Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Karate Kid (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Karate Kid (2010)

The Karate Kid

The Karate Kid (2010)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Karate Kid

Godina:

2010

Žanr:

drama, obiteljski, akcija, sportski

Trajanje:

140 min

Režija:

Harald Zwart

Scenarij:

Robert Mark Kamen
, Christopher Murphey

Glavne uloge:

Jackie Chan
  >  Mr. Han
Taraji P. Henson
  >  Sherry Parker
Rongguang Yu
  >  Master Li
Jaden Smith
  >  Dre Parker
Bo Zhang
  >  Song
Wenwen Han
  >  Meiying
Cameron Hillman
  >  Mark
Zhensu Wu
  >  Meiying's Dad
Luke Carberry
  >  Harry
Jared Minns
  >  Dre's Detroit Friend
Shijia Lü
  >  Liang
Zhenwei Wang
  >  Cheng
Ghye Samuel Brown
  >  Oz
Zhiheng Wang
  >  Meiying's Mom
Yi Zhao
  >  Zhuang

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Karate Kid (2010)
    Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2009 u 17:38
The Karate Kid

IMDb

Official site

Release Date: 11 June 2010
Genre: Action/Family/Sport

Director: Harald Zwart
Writer: Michael Soccio

Cast: Jaden Smith, Jackie Chan

Prije dvadeset i tri godine Karate Kid donio je tračak nade svim klincima koje su maltretirali školski kolege. Priča o dječaku koji uz mudrog i samozatajnog trenera postaje majstor drevne borilačke vještine odvela je generacije tinejdžera na prvi trening karatea. Film je postao apsolutni hit i zaradio 90 milijuna dolara od ulaznica, a nastavak, Karate Kid 2 bio je još uspješniji sa 114 milijuna.

U novoj verziji glavni junak je crni dečko Dre (Jaden Smith, sin Willa Smitha) kojeg zlostavljaju kineski mladići. Ipak, Dre ne mrzi Kineze, dapače - baca oko na malu Kineskinju. Da bi se zaštitio od zločestih momaka Dre prihvaća pomoć kineskog učitelja koji je stručnjak za borilačke vještine, a glumi ga nitko drugi neko - Jackie Chan! Sudeći prema glazbi iz trailera, imamo hip-hop 'Karate Kida'!

Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2009 u 17:52
Hahahaha! Sviđa mi se ovaj Karate Kid. LOL Iskreno, jedva čekam da ga pogledam...
Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2009 u 17:57
^^I ja isto. Ovo je jedan od rijetkih remakeova koji mi ne djeluju besmisleno.

A Jackie Chan konačno izgleda u skladu s godinama
Na vrh
Coolrunner View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Coolrunner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2010 u 16:19
The Karate Kid (2010)

Jos jedan u nizu rimejka najavljenih za 2010. godinu, tacnije za jun 2010.

Ako zanemarimo cinjenicu da se radnja umesto u Japanu odvija u Kini, da je trener (Dzeki Cen) Kinez a ne Japanac, i da "Karate kid" uci kung-fu, ovo moze biti i zanimljiv film za pogledati.  LOL

P.S. Nakon crnog predsednika dobise i crnog karate kida. Big smile

P.S.S. Koliko sam upucen, klinja koji glumi Karate Kida je sin Vil Smita.
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2010 u 21:36
pegla karate kid......nikad nisam mogao da svarim takve filmove
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2010 u 21:41
trailer izgleda super,jedva čekam film..barem je bolji od ninja assassinTongue

Ažurirao outside - 23.Ožujak/Mar.2010 u 21:42
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2010 u 22:33
Karate Kid je kultni film, i nisam verovao da neko može da mu uradi rimejk a da ne smeta odsustvo originalnih likova. Prema trejleru - zajebo sam se. LOL Videćemo kad izađe film...
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2010 u 23:21
Prebaceni postovi u temu koja vec postoji, molim vas pratite redovno We Proudly Present - sadržaj
da ne bi bilo ovakvo dupliranje temaWink
Na vrh
Coolrunner View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Coolrunner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2010 u 23:47
E jbg, ja sam pogledao spisak ali sam gledao pod K, zaboravih da je ovo THE Karate Kid.

Izvinjavamo se Smile
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2010 u 00:35
S obzirom da sam po 200 puta u detinjstvu gledala Karate Kid, filmove Džeki Čena (i naravno Umri muški i Smrtonosno oružje, ali oni nisu tema) mene baš raduje ovaj rimejk Big smile

Btw, koja scena sa muhom LOL (uvek sam volela te fore kod Džekija-najviše one na kraju filma o (ne)zgodama sa snimanjaLOLLOLLOL)
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2010 u 00:39
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Btw, koja scena sa muhom LOL (uvek sam volela te fore kod Džekija-najviše one na kraju filma o (ne)zgodama sa snimanjaLOLLOLLOL)

da scena s muhom je prejakaLOL,,hahah baš me nasmijala...ma jedva čekam ovaj film..
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2010 u 15:22
Jooj, bit će ovo ludnica film... I meni su prezakon one scene neuspjeha... LOLLOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
bagzi94 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bagzi94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2010 u 18:12
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Jooj, bit će ovo ludnica film... I meni su prezakon one scene neuspjeha... LOLLOL
+1
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2010 u 13:43
Glupo bi bilo reći da se ja ne radujem ovome...
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
bagzi94 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bagzi94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2010 u 19:29
Ispunio je moja ocekivanja Wink
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2010 u 21:22
Ovako. Film je ok, ima stvarno smiješnih scena, Jackie Chan odradio super ulogu. Ali su ga brate rastegnuli malo... Po mome mišljenju. I to odugovlačenje su ispresjecali sa scenama tuče, proganjanja i slično.
Zbog toga ocjena 7/10

Na vrh
bagzi94 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bagzi94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2010 u 21:48
Ali brate kad uporedis onog predhodnog decaka i onog mijagija
Sa chanom i malim crnjom Wink

Pogleadao sam ga bez titila...ali pogledacu ga jos jednom, samo da bi se divio nebojsinom prevodu
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2010 u 22:01
Da, da, whatever... LOLLOLLOL

Btw, zaboravih prokomentirati onaj prvi dio... Ja ne volim baš uspoređivati filmove... Jes da je ovo remake, ali svejedno gledam filmove kao zasebne cjeline... I kakvi su bez obzira je li to 50-i remake... LOL

Na vrh
bagzi94 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bagzi94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2010 u 22:05
 E odo ja sad da ga pogledam sa prevodom...samo da znas trazicu svaku greskicu LOL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2010 u 22:06
Traži, traži, sigurno ćeš naći... LOLLOLLOLLOL
Nisam ga odgledao kad sam završio... LOLLOL

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.