Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Rebound (2009)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Rebound (2009)

The Rebound

The Rebound (2009)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2009

Žanr:

komedija, ljubavni

Trajanje:

95 min

Režija:

Bart Freundlich

Scenarij:

Bart Freundlich

Glavne uloge:

Catherine Zeta-Jones
  >  Sandy
Lynn Whitfield
  >  Laura Reilly
Justin Bartha
  >  Aram Finklestein
Art Garfunkel
  >  Harry Finklestein
Joanna Gleason
  >  Roberta Finklestein
Kate Jennings Grant
  >  Daphne
Sam Robards
  >  Frank
John Schneider
  >  Trevor
Kamalrukh Khan
  >  Henri
Stephanie Szostak
  >  Alice Marnier
Rob Kerkovich
  >  Mitch
Kelly Gould
  >  Sadie - Age 9
Andrew Cherry
  >  Frank Jr. - Age 7
Rehan Yadav
  >  Zeke Finklestein - Age 5
Eliza Callahan
  >  Sadie - Age 13

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Rebound (2009)
    Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2009 u 04:33

Žanr
Komedija, Romantika
Godina
2009
Redatelj
Bart Freundlich
Glavne uloge
Catherine Zeta-Jones, Justin Bartha, Kelly Gould

Lijepa i pametna 40-godišnja majka (Zeta-Jones) upravo je otkrila da ju muž vara pa sa svoje djece odlazi u New York kako bi počela ispočetka. Zahtjevan novi posao prisiljava ju da unajmi dadilju, a za taj posao odabire 25-godišnjeg Arama (Bartha) koji još uvijek pokušava otkriti što zapravo želi u životu. I dok se Aram sve brže zbližava s djecom, on i Sandy sve više postaju svjesni svoje neporecive kemije…

Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2010 u 00:42
Ovaj film već dugo čuči na mom disku i nikako da ga pogledam. Sve sam čekao da ga pogledam sa ženom i na kraju nisam požalio. Odlična, pitka romantična komedija o 40+ razvedenoj mami (Zeta-Jones MILF i po vidiAndja) i njenoj vezi sa 15 godina mlađim muškarcem, koji je igrom slučaja bejbisiter njene djece. Sve ide lagano do određenog dijela u vezi kada njihov odnos počinje zapadati u krizu jer se razlika u godinama počinje odražavati na vezi zbog određenih pitanja i problema. Na kraju je naravno, happyend, ali film je baš onako fin za pogledati. Ima nekoliko smiješnih scena, nije naporan, baš onako opuštajući za jedno večer sa ljepšom polovinom Wink

P.S.
Mnogo bolji od nekih "romantičnih komedija" koje sam pogledao u posljednje vrijeme (Did you hear about Morgans i Bounty Hunter AcaNholivudpegla)
What can change the nature of a man?

Na vrh
Sebastijan View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sebastijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2010 u 01:14
Originalno postovano od strane Nameless One Nameless One piše:

Ovaj film već dugo čuči na mom disku i nikako da ga pogledam. Sve sam čekao da ga pogledam sa ženom i na kraju nisam požalio. Odlična, pitka romantična komedija o 40+ razvedenoj mami (Zeta-Jones MILF i po vidiAndja) i njenoj vezi sa 15 godina mlađim muškarcem, koji je igrom slučaja bejbisiter njene djece. Sve ide lagano do određenog dijela u vezi kada njihov odnos počinje zapadati u krizu jer se razlika u godinama počinje odražavati na vezi zbog određenih pitanja i problema. Na kraju je naravno, happyend, ali film je baš onako fin za pogledati. Ima nekoliko smiješnih scena, nije naporan, baš onako opuštajući za jedno večer sa ljepšom polovinom Wink

P.S.
Mnogo bolji od nekih "romantičnih komedija" koje sam pogledao u posljednje vrijeme (Did you hear about Morgans i Bounty Hunter AcaNholivudpegla)

+1

Osim što mi ovaj Bounty Hunter nije baš toliki jad, može da se proguta
Savete primaj uz vino, a upotrebljavaj ih uz vodu.
Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2010 u 01:40
Originalno postovano od strane Sebastijan Sebastijan piše:

Osim što mi ovaj Bounty Hunter nije baš toliki jad, može da se proguta

On i nije toliko loš (moglo je to i bolje), ali su mi oni Morgani odron živi Dead
What can change the nature of a man?

Na vrh
Sebastijan View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sebastijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2010 u 01:45
E Morganovi su katastrofa, ja nisam mogao da verujem da je Hugh Grant snimio onakvo sranje,
hebem ga i kad sam čuo za Morganove LOL
Savete primaj uz vino, a upotrebljavaj ih uz vodu.
Na vrh
bagzi94 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bagzi94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2010 u 07:13
Nije los film, odavno sam ga gledao...
A ostale filmove koje pljujete Did you...Morgans...Nikad necu ni pogledati
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.