| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Predators (2010) |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Korisnik | |
Titivillus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Predators (2010)Objavljeno: 31.Svibanj/May.2010 u 20:20 |
|
Predators
TITLOVI IMDb Official site Release Date: 9 July 2010 Genre: Action/Adventure/SF Director: Nimród Antal Writers: Alex Litvak & Michael Finch Cast: Adrien Brody, Topher Grace, Danny Trejo, Laurence Fishburne, Alice Braga Film Predators je treći nastavak priče čiji je prvi dio izuzetno popularni film iz 1987. godine sa Arnoldom Schwarzeneggerom u glavnoj ulozi. Nastavak iz 1990. godine (sa Dannyjem Gloverom) nije ponovio uspjeh prvog dijela. Priča trećeg dijela prati plaćenika Roycea (Adrien Brody) kojeg otmu nepoznata vanzemljska bića. Poslije toga, Royce se, zajedno sa još sedam ljudi, nađe na nepoznatoj planeti. Svi u grupi, osim doktora Edwina (Topher Grace), su hladnokrvni ubojice, većinom plaćenici, specijalci ili robijaši. Royce nerado preuzima vodstvo nad grupom koja ubrzo shvaća da je cijeli planet zapravo rezervat namijenjen lovačkim aktivnostima nove vrste predatora, a da su lovina upravo oni. Dok očajnički pokušavaju preživjeti napade ovih stvorenja, bjegunci sreću američkog vojnika Nolanda (Laurence Fishburne) koji je tu doveden kao plijen prije nekoliko godina, ali je uspio preživjeti krijući se u pećini. Noland im otkriva da predatori već mnogo godina na ovaj planet dopremaju ljude da bi ih lovili... Producent filma je Robert Rodriguez (Desperado, Spy Kids, Sin City). Ažurirao Titivillus - 13.Srpanj/Jul.2010 u 19:05 |
|
![]() |
|
Dee_Monk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Nedođija BB Status: Offline Points: 3300 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Svibanj/May.2010 u 20:46 |
|
jedva cekam da ga gledammmmmmm
|
|
![]() |
|
joya
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 13.Svibanj/May.2008 Lokacija: Tuzla - BiH Status: Offline Points: 1674 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Svibanj/May.2010 u 23:37 |
|
I ja isto Predator je film...
|
|
|
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Svibanj/May.2010 u 23:49 |
|
bogami, ja ovo jedva čekam
|
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2010 u 17:23 |
|
Pogledao film, i možda bolje da nisam.
![]() Slabo, ništa novo, ni toliko zanimljivo, ukoliko niste ljubitelj ovakvih filmova, radije zaobiđite ovaj, nećete ništa posebno propustit. Ocjena - 5/10 |
|
![]() |
|
conja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2008 Lokacija: Paracin Status: Offline Points: 132 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2010 u 17:41 |
Slazem se potpuno..... |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2010 u 17:42 |
|
Ajde malo poređenje sa I ili još bolje II delom Alien Vs Predator?
|
|
|
|
![]() |
|
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Nadri-talentovan Pridružen: 07.Lipanj/Jun.2010 Lokacija: Kruševac Status: Offline Points: 4136 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2010 u 17:45 |
|
Ko je ovo režirao? Babun na kreku? 3/10 samo zbog para koje su uložene u ovaj promašaj. znači 1 poen film , 2 pare, 3/10
Ažurirao Kampfar - 25.Rujan/Sep.2010 u 17:45 |
|
![]() |
|
wolverine
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
sex addict Pridružen: 30.Listopad/Oct.2006 Status: Offline Points: 215 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2010 u 02:07 |
|
upravo sam odgledao film sa Darijem i stvarno je prosechan, nebitan.
delovalo je mnogo bolje na trejleru nisam ni za koga navijao u filmu, shto mi je bio dovoljan znak da neshto ne shtima |
|
|
rock'n'roll is about emotions,
punk rock is about attitude, hardcore is a way of life! |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2010 u 02:13 |
|
^da, čak ni kućni bioskop nije pomogao...
![]()
Nego, ova dva mi se bar NISU SVIDELA, a posle ovog sam ostao potpuno ravnodušan. Jedino vredno pomena, meni bar, jeste "Samurajska scena" i numera sa odjavne špice. |
|
|
|
![]() |
|
wolverine
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
sex addict Pridružen: 30.Listopad/Oct.2006 Status: Offline Points: 215 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2010 u 02:50 |
haha, nije babun, vec jedan od one chetvorice madjarskih telohranitelja koji se nalaze ispred one vile u filmu Macheta ![]() |
|
|
rock'n'roll is about emotions,
punk rock is about attitude, hardcore is a way of life! |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2010 u 02:53 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Nadri-talentovan Pridružen: 07.Lipanj/Jun.2010 Lokacija: Kruševac Status: Offline Points: 4136 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2010 u 03:08 |
|
AVP je onako.
Obzirom da sam igrao igru, naravno ni za porediti, jer bi onda hteo non stop adrenaline action. Ali zanemarivsi igru.. Sta znam, tu je cast predatora, tu je neka prica *1vi deo*, ima malo tunge munge menjanje visiona... Ali ne oseca se ona fobija prostora kao u Osmom putniku, valjda jer se biju Alieni i Predatori medjusobno, a ljude trti u sredinu.... Onako, srednje ocene za prva 2. Mada... Moze neki reziser da presisa sva vesla, ali za nesto nece nikada da bude sposoban... Evo recimo pogledaj ovu animaciju. Ovo preneti na ekran? *pogledaj od pocetka do kraja* Ja verujem da bi malo ko imao kome se ne bi svidelo. Adrenalin. Klaustofobija. Prica. Rokanje. Osecaj bezizlaznosti. |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2010 u 23:32 |
|
bzvz, totalno bleda kopija prvog dela. Šteta što ne stanu kad su svesni da su napravili dobar film, a ne da furaju dalje i upropaste sve dosad urađeno... treba preskočiti ovaj film....
|
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
ByShebo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 25.Sijecanj/Jan.2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Points: 400 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2010 u 01:54 |
A ja čekao i čekao i čekao... i konačno dočekao pošten rip. Nisam si htio pokvariti film s nekim CAMom. Mislim da je Acan pogodio najveću boljku ovog filma. Previše je toga prekopirano iz prvog dijela samo što je ovaj puta priča dosta bezvezna i ima gro previše rupa u scenariju koji uopće nije razrađen. Čini mi se da se išlo na to da je to predator koji će ionako samim time što je predator napuniti kina. Od ostalog, likovi baš i nisu neki, "planeta predatora" (za koju se ispostavlja da to ipak nije) je nezanimljiva, mašte je falilo u svim dijelovima filma... Najveći plus je glazba iz prvog dijela i predatori koji uvijek izgledaju zastrašujuće pa i čak kad se bore protiv aliena. Uglavnom, film od kojeg sam puno očekivao, pa su me spustili kritičari, pa nisam mogao samog sebe uvjeriti da je toliko loš kao što su ljudi pričali, i koji je na kraju ispao samo kao solidno ubijanje dosade (barem što se mene tiče). 6/10 samo zato jer mi je nekada davno prvi predator sa Švarcom bio jedan od naupečatljivijih filmova koji sam ikada gledao. Realno bi bilo 5/10, možda i 4... Ovisi o tome koliko tko voli filmove s predatorima. P.S. Svaka čast Sentinelu na titlovima. Lijepo je bezbrižno pogledat film. |
|
![]() |
|
Babusnica
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 02.Travanj/Apr.2006 Lokacija: Europe Status: Offline Points: 743 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2010 u 20:52 |
|
Predatorohuljenje
5/10 reda radi , ocekivao sam mnogo vise, film koji treba da je pun adrenalina i akcije smorio za oskara
|
|
![]() |
|
Titivillus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2010 u 01:08 |
|
Koliko se sjećam, u originalu je bio jedan predator protiv sedam plaćenika i nisu mu mogli ništa. Dakle, omjer je bio 1:7. Ovdje je omjer 2:1 (ili više), ali u korist predatora. Pa gdje je sad tu užitak lova? Predatori su se ovdje iz lovaca pretvorili u bullyje.
![]() ![]() ^^ Ovo je priča za sebe. Kako je moguće ne vidjeti tri ovolika planeta do 20-e minute filma? ![]() Poslije ove scene sam htio prestat gledat, ali sam mazohistički izdržao do kraja. ![]() B-film zamaskiran u A-ambalažu. ![]() 5/10 . Ažurirao Titivillus - 11.Listopad/Oct.2010 u 11:31 |
|
![]() |
|
cenobit
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2010 u 04:08 |
|
Ali u svakom slucaju bolje je nego one dve filmske gluposti Alien vs Predator
|
|
![]() |
|
ghostwheel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1415 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2010 u 08:23 |
|
...da nije one vanzemaljske panorame sa gornje slike, gotovo da ne postoji neki detalj na osnovu kojeg bismo zaključili da se film događa na drugoj planeti. Toliko o scenografskoj osmišljenosti...
|
|
![]() |
|
HeadBurn3r.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2010 u 23:07 |
|
Na neki način mi se dopao film. Pun je preokreta, pa da kažem i nekih neobjašnjenih preokreta. Buni me stvar sa doktorom, koja je njegova uloga? Efekti su definitivno bolji od onog iz 1987., ali ovaj novi nema dosta toga što ima stari. Imao je dosta glupih scena (borba predatora - užas, predator ima na nišanu čoveka on čeka...). Ipak iskreno, priroda u filmu me je dosta privukla. Uživao sam u nekim detaljima.
8/10 Ažurirao HeadBurn3r. - 10.Listopad/Oct.2010 u 23:09 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |