Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Najbolji filmski nastavak je...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Najbolji filmski nastavak je...

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Najbolji filmski nastavak je...
    Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2010 u 21:32
Naučnofantastična epopeja "Imperija uzvraća udarac" u kojoj Luk Skajvoker saznaje šokantnu istinu da je Dart Vejder njegov otac.

Film Džordža Lukasa iz 1980. godine, drugi nastavak sage "Ratovi zvezda", privukao je gotovo petinu glasova u istraživanju o najuspešnijim nastavcima filmova kompanije za izdavanje DVD "Lovefilm".

Na drugom mestu našao se "Terminator 2", a na trećem "Kum 2".

Četvrto mesto zauzeo je "Mračni vitez" sa Kristijanom Bejlom u naslovnoj ulozi, šesti nastavak Betmenove franšize, započete još 1989. godine.

Među deset najboljih nastavaka i "Osmi putnik 2", "Bornova nadmoć", "Gospodar prstenova: Dve kule", "Toy Story 2", "Upoznajte Fokerove" i "Šrek 2".

Istraživanje je sprovedeno povodom početka prikazivanja drugog nastavka filma "Ajron Men".

(Tanjug/MONDO)

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2010 u 21:33
Meni je realno T2 najbolji nastavak, ali meni.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2010 u 04:01
Meni je Terminator 2 ali i Batman Returns
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2010 u 04:08
Uf, ja čekam treći deo i da ga strpam na drugo mesto, kao trilogija iza LOTR-a!

- Armin van Buuren

Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2010 u 19:37
Rijetko postujem ali ovdje moram.....
Definitivno T2 je najbolji nastavak barem za mene......
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2010 u 20:56
Joya, čovječe, jesi ti živ? Prešao si 1000 postova, postao vitez i onda... LOL
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2010 u 21:06
Originalno postovano od strane joya joya piše:

Definitivno T2 je najbolji nastavak barem za mene......

+1
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2010 u 21:18
T2
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2010 u 02:40

Originalno postovano od strane bubba ho-tep bubba ho-tep piše:

T2

Definitivno!!! To i "Godfather 2".

Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2010 u 11:50
T2, naravno. Blizu vrha su i "Dobar, loš, zao", "Kum 2" i "Star Trek: The Wrath of Khan" (malo preko 'veze', ali neka).
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2010 u 11:54
Pazi, oni na listi spominju i Toy Story 2!!!!!! wtf, kad je to uopće izašlo?? Pa onda nek neko kaže da ovo nije tek običan plaćeni oglas...
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2010 u 12:07
Pa "Toy Story 2" jeste odličan nastavak. Upravo ga gledam... LOL
Na vrh
zkarlov View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zkarlov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2010 u 12:39
Meni je definitivno Kum 2 najbolji.
Na vrh
ghostwheel View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2010 u 13:21
Aliens
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2010 u 15:33
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

Pa "Toy Story 2" jeste odličan nastavak. Upravo ga gledam... LOL

yebiga, ja mislio na Toy Story 3LOL, nisam ni znao da postoji odavno 2, čuo sam da je u pripremi pa ga se lagano ubacuje potrošačima u podsvijest...Wink
Na vrh
ligeia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ligeia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2010 u 17:14
Grudge.. Ubedljivo

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2010 u 22:02

Ne samo da je kum bolji od svih navedenih, vec su SVI izostavili jedan izuzetan film koji vredi spomenuti....

Odiseja u svemiru 2010 (u pazi, pa to sutra Smile  ) je film jos bolji od prvog dela odiseje.

Barem meni, jer se u tom filmu detaljno objasnjava kako se i sta se desilo, zasto se Hall ponasao kako se ponasao, da nije naucen lagati, itd.... sad vec smaram, morace da radi autocenzura....

Elem, zar vam taj film nije pao na pamet? A bolji je od prvoga dela (uslovno receno prvoga, posto nije rec o delovima kao kod Ramba ili Terminatora 1, 2, x y.....

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2010 u 22:31
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Joya, čovječe, jesi ti živ? Prešao si 1000 postova, postao vitez i onda... LOL

Ma jesam brate, evo zadnjih nekoliko dana sam stalno na forumu ne postujem...
Ali citam sve redovno, a imam i puno toga...

Planirao sam zavrsiti danas prijevod za Night Hunter-a sa Don Wilsonom ali imao
goste itd.
Oduševio si me onom temom zašto si dao trojku....
Zato moram dobro pregledati moj prijevod prije nego ga okachim.....
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2010 u 22:48
Kolega, ja mislio da češ kao najbolji nastavak stavit jedan od Delta Force ili M.I.A... LOL
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2010 u 22:53
Joj ma nemoj me zaebavati za to...
Ili American ninja neki dio......
Te filmove volim samo što me vrate u dane kada mi je jedina svetinja bila Video Recorder...

T2 i T2...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.