| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Manga, Pepeljuga i 3D pirati |
Odgovori
|
| Korisnik | |
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Manga, Pepeljuga i 3D piratiObjavljeno: 19.Svibanj/May.2010 u 20:00 |
Manga, Pepeljuga i 3D piratiBurton priprema adaptaciju mange, Disney snima modernu 'Pepeljugu', a 'Pirati s Kariba 4' su u znaku 3D-a! Tim Burton navodno ima JOŠ jedan film u planu - adaptaciju japanske mange 'Mai, The Psychic Girl'. Glavna junakinja ovog strip serijala je 14-godišnjakinja koja ima jake natprirodne sposobnosti, a proganja ju tajna organizacija koja želi zavladati svijetom. Riječ je o jednoj od prvih mangi koja je 1980-ih prevedena na engleski, a Burton već dulje vrijeme priprema taj projekt. Burton bi za Walt Disney Pictures trebao snimati i svoju verziju 'Trnoružice', a taj studio ima još bajki na raspolaganju. Posljednja vijest je da se sprema igrana verzije'Pepeljuge', s tim da je za scenaristicu odabrana Aline Brosh McKenna, poznata po hitu 'Vrag nosi Pradu'. Hm, hoće li i ovaj film reklamirati marku poput Prade? Vjerojatno da - očekujemo da Pepeljuga u modernoj verziji izgubi Manolo cipelicu koju će publika gledati u 3D-u...
A potvrđeno je da će Disney u 3D-u snimati novi nastavka uspješne franšize, 'Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides'. Baš nakon uspjeha Burtonove 'Alise' zahuktala se proizvodnja 3D filmova, iako ima dosta zamjerki na naknadnu 3D konverziju. Ipak, ovi 'Pirati iz Kariba 4' snimat će se direktno u 3D-u, pa redatelj Rob Marshall ima vremena inkorporirati tehnologiju u film. Kako će piratski brodovi ploviti u 3 dimenzije - moći ćete provjeriti 20. svibnja 2011. |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Svibanj/May.2010 u 21:26 |
|
Ova manga mi se sviđa, ali Pepeljuga u 3D... udri me lopatom!
|
|
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
![]() |
|
cenobit
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Svibanj/May.2010 u 03:19 |
|
A svidja mi se ovo sa Mai the psychic girl
Nisam razumeo hoce li Tim Burton odraditi i Pepeljugu ili samo Trnoruzicu |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |