Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Muzika
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ako postoji...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ako postoji...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
luanda View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luanda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ako postoji...
    Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2010 u 08:36
...neki program koji "ujednacuje"(da se tako izrazim) jacinu zvuka(snimka),molila bih.
Da pojasnim,treba mi kompilacija neke muzike koju sam skidala sa razno-raznih ...i kada narezem i pustim neke pesme se cuju normalno,neke jedva,a neke preglasno. Da li postoji resenje za ovaj program.
Hvala unapred
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2010 u 08:56
Koliko se secam sam Nero ima tu opciju pri rezanju koja se samo stiklira za WMA format,bar starije verzijeWink
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2010 u 09:06
Ja koristim sound forge i opcija normalise
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
luanda View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luanda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2010 u 09:08
Hvala,a kako? Embarrassed
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2010 u 09:16
To sa sound forgeom je komplikovano i dugo traje ujednačavanje svih pesama. Skini neki octimax za winamp, to je program za ujednačavanje zvuka rađen za radio stanice. Instalira se kao plugin za winamp, i stvarno je dobar (ja ga koristim već godinama)...
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2010 u 10:15
U pravu je Cudak, malo je zeznuto, ali daleko od toga da je komplikovano. Treba ti oko jedne minute za pesmu, ako baš hoćeš mogu ti objasniti a ako ne, onda nadji taj dodatak za winamp.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
enad View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj enad Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2010 u 14:50
...probaj ovo, ali samo za mp3 zvuk. Zove se MP3Gain i jednostavan je.

http://mp3gain.sourceforge.net/download.php
http://www.spill.com/
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2010 u 17:41
Originalno postovano od strane enad enad piše:

...probaj ovo, ali samo za mp3 zvuk. Zove se MP3Gain i jednostavan je.

http://mp3gain.sourceforge.net/download.php

Apsolutno dobar program. Ceo folder sa najmanje 180 mp3 (radi samo sa mp3) pesama bude gotov za desetak minuta. Uz njega, kao nadovezivanje  na temu, ako se ukaže potreba da se smanji ili poveća bitrate mp3 pesama u nekom folderu ( da stanu recimo na disk od 700Mb) - Switch (NCH software) besplatan, brz i efikasan konverter za mp3.
Na vrh
luanda View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luanda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2010 u 21:55
Hvala momci,skinula sam program ali mi je ujednacio na tise,a ja sam htela da pojacam zvuk.Da li je to moguce i kako?
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2010 u 22:04
ne znam za te programe, ali sound forge ga zalepi na maximum, tačno koliko treba da ne dođe do probijanje zvuka.

- Armin van Buuren

Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2010 u 22:23
Originalno postovano od strane luanda luanda piše:

Hvala momci,skinula sam program ali mi je ujednacio na tise,a ja sam htela da pojacam zvuk.Da li je to moguce i kako?

Nemam ga sada instaliranog, ali koliko se sećam, ima podešavanja na koliko procenata želiš da postavi jačinu svih mp3 u folderu. Tebi je verovatno postavljen na optimalnu normalizaciju (negde oko 80%). Program ne može da pojača zvuk, samo da ujednači sve mp3 da imaju istu jačinu. Ako želiš pojačavanje zvuka AcaN je dao dobar predlog (SoundForge), a odličan je i Steinberg-ov WaveLab 6, problem je samo u tome što moraš svaku pesmu posebno da obradiš.
Mislim da postoji i "batch procesor" u WaveLab (svi fajlovi u folderu se obrađuju jednom komandom), ali bi trebalo detaljno uputstvo za rad i komplikovano je.
Na vrh
luanda View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luanda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2010 u 07:34
Zahvaljujem svima na odgovoru ali ne bih da se upustam u tu avanturu.Probacu da pronadjem bolje snimke,mada me cudi sto se ovi "problematicni" u plejeru u kompu cuju podjednako dobro i tek kada ih narezem i pustim postoji razlika u jacini zvuka.
U svakom slucaju,hvala jos jednom.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,233 sekundi.