Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - "Izgubljeni simbol" Toma Henksa
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

"Izgubljeni simbol" Toma Henksa

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: "Izgubljeni simbol" Toma Henksa
    Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2010 u 23:24

Dvostruki oskarovac ponovo u ulozi profesora Roberta Lengdona.

Henks u filmu "Anđeli i demoni"

"Izgubljeni simbol", novi roman Dena Brauna, prati avanturu profesora Lengdona, koji ima samo nekoliko sati da reši veliku misteriju, pronađe svog kidnapovanog prijatelja i zaštiti jednu od najvećih tajni američke istorije.

Film će se pojaviti u bioskopima 2012. godine. Henks je već na velikom platnu glumio Lengdona, u filmovima "Da Vinčijev kod" i "Anđeli i demoni".

Ostale uloge još uvek nisu dodeljene, a film trenutno nema režisera.

(MONDO)
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2010 u 23:24
kako bi neki rekli - o, neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ja bi rekao YES, jedva čekam!
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2010 u 23:29
Reci to dva puta... Počeo sam knjigu čitati, ali nikako da je završim.. LOLLOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2010 u 23:30
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Reci to dva puta... Počeo sam knjigu čitati, ali nikako da je završim.. LOLLOL

nudili i meni knjigu, ali........ LOL

- Armin van Buuren

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2010 u 23:31
Naravno... Bukvar ti je bila prva i jedina... LOLLOLLOLLOL

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2010 u 23:33

Naravno... Bukvar ti je bila prva i jedina... LOLLOLLOLLOL

kakav bre bukvarLOL

nisam čitao ni prvu, a i ni drugu, tako da nema smisla čitati  treću. Ja se držim filmova Smile

Ažurirao AcaNDr - 19.Lipanj/Jun.2010 u 23:34

- Armin van Buuren

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2010 u 23:35
Blago tebi onda... LOLLOLLOL

Nit brige nit pameti! LOLLOLLOL

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2010 u 01:00

Sto rece Acan, O YESSS.... I ja se radujem novoj Henksovoj ulozi, pogotovo ovom nastavku.

Dobra mu je ova uloga, a i prica je solidna. Ne zbog Brauna koji je lopov i koji je Da Vincijev Kod

pokrao od Ricarda Lija i Majkla Bejdzenta (SVETA KRV, SVETI GRAL) koliko zbog same tematike.

Provokativna tematika, uvek prijemciva....

Naravno... Bukvar ti je bila prva i jedina... LOLLOLLOLLOL

Kakav bukvar?
Meni su prvi bili stripovi, tako da bukvar nisam ni koristio.

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2010 u 01:03
Zar smo pričali o tvojem opusu? dije

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2010 u 01:13

Nis valjda ljubomoran sto nisam morao koristiti bukvar ? Big smile

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2010 u 01:32
Sto se filma tice, O NEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2010 u 10:39
Zašto, Mary? Jeste da su filmovi goli k. naspram knjiga, ali poboljšali su se s Anđelima i Demonima naspram Da Vincijevog koda...
Možda ovo bude još jedno poboljšanje.

Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2010 u 13:03

Dobro je. Taman sam mislio da ću biti prvi seronja koji će reći "O neeeeeee". LOLLOLLOLLOL Mrzim ovaj serijal. Toliko puta pre Dana Browna su ispričane ISTE priče, da mi uopšte nije jasno kako je knjiga dobila ovoliko sledbenika. Kao kad bi ja sad uzeo , recimo pet domaćih filmova, i spojio u jedan. Npr, vlasnici porodične pogrebne kompanije u kojoj najmlađi član ima 20 a najstariji 200 godina putuju u zoru 1941 godine za Beograd, raspalim autobusom firme Krstić. Oni ne vide ćelavog anđela i blesavog đavola koji im u autobusu prave smicalice i jednog od njih teraju da veruje kako su svi oko njega špijuni. U autobusu je i Radovan III koji se iz zavičaja seli u Beograd, kao i leš dede u ljubičastom odelu za kojim jure očajni unuci...

Nije teško povezati već postojeće priče i napraviti novu (Van Helsing, Liga džentlmena, Alien vs Predator). Kad bi Brown pokazao malo originalnosti (a mislim da toga ima u njemu, jer piše fenomenalno) ovaj serijal bi bio mnogo bolji. Ovako mu se uopšte ne radujem...

A sad, udrite po meni. Neću se braniti...LOLLOLLOLLOLLOLLOL

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2010 u 14:21
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

A sad, udrite po meni. Neću se braniti...LOLLOLLOLLOLLOLLOL

Ah, kako primamljiva ponuda...samo da si mi malo bližeLOL

Što se filma tiče, nadam se samo da ću naći vremena da pročitam knjigu pre nego snime filmLOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2010 u 14:25
Ma to bi te samo bojana napadala. Mi ostali nemamo razloga. A i ne smijemo... LOLLOL

Ne, ma rekao si šta si mislio i gotovo. Šta te sad imamo napadati. Ja sam samo mary pitao zašto se njoj ne sviđa... LOL

Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2010 u 14:26
Ma voli ona mene, nego nije popila lek jutros, pa se opustila LOLLOLLOLLOLLOL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2010 u 14:27
A i nije dobila jutarnju kaVicu u kaVančetu pa možda i to... LOLLOLLOL

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2010 u 14:35
o neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2010 u 14:37
e Čudak, prešlo ti to u naviku " UDRITE PO MENI" ili ti se sviđa ili te još niko nije nalemao LOL

Meni se prva 2 dela više nego sviđaju, šta više extra su. Ja se više nego radujem! Onaj kome se ne sviđa nek zaobiđe, a onom kome se sviđa taj jedva čeka.

- Armin van Buuren

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2010 u 14:40
Ja mislim da mu se sviđa. LOLLOLLOL

Meni je Da Vinci malo slabiji od Anđela, a i knjiga mi je puno bolja a Izgubljeni simbol nisam još pročitao.

I to što kažeš, AcaNe, kome se sviđa super, kome ne, a pa ne mora gledati... LOL

Vanjski, ti nemaš pravo glasa! LOLLOL
Sad se samo ulizuješ mary i cudaku... LOLLOLLOL

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.