Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Srna potpisao za Chelsea
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Srna potpisao za Chelsea

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Srna potpisao za Chelsea
    Objavljeno: 30.Svibanj/May.2010 u 11:35

Srna potpisao za Chelsea!

Prema pisanju raznih portala, hrvatski reprezentativac i kapetan Šahtara Darijo Srna potpisao je četverogodišnji ugovor s londonskim Chelseaom vrijednim, 4.5 milijuna eura po sezoni. Ukrajinskom klubu pripast će 20 milijuna eura odštete.

Sve ovo dogovoreno je na sastanku koji se održao ovaj vikend, a Srna još mora samo proći liječnički pregled kako bi i službeno postao igrač Bluesa. Ovaj transfer dobra je vijest i za Ukrajinski klub, jer je hrvatskom veznjaku sljedeće sezone istjecao ugovor, pa je Donjeck mogao napustiti bez odštete.

"Chelsea je klub čija mi igra odgovara, a moj način igre odgovara njima. Želim napraviti iskorak, igrati Ligu prvaka s jačim klubom. Trenutno je Chelsea najbolji izbor za mene. Vjerujem da bih se uspio nametnuti za prvu postavu", rekao je prije nekoliko dana Srna.

Njegov menadžer Damir Štimac u razgovoru za Index nije želio potvrditi transfer: "Za sada vam još ništa ne mogu reći, niti želim komentirati medijske natpise".

Prisjetimo se, prije nekoliko dana Srna je proglašen najboljim igračem ukrajinskog nogometnog prvenstva za sezonu 2009/10. Izbor je to ukrajinskih sportskih novinara, a Srna je i prošle sezone proglašen najboljim nogometašem Ukrajine.

Razlozi Chelseajevog inzistiranja za dovođenjem Srne su problemi na desnom boku. Ancelotti nije oduševljen igrama Paula Ferreire i Brazilca Bellettija, Srbin Ivanović pak nije igrač poput Srne koji predstavlja prijetnju i prema naprijed, dok je Portugalac Bosingwa ozlijeđen.

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2010 u 14:13
čovječe,odlična vjest...
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2010 u 14:19
Originalno postovano od strane outside outside piše:

čovječe,odlična vjest...

Tko je tebe stavio za prevoditelja???!! LOLLOLLOLLOLLOLLOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2010 u 14:22
Ovo mu je zadnja opomena. LOL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2010 u 14:27
Ma ja bih to odavno sankcionirao...

Btw, ajde da ne ispadne da spamam... Neka je Srna otišao u Chelsea.. Bit će mu bolje nego u Ukrajini... možda... LOL

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2010 u 14:38
a nek mi onda maknu titulu prevoditelja....
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2010 u 14:45
Daj nisi se valjda naljutio?? Ja sam se zezao... LOLLOLLOL

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2010 u 14:47
ma nisam,samo mi je loš dan...
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2010 u 14:56

yebiga VanjskiLOL, svatko ima loših dana, ovo je samo zajebancija. Wink

Vratimo se temi, ovo je odlična stvar za Chelsea, ali i za Srnu, itekako je zaslužio transfer u klub koji je u samom europskom vrhu. Clap
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2010 u 15:30
konačno da ne trune više u onoj rupi... Clap
Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2010 u 04:54
Nema on mesta na desnom beku pored Baneta Ivanovica
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2010 u 11:13

Originalno postovano od strane cenobit cenobit piše:

rece renomirani nogometni strucnjak kojemu je zivotni doseg pit pive pred tv-om i jebet im mater kako ne dodaju loptu...

nego da se vratimo mi temi, ovo izgleda bila patka, nista od transfera...
malo da podignu citanost

Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
Bardem View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bardem Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2010 u 11:24
Originalno postovano od strane cenobit cenobit piše:

Potpuno se slazem.Bane je najjaci bek u poslednjih par godina uz duzno postovanje Srni koji je dobar igrac
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2010 u 11:49
Ma na ovakve vijesti ne treba obraćat pažnju dok ne bude oficijelno. Kad se sezona završi odma' počnu spekulacije, fudbaleri se sele, moraju ljudi o nečemu pisat.
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2010 u 23:39
Originalno postovano od strane Bardem Bardem piše:

Bane je najjaci bek u poslednjih par godina uz duzno postovanje Srni koji je dobar igrac.

Miješate kruške i jabuke. Srna može igrati na poziciji beka, ali Ivanović ne može biti desno krilo. Srna igra beka u Ukraini, ali za reprezentaciju igra na mjestu krila, a Ćorluka igra beka.

Originalno postovano od strane Buki Buki piše:

Srbin Ivanović pak nije igrač poput Srne koji predstavlja prijetnju i prema naprijed.
Na vrh
Bardem View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bardem Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2010 u 01:59
Celzi ima na levoj strani vise ofanzinih varijanti(Zirkov,Kol) a poznato je da vrhunski timovi uvek jednu stranu ostavljaju za izlete napred( Maicon u Interu,Lam u Bajernu,Alves u Barsi...) dok je druga strana vise defanzivna,a sto se tice defanzive Srbin Ivanovic je medju najjacim i najboljim u Evropi
Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2010 u 03:47
A ne ja ne pijem pivo a psujem samo kad igram fudbal,nekada davno trenirao

Inace Ivanovic je mnogo bolji odbrambeni od Srne ali ovaj je ocigledno mnogo bolji sa loptom tako da sve je stvar rotacije...recimo Ivanovic moze igrati pomeren na stopera ali Srna moze biti krilo...ali opet nema nista od toga jer je bila novinarska laz
A najvise me nervira kraj sezone pa onda razna zuta stampa smara o (ne)mogucim transferima
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2010 u 14:22
Srna je daleko najbolji izbor za ofenzivno krilo u Europi, šteta što zbog usranog kluba malo ljudi uopće gleda njegove igre...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.