Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pozdrav svima !!!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pozdrav svima !!!!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Blue Butterfly View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blue Butterfly Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pozdrav svima !!!!
    Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2010 u 21:03
Pozdrav svim clanovima ovog sjajnog filmskog foruma !!!!!
Ufffffff, napokon zavrsih sa registracijom po ovoj vrucini, blizu +35C Cry bar toliko ima u mojoj sobi bez klima uredjaja, hehe.
Evo ja sam stavio nekoliko kocki leda u sok i slusam njihovo zveckanje dok se "kotrljaju" jedna preko druge u casi, i spremam se da pustim neki film sa "morskom" tematikom nebili se nekako bar na taj nacin rashladio. Dvoumim se izmedju "Open Water" i "Waterworld"-a, verovatno ce odluciti 'eci-peci-pec'.  Sta vi ljudi radite po ovim sparnim danima, kako se rashladjujete?
Na vrh
taxidell View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj taxidell Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2010 u 21:21
dobrodoslia rashladjivanje u Kavani
live long and prosper
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2010 u 21:21
Pozdrav i tebi!!
Evo kod nas je radno, i sparno, ali izgleda bit će neka kiša... Smile

I da, u kaVanče na hladno piće... LOL

Ažurirao nebojsa66 - 15.Lipanj/Jun.2010 u 21:22

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2010 u 21:41
dobrodosli

P.S. kod mene je sad ok, od juče sa klimom u kuću, kad su namestili klimu bilo je 33 stepena u hodnikWackobup
Na vrh
jafforidza View Drop Down
Moderator
Moderator
YT insider

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jafforidza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2010 u 22:00
dobrodosli
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
Na vrh
pekinezer View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pekinezer Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2010 u 22:05
welcom!!! ti si neka pjesnička duša pretpostavljam
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2010 u 22:10
Pozdrav i dobrodosli

A momci su ti hteli reći da se mi uglavnom hladimo u našoj kafanici Wink
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Blue Butterfly View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blue Butterfly Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2010 u 22:44
@pekinezer - imas dobru intuiciju, cestitam! Ja jesam pesnicka dusa, volim poeziju i pisem i pesme. Samo ne znam po cemu si to uspeo da zakljucis, napisao sam samo jedan jedini post a eto ti si me vec "procitao", hehe Smile. Naravno, ovde necu pricati o poeziji vec o filmovima. Sutra cu da preporucim jedan film koji sam nedavno odgledao, sada nemam vremena za kucanje poruke jer se na Fox-u upravo prikazuje film "Niske Strasti 2" , a Sharon Stone je lepsa nego ikad, a posto ja obozavam plavuse - ne mogu da joj odolim Tongue, odoh da se zavalim u fotelju i da pratim pricu. Cujemo se sutra. Pozzzzzzzzzzzz!
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2010 u 23:02
Originalno postovano od strane Blue Butterfly Blue Butterfly piše:

Evo ja sam stavio nekoliko kocki leda u sok i slusam njihovo zveckanje dok se "kotrljaju" jedna preko druge u casi,

Tvoju pesničku stranu je odala ova rečenica.
Očekujemo tvoje komentare o filmovima u delu Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju i >>Dnevnik gledanja Filmova<<Wink a ljubav ka stihovima u Poezija (jeste da smo malo zapostavili temu, ali lepo vreme nas je odvuklo od kompa Embarrassed)
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2010 u 23:24
dobrodosli
Na vrh
chlink View Drop Down
Translator
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chlink Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2010 u 23:30
dobrodosli
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2010 u 23:56
Na vrh
roNNa_taproot View Drop Down
Translator
Translator
Devojka iz sumraka..

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roNNa_taproot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2010 u 00:41
Preporučujem rashlađivanje u moru. welcome

"Ona lepa, a ja mlad"
Na vrh
Sebastijan View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sebastijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2010 u 01:07
dobrodosli ovde ćeš teško da se rashladiš, ovo je vruć forum LOLLOL
Savete primaj uz vino, a upotrebljavaj ih uz vodu.
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2010 u 09:57
welcome
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2010 u 11:54
dobrodosli
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2010 u 17:15
welcome
Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2010 u 17:27
welcomewelcome
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,191 sekundi.