| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Paramaunt oživljava "Duha" u Japanu |
Odgovori
|
| Korisnik | |||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Paramaunt oživljava "Duha" u JapanuObjavljeno: 11.Lipanj/Jun.2010 u 18:05 |
||
Studio Paramaunt će oživeti svog "Duha", veliki hit iz 1990. godine sa Patrikom Svejzijem, u Japanu. To je najnoviji pokušaj Holivuda da ponovo počne da dominira japanskim tržištem, "teškim" dve milijarde dolara, gde u poslednjih nekoliko godina gubi trku od lokalnih ostvarenja. Takođe će se ići na sinhronizaciju hitova kako bi se na taj način privukla mlađa publika, što je prilično neuobičajeno pošto se u Japanu svi strani filmovi, osim dečjih, gledaju titlovani. Podaci pokazuju da su u Japanu prošle godine strani filmovi osvojili 43% tržišta, što je značajan pad u odnosu na 73% 2002. godine. Inače, prošle nedelje među deset najgledanijih u Japanu samo su bila tri američka filma. Novi "Duh" će u Japan stići na jesen, a u glavnim ulogama će biti japanska glumica Nanako Macušima i južnokorejski srcolomac Song Seung Heon. Ažurirao AcaNDr - 11.Lipanj/Jun.2010 u 18:06 |
|||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|||
![]() |
|||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2010 u 18:06 |
||
|
Svašta... Mrzim sinhronizacije...
I mislim da je Japancima dosta američkih sr**a u kinima... |
|||
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|||
![]() |
|||
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2010 u 18:17 |
||
+1 najgluplja stvar.... |
|||
![]() |
|||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2010 u 18:19 |
||
|
izgleda.....ove statistike tako govore
|
|||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|||
![]() |
|||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2010 u 19:38 |
||
|
I ja mrzim sinhronizacije, ali ne bih Duha nazvao sranjem.
|
|||
|
|
|||
![]() |
|||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2010 u 19:39 |
||
|
Mislio sam na novije filmove, što se priča da im je opala gledanost... Duh je odličan film... Bez pogovora...
|
|||
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|||
![]() |
|||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |