| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Reditelj Harija Potera preuzima "Hobita" ? |
Odgovori
|
| Korisnik | |||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Reditelj Harija Potera preuzima "Hobita" ?Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2010 u 06:50 |
||
Dejvid Jejts, čovek koji je režirao poslednja četiri filma o Hariju Poteru, uključujući tu i adaptaciju sedme knjige u serijalu Dž.K. Rouling koji kao dva filma tek stiže u bioskope, je izgleda dobio priliku da režira "Hobita". Prema nepotvrđenim insajderskim informacijama on je prvi izbor za naslednika Giljerma del Tora koji je odustao od rada na ekranizaciji dečje knjige Dž.R.R. Tolkina. Jejts je počeo da snima Poter-serijal od petog filma "Hari Poter i Red Feniksa", a upravo je završio snimanje "Hari Potera i smrtonosne relikvije". No, on mora da nadgleda postprodukciju finalne priče. Prvi deo završnice stiže u bioskope u novembru, dok će drugi deo biti prikazan tek jula 2011. godine, što znači da Jejts ne bi mogao da prione na "Hobita" najverovatnije sve do sledećeg proleća. U radu na HP filmovima Jejts je pokazao da ume da se nosi sa visokobudžetnom produkcijom sa dosta fantazijskih vizualizacija, i da ispuni očekivanja od franšize koja ima ogroman broj sledbenika. I "Red Feniksa" i "Polukrvni princ" su dobili pozitivne ocene kritike (77% i 83%), a odlično su prošli i u bioskopima širom sveta (938.212.738 i 933.959.197 dolara zarade). |
|||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|||
![]() |
|||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2010 u 06:51 |
||
|
ovi nisu normalni, više ne znaju ni šta rade ni kako rade. Samo da ne zaseru film!
|
|||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|||
![]() |
|||
Vladika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
>> Virus Guru << Pridružen: 25.Veljaca/Feb.2005 Lokacija: UZICE/SRBIJA Status: Offline Points: 1944 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2010 u 09:51 |
||
|
Onda ce ovo (sudeci prema Hariju Poteru) biti jedan od najvecih promasaja godine!!!
|
|||
|
Vladika
|
|||
![]() |
|||
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik Pridružen: 12.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1015875 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2010 u 10:09 |
||
|
Pih bre, sto toliki pesimizam! Mozda ce biti dosta dobar...(ako se izuzme gandalf sa carbonim stapicem:D
)
|
|||
|
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin |
|||
![]() |
|||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2010 u 10:13 |
||
![]() Ne dirajte mi Harry Pottera! ![]() ![]() Bit će odličan film, siguran sam. Jedan od jačih redatelja u žanru tako da, i neće sigurno Gandalf nositi čarobni štapić sa sobom... ![]() ![]()
|
|||
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|||
![]() |
|||
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik Pridružen: 12.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1015875 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2010 u 10:38 |
||
|
Ma otkud ti znas! Ja sam gotovo siguran da hoce, i to stapic kupljen u Dijagon Aleji
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin |
|||
![]() |
|||
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Nadri-talentovan Pridružen: 07.Lipanj/Jun.2010 Lokacija: Kruševac Status: Offline Points: 4136 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2010 u 12:30 |
||
|
Samo citajuci naslov makes me think .. no
|
|||
![]() |
|||
ghostwheel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1415 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2010 u 13:06 |
||
|
...a ja sam čitajući naslov pomislio da će angažovati Alfonsa Cuarona.
Nažalost, izabrali su zanatliju... ![]() |
|||
![]() |
|||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |