009)
    Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2010 u 00:41
Splice

TITLOVI

IMDb

Official site

Genre: Horror/SF

Director: Vincenzo Natali
Writers: Vincenzo Natali, Antoinette Terry Bryant & Doug Taylor

Cast: Adrian Brody, Sarah Polley

Vincenzo Natali (Cube) je od klasičnog filma s čudovištem odlučio napraviti suvremenu sadističku disekciju problematike genetskog inžinjeringa.

Clive i Elsa su mladi, genijalni i ambiciozni. Nova životinjska vrsta koju su stvorili učinila je od njih buntovničke superzvijezde u znanstvenom svijetu. U tajnosti odlučuju ubaciti ljudski DNK u eksperiment. Rezultat je nešto što je puno veće od zbroja svojih dijelova: hibridna ženka između čovjeka i životinje koja bi mogla biti korak naprijed na evolucijskoj ljestvici. Oni misle da su uspjeli stvoriti savršeni organizam sve dok ženka ne napravi konačnu, šokantnu preobrazbu koja bi mogla uništiti i njih i ostatak čovječanstva.

Producent filma je Guillermo del Toro (Pan's Labyrinth, Hellboy).

Ažurirao Titivillus - 26.Srpanj/Jul.2010 u 09:52
Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2010 u 00:46
Jaooo znala sam! 80% film reviews su horori grr..  Ima i nas, koji ih se plasimo Confused

Svaka cast za review Thumbs Up, a sad malo drame, komedije, trilera, crtaca, mesovitih zanrova, nesvrstanih filmova...  vedder
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2010 u 02:45

kako bi ja tuko sve ove ludake koji se zezaju sa ovakivim idejama ,a garant je to probano

ljudski um je toliko izopacen i bolestan da to nema ni kod jedne zivotinjske vrste

Na vrh
HeadBurn3r. View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HeadBurn3r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2010 u 16:38
Uf jedva cekam ovo, pogledao sam trailer pre nekoliko!
Na vrh
xyd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xyd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2010 u 18:49
mislim da ce ovo da bude super film, jedva cekam da ga pogledam
http://www.youtube.com/watch?v=QMBZDwf9dok
http://www.erepublik.com/en/referrer/xyyd
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2010 u 23:04
jakoooo zanimljivo moram ovo da odgledam 
Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2010 u 23:55
Pogledao film i moram priznati da je baš ono što sam očekivao. Kombinacija Natali kao režiser i Del Toro kao producent je upalila. Vidi se uticaj Del Tora u filmu da se ne lažemo, ali Natali je lik koji je pokazao da zna napraviti veoma dobre filmove. Ne bih film baš nazvao hororom, ali eto. Svašta ovi današnji ocjenjivači trpaju u taj koš. Meni je ovo baš onako teški SF kojem je tema, naravno, kloniranje i zadiranje čovjeka u Božje poslove što se na kraju ispostavi da nije baš dobra ideja. Kada pričamo o ovom filmu možemo povući paralelu sa Frankensteinom iz više razloga, počev od tematike, ali da ne spoilerišemo LOL Definitivno ću ga pogledati opet kada izađe bolji snimak. Clap
What can change the nature of a man?

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2010 u 00:10
I mislio sam da bi mogao biti dobar, i da nije horor... već takav SF s odličnom tematikom koja mi se sviđa... 

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2010 u 14:06
Originalno postovano od strane Nameless One Nameless One piše:

Definitivno ću ga pogledati opet kada izađe bolji snimak.

Tek tada. Osim ako film ne bude u kinima. U što sumnjam.

Bitno da svjetlucavi vampirići i četiri stare njujorčanke odmah kreću u distribuciju po cijelom svijetu.
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2010 u 03:07
Mislio sam čekati DVDRip, ali sam ipak pogledao R5 verziju.

Odličan SF (osim kraja), čak i bolji nego što sam očekivao. Film mi je 'smrdio' na 100 minuta propitkivanja etičnosti kloniranja ljudskog organizma. Na sreću, nije ispalo tako. Tj., uglavnom nije. Film je izvrsno razrađena metafora odnosa u modernoj obitelji, a debata o problematici genetskog inžinjeringa je pametno i nenametljivo zamaskirana u dijaloge glavnih likova. Barem sam ja to tako doživio.

I još jedna stvar koja me ugodno iznenadila - gluma je puno bolja od specijalnih efekata. Ovo se stvarno ne doživljava često.

Zadnjih 20-ak minuta kvari dojam o filmu jer sve završava, u ovom slučaju bespotrebno, kao klasični horor.

8/10

(bila bi i ocjena više da nije tog nesretnog kraja)
Na vrh
asvalttina View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asvalttina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2010 u 07:30
uf je**mti nesanicu,ni 5 min sna :(
uglavnom evo i ja pogledala film. Inace sam nesto slabo gledala sf filmove tak da nisam bas podobna da nesto previse komentiram. No evo ovo: skroz mi se svidio, dobra mi je ideja, dobar mi je i elin razlog za projekat (iako je malo sick :)), dobra mi je i gluma svo troje, posebno dren - skroz mi je dobre i pokrete i face slagala a jos i u faci izgleda pomalo vanzemaljski. a sto se tice kraja meni se skroz svidja to sto je dren postala muskarac i sto je elen ostala trudna jer bi mi u suprotnom ispalo kao da nema vise 'price' o kloniranju, a ono je u napretku (mislim na stvarni zivot). I da, full mi je dobro napravljeno kako su sve 'izmucili' dren. Make love not clones Smile 
"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,189 sekundi.