Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Digitalni resiver !!"!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Digitalni resiver !!"!!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
fellix View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fellix Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Digitalni resiver !!"!!
    Objavljeno: 29.Svibanj/May.2010 u 19:20
Bok ljudi !!!

Ovako zanima me tko što zna o digitalnim resiverima. Nedavno bijah u trgovini (kupovao sam nešto drugo) pa navratih da pogledam to što ću ukoro morati kupiti.
Trgovac mi pokzuje resiver marke Strong... poprilično jeftin... , objašnjava mi mogućnosti i između ostalog kaže... , navedeni model uz ostalo ima i USB priključak što znači da se na resiver može priključiti externi HD i koristiti ga kao video ili dvd rekorder. Na daljinskom postoji
opcija time i recording , pa predpostavljam da bi to trebalo biti točno. Kako me to ovih dana preokupira , spremam se kupiti neki od modela (a taj bi mi po cijeni i opisu jako odgovarao) , pa sam na par mjesta među prijateljima pronio glas o tome. E sad neki me uvjeravaju da to sa eksternim HD i snimanjem , da to nije istina , a neki kažu da je to istina. Nažalost nitko se od njih osobno nije osobno uvjerio da li je to istina ili nije istina. A trgovac.... he,he trgovac ko trgovac , on će svašta napričati samo da proda. Znam da postoje resiveri (o tome sam čitao) koji sigurno imaju snimanje (ali i ugrađen hd) , ali cijena je johoho , poprilična.
Evo ovdje sam uvijek dobivao pomoć u savjetima i uputama , pa me zanima zna li netko nešto o tome. Volio bih da mi o ovome gore snimanju potvrdi ili negira netko ko se osobno u to uvjerio !!!!!!!

hvala unaprijed i pozdrav !!!!!! 
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2010 u 19:32
zar je toliki problem ukucat u google marku i model?
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2010 u 19:44
STRONG 6205 glanc nov digitalni satelitski risiver.Sa novim softverom za gledanje kodiranih kanala,idealan za gledanje ful digi paketa bez placanja pretplate.Risiver ima usb prikljucak koji mozete koristiti za snimanje programa na spoljnu memoriju(fles,hard)i za reprodukciju snimljenog materjala.Kljucevi se mogu ubacati preko daljinskog upravljaca kao i preko usb-a takodje preko usb-a mozete menjati i ubacivati novije verzije softvera. 
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2010 u 21:20
Ja imam neki strong, ima Usb, ali nemam pojma koji model.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
fellix View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fellix Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2010 u 11:18
Hvala !!!!!!!!!!
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2010 u 01:43
Jesi li kupio?

Tek sada vidim temu.

Neka mi bude oprosteno, ali valjalo bi da momak pogleda diskusiju koju je jedan nov vlasnik pomenutog stronga vodio na nekom drugom forumu...

LINK:

http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=13963851

Pogledaj ovu temu i videces da ces pogresiti.

Ako ti je zbog digija, digi se polagano gasi jer prelazi u NAGRA 3

sistem kodiranja sto znaci da nam skorije nece biti gledljiv taj paket.

Razmisli o dreambox-u

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
Grmeclija View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Grmeclija Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2013 u 08:55
Kad kupuješ, pripazi da bude DBB-T2, jer svi smo pre toga pokupovali zemaljske digitalne prijemnike DVB-T za prijem signala iz Hrvatske. Tad su se mogli primati i kanali iz Srbije, ali više ne mogu, te smo bacili pare. Ja imam AMIKO HD-8200 series, košta oko 9.000 RSD, sve je ok, on je DVB-T2 i DVB-C prijemnik, ima niy priključaka i internet, ali vidite mou drugu temu - problem sa čitanjem titlova.
Na vrh
bobiska View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bobiska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2013 u 09:12
Prijatelju, njemu se taj uređaj verovatno već pokvario, tema je mrtva 3 godine.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.